Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Ztraceni: 1.-2. sezóna

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Malý update (nějak jsem neviděl zprávu): LOST nominován v emmy na nejlepší seriál, nejlepší díl(?) - the end - a samozřejmě trojice Fox, Emerson a O'Quinn taky nechybí :+ (To by by byl hřích je všechny tři nenominovat)

Škoda, že nemůžou dát sošku Emersonovi i O'Quinnovi, oba předvedli bravůrní výkon - ale Locke je jasný - když po 5 letech, co jsme znali tu postavu, začne hrát úplně jinou s úplně identickým vzhledem a oblečením a přesto ani jednou jsem si ho nespletl s Lockem (párkrát jsem se dokonce i přistihl, jak jsem si říkal, že mi chybí herec Locka, přesně ve chvíli kdy na scéně byl muž v černém :D). Je to výkon hodný všech ocenění :+
7334
Malý update (nějak jsem neviděl zprávu): LOST nominován v emmy na nejlepší seriál, nejlepší díl(?) - the end - a samozřejmě trojice Fox, Emerson a O'Quinn taky nechybí *:+* (To by by byl hřích je všechny tři nenominovat) Škoda, že nemůžou dát sošku Emersonovi i O'Quinnovi, oba předvedli bravůrní výkon - ale Locke je jasný - když po 5 letech, co jsme znali tu postavu, začne hrát úplně jinou s úplně identickým vzhledem a oblečením a přesto ani jednou jsem si ho nespletl s Lockem (párkrát jsem se dokonce i přistihl, jak jsem si říkal, že mi chybí herec Locka, přesně ve chvíli kdy na scéně byl muž v černém *:D*). Je to výkon hodný všech ocenění *:+*
0 0
reagovat
neviem si pomocť, LOST mám rád, ale aj tak mi stále pripadá najlepšia prvá a druhá sérka.... možno sa to už koncepčne vyčerpalo, možno som za tie 3 roky dospel (veľmi nepravdepodobné), ale ten dojem, že z výborného mysteriozneho serialu sa pustupne stáva ošúchaný priemer (no dobre, nadpriemer), mi už nikto neodpára.
Mali to nasekať do štyroch sezón po 20 častí, a bolo by to geniálne. Ale takto v tom cítiť, koľko prázdnej slamy sa namlátilo, len aby si splnili limit dielov na jednu sériu...
6901
neviem si pomocť, LOST mám rád, ale aj tak mi stále pripadá najlepšia prvá a druhá sérka.... možno sa to už koncepčne vyčerpalo, možno som za tie 3 roky dospel (veľmi nepravdepodobné), ale ten dojem, že z výborného mysteriozneho serialu sa pustupne stáva ošúchaný priemer (no dobre, nadpriemer), mi už nikto neodpára. Mali to nasekať do štyroch sezón po 20 častí, a bolo by to geniálne. Ale takto v tom cítiť, koľko prázdnej slamy sa namlátilo, len aby si splnili limit dielov na jednu sériu...
0 0
reagovat
I podprůměrně inteligentní člověk se v časech neztratí, protože mu dávají čas na pochopení a například Hugo se ptá na přihlouplé otázky (výrazné pomrknutí od scénáristů v rekapitulačním dílu)

Nevím proč nás hned označuješ za LOST fanklub, kdyby ses podíval do diskuze o dva zpátky, tak uvidíš jak tomu stejný lidi nadávaj.

Jsi mi připomněl Santu Clause ve Futuramě . :D Když lost je vata, tak jsem zvědavý co jinýho by jako vůbec šlo sledovat.
6801
I podprůměrně inteligentní člověk se v časech neztratí, protože mu dávají čas na pochopení a například Hugo se ptá na přihlouplé otázky (výrazné pomrknutí od scénáristů v rekapitulačním dílu) Nevím proč nás hned označuješ za LOST fanklub, kdyby ses podíval do diskuze o dva zpátky, tak uvidíš jak tomu stejný lidi nadávaj. Jsi mi připomněl Santu Clause ve Futuramě . *:D* Když lost je vata, tak jsem zvědavý co jinýho by jako vůbec šlo sledovat.
0 0
reagovat
Nechápu jak tomu můžeš vytýkat, že je to seriálový Frankenstein. Přece právě to, že každá série je jiná, že ten seriál se neustále vyvíjí, nestojí na místě a furt rozšiřuje svůj zápřah je na tom zajímavá. Vata tam byla a především v druhý sérii jí bylo hodně, ale v kterém seriálu o 100 dílech není?

Když si člověk nad tím seriálem trošku sedne a zauvažuje není na časových přesunech a motivacích nic nepochopitelného.
6800
Nechápu jak tomu můžeš vytýkat, že je to seriálový Frankenstein. Přece právě to, že každá série je jiná, že ten seriál se neustále vyvíjí, nestojí na místě a furt rozšiřuje svůj zápřah je na tom zajímavá. Vata tam byla a především v druhý sérii jí bylo hodně, ale v kterém seriálu o 100 dílech není? Když si člověk nad tím seriálem trošku sedne a zauvažuje není na časových přesunech a motivacích nic nepochopitelného.
0 0
reagovat
Ted uz jsi ale vazne docela mimo,udrzet si prehled v casovych rovinach jde celkem v pohode, sam jsem o lostu na netu nikdy nic necetl vyjma na mz., ,,.jj
Motivace postav je taky vzdy dost dobre vysvetlena a ty postavy rozhodne nejsou jednorozmerne figurky, popravde tezko bych hledal serial s tak komplexnimi a uveritelnymi charaktery. Ze je jejich chovani misty dost nelogicke jsem docela kritizoval u starsich serii,ale ted se to imho dost zlepsilo.
6799
Ted uz jsi ale vazne docela mimo,udrzet si prehled v casovych rovinach jde celkem v pohode, sam jsem o lostu na netu nikdy nic necetl vyjma na mz., ,,.jj Motivace postav je taky vzdy dost dobre vysvetlena a ty postavy rozhodne nejsou jednorozmerne figurky, popravde tezko bych hledal serial s tak komplexnimi a uveritelnymi charaktery. Ze je jejich chovani misty dost nelogicke jsem docela kritizoval u starsich serii,ale ted se to imho dost zlepsilo.
0 0
reagovat
proc se na tu vatu divas? divas se, abys mohl vsem dokazat, jak je to spatne, jak to vari z vody a jaky jsi v kontextu serialu odbornik GIGANTICKYCH rozmeru? takove vykriky do tmy nemusim...kdyby totiz tebou zminene nelogicnosti nefungovaly, byli bychom pak svedky pate sezony Survival...nechapu proc vytykas nerealismus u serialu, ktery si na nem primo zaklada...
6798
proc se na tu vatu divas? divas se, abys mohl vsem dokazat, jak je to spatne, jak to vari z vody a jaky jsi v kontextu serialu odbornik GIGANTICKYCH rozmeru? takove vykriky do tmy nemusim...kdyby totiz tebou zminene nelogicnosti nefungovaly, byli bychom pak svedky pate sezony Survival...nechapu proc vytykas nerealismus u serialu, ktery si na nem primo zaklada...
0 0
reagovat
Kurňa a jak mám nečíst rekapitulace, když jsou na začátku každýho dílu? Mám si zavřít oči, vypnout zvuk a dělat, jako že tam žádná rekapitulace není? Navíc časový posuny nemůže pochopit jen člověk s lobotomií... Na tom není nic těžkého, jde jen o to nebát se přemýšlet. A opravdu nevím, co je na tom nezvládnutého. Za to, že to nechápeš, scénaristi nemůžou.
6797
Kurňa a jak mám nečíst rekapitulace, když jsou na začátku každýho dílu? Mám si zavřít oči, vypnout zvuk a dělat, jako že tam žádná rekapitulace není? Navíc časový posuny nemůže pochopit jen člověk s lobotomií... Na tom není nic těžkého, jde jen o to nebát se přemýšlet. A opravdu nevím, co je na tom nezvládnutého. Za to, že to nechápeš, scénaristi nemůžou.
0 0
reagovat

crimson moon

Neviem co je na motivacii postav nepochopitelne, hovori sa tomu vyvin a v spojitosti s charakterom, emociami a minulostou postav jednaju maximalne uveritelne.
Ano, je poslepovany z mnoha linii, ale postupne do seba zapadaju ako puzzle. Ta vata o ktorej hovoris bola podstatna pre postavy, okrem toho, v tom case este nevedeli kolko serii bude. Ked sa to rozhodlo, dej sa zrychlil a od tretej rady tazko hovorit o nejakej vate. Alebo mas snad pocit ze aj ten najlepsi serial v ramci jedneho dielu tuto vatu nema?
A to ze sa to neda pozerat postupne ako sa to vysiela, to sudis podla coho? Seba?;)
Btw., uved mi teda priklad serialu ktory ma JEDEN uceleny pribeh v piatich sezonach, pricom jeho kvalita neklesa, ale stupa, plus komplexnost a hlbka pribehu a postav. A so schopnostou oslovit naozaj siromu cielovu skupinu. Dik.
6796
Neviem co je na motivacii postav nepochopitelne, hovori sa tomu vyvin a v spojitosti s charakterom, emociami a minulostou postav jednaju maximalne uveritelne. Ano, je poslepovany z mnoha linii, ale postupne do seba zapadaju ako puzzle. Ta vata o ktorej hovoris bola podstatna pre postavy, okrem toho, v tom case este nevedeli kolko serii bude. Ked sa to rozhodlo, dej sa zrychlil a od tretej rady tazko hovorit o nejakej vate. Alebo mas snad pocit ze aj ten najlepsi serial v ramci jedneho dielu tuto vatu nema? A to ze sa to neda pozerat postupne ako sa to vysiela, to sudis podla coho? Seba?;) Btw., uved mi teda priklad serialu ktory ma JEDEN uceleny pribeh v piatich sezonach, pricom jeho kvalita neklesa, ale stupa, plus komplexnost a hlbka pribehu a postav. A so schopnostou oslovit naozaj siromu cielovu skupinu. Dik.
crimson moon
0 0
reagovat
Me si nevsimejte, ja jen cerim vody mistniho Lost fanklubu :D:D
MeaCulpa: "propojenosti postav, odkazů, rozsahu seriálu"? Vazne? To se to keca, kdyz je serial takovy Frankenstein poslepovany z nekolika separatnich lini PLUS casovych posunu. A co takhle nefungujici motivace postav (zustavam na ostrove, ne jedu pryc, ne chci zpet na ostrov zastavit Jacka, ne ve skutecnosti chci pomoct Jackovi, protoze ses zle podival na Kate.. LOL), nerealisticke chovani, nezvladnute hratky s casem (neni sance, ze by nekdo sledujici Lost v televizi po dilech, bez moznosti to zkouknout to najednou, mohl udrzet krok s neustalymi skoky dopredu-dozadu aniz by cetl rekapitulace, zdurazneni a vycucy na fanstrankach) a nejvyssi procento vaty v dejinach serialove tvroby.
6795
Me si nevsimejte, ja jen cerim vody mistniho Lost fanklubu *:D**:D* MeaCulpa: "propojenosti postav, odkazů, rozsahu seriálu"? Vazne? To se to keca, kdyz je serial takovy Frankenstein poslepovany z nekolika separatnich lini PLUS casovych posunu. A co takhle nefungujici motivace postav (zustavam na ostrove, ne jedu pryc, ne chci zpet na ostrov zastavit Jacka, ne ve skutecnosti chci pomoct Jackovi, protoze ses zle podival na Kate.. LOL), nerealisticke chovani, nezvladnute hratky s casem (neni sance, ze by nekdo sledujici Lost v televizi po dilech, bez moznosti to zkouknout to najednou, mohl udrzet krok s neustalymi skoky dopredu-dozadu aniz by cetl rekapitulace, zdurazneni a vycucy na fanstrankach) a nejvyssi procento vaty v dejinach serialove tvroby.
0 0
reagovat
Jeffy: Já si to taky myslim... Lost se skvěle rozjeli a změna stylu, která je jakoby opak první řady (i když pod povrchem jsou to pořád lost) tomu prospěl.
Na druhou stranu chápu lidi, kterým se nelíbí, ostatně seriály točené tak, aby se zavděčily všem, jsou ty nejhorší.
6794
Jeffy: Já si to taky myslim... Lost se skvěle rozjeli a změna stylu, která je jakoby opak první řady (i když pod povrchem jsou to pořád lost) tomu prospěl. Na druhou stranu chápu lidi, kterým se nelíbí, ostatně seriály točené tak, aby se zavděčily všem, jsou ty nejhorší.
0 0
reagovat
crimson_moon : sto lidí, sto chutí, ale po dnešku asi nebudeš moct najít reálného oponenta (a když budeš chtít flamovat, tak radši do chatu, ať to tu není zaprasený).

Mě je líto (tohle se většinou používá s ironii, ale já to myslím opravdu upřímně) lidí, co to v 3. řadě vzdali, přišli o to nejlepší co může současná seriálová scéna nabídnout.
6793
crimson_moon : sto lidí, sto chutí, ale po dnešku asi nebudeš moct najít reálného oponenta (a když budeš chtít flamovat, tak radši do chatu, ať to tu není zaprasený). Mě je líto (tohle se většinou používá s ironii, ale já to myslím opravdu upřímně) lidí, co to v 3. řadě vzdali, přišli o to nejlepší co může současná seriálová scéna nabídnout.
0 0
reagovat
crimson_moon: Příjde mi doslova roztomilý napsat po posledním dílu, že to bylo všechno celou dobu jasný... proč jsi nám tu informaci nedopřál už před ním? Asi jsi nám nechtěl kazit překvapení...

Jinak lost mám rád, pětka se povedla. Finále předchozích řad sice byla o kapku lepší, ale stěžovat si rozhodně nemůžu... už aby uběhlo těch sedm měsíců...
6792
crimson_moon: Příjde mi doslova roztomilý napsat po posledním dílu, že to bylo všechno celou dobu jasný... proč jsi nám tu informaci nedopřál už před ním? Asi jsi nám nechtěl kazit překvapení... Jinak lost mám rád, pětka se povedla. Finále předchozích řad sice byla o kapku lepší, ale stěžovat si rozhodně nemůžu... už aby uběhlo těch sedm měsíců...
0 0
reagovat
Nemá vůbec cenu argumentovat a dělat teorie o pokračování LOSTu, tím bychom se dostali (klesli) na úroveň lost.cz, stačí se podívat jaký blbosti lidi vymýšleli v minulých letech a stejnak to bylo všechno jinak a 10x líp. Po každé sezoně si člověk říká, jak moc toho ví a jak v předchozí sezoně, věděl vlastně prd. Můžu to říct o druhé řadě, třetí i čtvrté a po páté řadě? Nezdá se vám ta čtvrtá řada najednou k smíchu? Finální řada bude naprosto narvaná a nebudu přehánět, když řeknu, že i teď jsme ještě na začátku příběhu. Já se těším, až si po 7 měsících zopáknu komplet losty (v 3. řadě mluvili hodně o Jacobovi, ale já to moc nevnímal).

Po tomhle finále taky měním názor na film, nevím jak, ale jestli to někdo dokáže, uskutečnit, tak právě scénáristi LOSTu. :+ Jsem zvědavý jestli se pak vrhnou na nový seriál, nebo na filmy, ale budu se těšit na všechno od nich.

(Prostředník je jasný, Ben by to ale udělal i tak, protože by musel. Každopádně nechám se překvapit )

Joe Black: Sorry, spletl jsem si ho s představitelem Jacoba, na moji obranu ta jejich podoba je hrozná : link link a dokonce mají i podobný hlas.
6791
Nemá vůbec cenu argumentovat a dělat teorie o pokračování LOSTu, tím bychom se dostali (klesli) na úroveň lost.cz, stačí se podívat jaký blbosti lidi vymýšleli v minulých letech a stejnak to bylo všechno jinak a 10x líp. Po každé sezoně si člověk říká, jak moc toho ví a jak v předchozí sezoně, věděl vlastně prd. Můžu to říct o druhé řadě, třetí i čtvrté a po páté řadě? Nezdá se vám ta čtvrtá řada najednou k smíchu? Finální řada bude naprosto narvaná a nebudu přehánět, když řeknu, že i teď jsme ještě na začátku příběhu. Já se těším, až si po 7 měsících zopáknu komplet losty (v 3. řadě mluvili hodně o Jacobovi, ale já to moc nevnímal). Po tomhle finále taky měním názor na film, nevím jak, ale jestli to někdo dokáže, uskutečnit, tak právě scénáristi LOSTu. *:+* Jsem zvědavý jestli se pak vrhnou na nový seriál, nebo na filmy, ale budu se těšit na všechno od nich. (Prostředník je jasný, Ben by to ale udělal i tak, protože by musel. Každopádně nechám se překvapit ) Joe Black: Sorry, spletl jsem si ho s představitelem Jacoba, na moji obranu ta jejich podoba je hrozná : http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNDgxMjA4MzU1NF5BMl5BanBnXkFtZTYwOTU1OTcy._V1._SX485_SY324_.jpg http://www.filmmovement.com/images/castandcrew/CallumKeithRennie.jpg a dokonce mají i podobný hlas.
0 0
reagovat

crimson moon

Tak nám trošku osvěž ty svoje gigantické znalosti v nakoukaných seriálech. Třeba z hlediska propojenosti postav, odkazů, rozsahu seriálu apod.
6790
Tak nám trošku osvěž ty svoje gigantické znalosti v nakoukaných seriálech. Třeba z hlediska propojenosti postav, odkazů, rozsahu seriálu apod.
crimson moon
0 0
reagovat
Jinak ti co tady zminuji Lost spolecne se slovnim spojenim "Nejlepsi serialovy pocin" maji teda GIGANTICKE nedostatky v nakoukanych serialech (jinak si to nedovedu vysvetlit)
6789
Jinak ti co tady zminuji Lost spolecne se slovnim spojenim "Nejlepsi serialovy pocin" maji teda GIGANTICKE nedostatky v nakoukanych serialech (jinak si to nedovedu vysvetlit)
0 0
reagovat

******SPOILER SPOILER******

WTF? Nektere nadsene vykriky tezce nepobiram..
Finale je podle me celkem suche, teda az na uplny zaver. Navic tam za tech 80 minut nebylo nic, co by bylo dulezite pro pribeh a zaroven prekvapilo (You know how much I want to kill you.. bla bla.. loophole - hned bylo jasno, ze Lock je ten typek, nemuze jej zabit sam a tak navede Bena). Kazdopadne cliffhanger mezi seriemi se nekona - tvurci si po tomhle konci muzou vycucat z prstu naprosto cokoli (jak to ostatne bez trestu delaji uz pekne dlouho)
6788
WTF? Nektere nadsene vykriky tezce nepobiram.. Finale je podle me celkem suche, teda az na uplny zaver. Navic tam za tech 80 minut nebylo nic, co by bylo dulezite pro pribeh a zaroven prekvapilo (You know how much I want to kill you.. bla bla.. loophole - hned bylo jasno, ze Lock je ten typek, nemuze jej zabit sam a tak navede Bena). Kazdopadne cliffhanger mezi seriemi se nekona - tvurci si po tomhle konci muzou vycucat z prstu naprosto cokoli (jak to ostatne bez trestu delaji uz pekne dlouho)
******SPOILER SPOILER******
0 0
reagovat

Spoilery

Já myslím, že Jacob v tý chatrči nějakej čas i byl, jinak by ho tam Iliana asi nešla hledat. Ale v době, když do ní v 3. sezóně poprvý přišel Locke už tam byl nastěhovanej ten druhej týpek a začal tak svojí manipulující hru, jak využít Locka a potom i Bena. A taky si myslím, že on je black smoke. Akorát mi pořád vrtá hlavu ten popel okolo chatrče a jestli Christian byl taky on nebo Jacob.
6787
Já myslím, že Jacob v tý chatrči nějakej čas i byl, jinak by ho tam Iliana asi nešla hledat. Ale v době, když do ní v 3. sezóně poprvý přišel Locke už tam byl nastěhovanej ten druhej týpek a začal tak svojí manipulující hru, jak využít Locka a potom i Bena. A taky si myslím, že on je black smoke. Akorát mi pořád vrtá hlavu ten popel okolo chatrče a jestli Christian byl taky on nebo Jacob.
Spoilery
0 0
reagovat
Jeffy: On tam byl Leoben? Kdy? Kde?
6786
Jeffy: On tam byl Leoben? Kdy? Kde?
0 0
reagovat
Já myslím, že jsi trošku zapomněl na úlohu Bena. Podle toho jak jsem pochopil první rozhovor Jacoba, tak ten druhý týpek ho nemůže zabít. Jinak by to už před tím dávno udělal sám, ale musel si najít prostředníka. Tím nejlepším byl Ben a proto bylo potřeba udělat boudu i na Richarda. Jak jinak jej donutit, aby vzal Bena k Jacobovi než říct, že půjdeme všichni a basta.

Jak říkáš s tím Lockem. On se u toho Benova vyprávění tak blbě usmíval, že bych věřil tomu, že si ho vychutnává jak může
6785
Já myslím, že jsi trošku zapomněl na úlohu Bena. Podle toho jak jsem pochopil první rozhovor Jacoba, tak ten druhý týpek ho nemůže zabít. Jinak by to už před tím dávno udělal sám, ale musel si najít prostředníka. Tím nejlepším byl Ben a proto bylo potřeba udělat boudu i na Richarda. Jak jinak jej donutit, aby vzal Bena k Jacobovi než říct, že půjdeme všichni a basta. Jak říkáš s tím Lockem. On se u toho Benova vyprávění tak blbě usmíval, že bych věřil tomu, že si ho vychutnává jak může
0 0
reagovat
Lost má pořád grády. Všechno se stupňuje a mysím, že tyhle finále jasně ukazují, který seriál vládne všem.
6784
Lost má pořád grády. Všechno se stupňuje a mysím, že tyhle finále jasně ukazují, který seriál vládne všem.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se