Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Battlestar Galactica: Recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

Deus

Ja mluvim o tom, ze prave proto, ze vedel jaky to je byt zastrelenej a byt nechan na zemi k vykrvaceni, tak ze prave proto se zastrelil. Nechtel to zacit znova. Umirat. Driv by mu to nevadilo, pac by se zase nekam stahnul, ale takhle ...

Jinak mrtvej byl Skulls, Racetrack ee...
6685
Ja mluvim o tom, ze prave proto, ze vedel jaky to je byt zastrelenej a byt nechan na zemi k vykrvaceni, tak ze prave proto se zastrelil. Nechtel to zacit znova. Umirat. Driv by mu to nevadilo, pac by se zase nekam stahnul, ale takhle ... Jinak mrtvej byl Skulls, Racetrack ee...
Deus
0 0
reagovat

verbst:

1.) Cavil se zabil definitivně. Znovuzrození jim zničili. Vždyť jemu šlo právě o znovuzískání té technologie...

2.) Racetrack byla mrtvá od chvíle když do Raptoru narazil první šutr. Druhý šutr jí jen trhnul a ruka jí spadla na spoušť...
6684
1.) Cavil se zabil definitivně. Znovuzrození jim zničili. Vždyť jemu šlo právě o znovuzískání té technologie... 2.) Racetrack byla mrtvá od chvíle když do Raptoru narazil první šutr. Druhý šutr jí jen trhnul a ruka jí spadla na spoušť...
verbst:
0 0
reagovat

Loki / Bagr

Tak Cavill se hlavne zabil proto, ze jak vime Cylonum se po downloadu stahnou i vzpominky. A i kdyz by Cavil mozna veril tomu, ze je treba nezabijou, tak by prece nechtel aby s nim udelali to, co ve treti rade na NewCaprica - postrelit a nechat vykrvacet... Na to si potom stezoval u Baltara na ColonialOne...

Jinak naraz asteroidu: ten naraz pouze probudil Racetrack, ktera videla jak Galactica dostava nehorazne na prdel a vsechno se tam sere. Tak udelal jedinou nortmalni vec, kterou mohla: odpalila atomovky...
6683
Tak Cavill se hlavne zabil proto, ze jak vime Cylonum se po downloadu stahnou i vzpominky. A i kdyz by Cavil mozna veril tomu, ze je treba nezabijou, tak by prece nechtel aby s nim udelali to, co ve treti rade na NewCaprica - postrelit a nechat vykrvacet... Na to si potom stezoval u Baltara na ColonialOne... Jinak naraz asteroidu: ten naraz pouze probudil Racetrack, ktera videla jak Galactica dostava nehorazne na prdel a vsechno se tam sere. Tak udelal jedinou nortmalni vec, kterou mohla: odpalila atomovky...
Loki / Bagr
0 0
reagovat

Loki

Tak určitě by to dokázali, o tom žádná, spíš jde právě o to jestli chtěli a co by tím získali.
Drive naší společnosti je celkově obchod a v idealistických měřítkách je to osídlení vesmíru. Oni už v podstatě ochutnali osídlení vesmíru a typ obchodu, který stojí za pokrokem by dlouho nedokázali obnovit. Takže jediná možnost jak tu "civilizaci" obnovit je chtít, a člověk typicky chce to co nemá, oni neměli odpočinek, pohodu, normální jídlo, prostor a klid.
My na druhou stranu to máme, tudíž chceme to co měli oni a proto nám to přijde neuvěřitelné, že se toho vzdali.

Je to stejné jako když chudák nechápe proč bohatý tolik investuje a bohatý nechápe proč chudý tolik šetří. Nebo ještě lépe "Sytý hladovému nevěří":)
6676
Tak určitě by to dokázali, o tom žádná, spíš jde právě o to jestli chtěli a co by tím získali. Drive naší společnosti je celkově obchod a v idealistických měřítkách je to osídlení vesmíru. Oni už v podstatě ochutnali osídlení vesmíru a typ obchodu, který stojí za pokrokem by dlouho nedokázali obnovit. Takže jediná možnost jak tu "civilizaci" obnovit je chtít, a člověk typicky chce to co nemá, oni neměli odpočinek, pohodu, normální jídlo, prostor a klid. My na druhou stranu to máme, tudíž chceme to co měli oni a proto nám to přijde neuvěřitelné, že se toho vzdali. Je to stejné jako když chudák nechápe proč bohatý tolik investuje a bohatý nechápe proč chudý tolik šetří. Nebo ještě lépe "Sytý hladovému nevěří"*:)*
Loki
0 0
reagovat

hodnocení finále (SPOILERY)

Otravuji tady s tím opožděně, ale musím to ze sebe vyventilovat.

Nelíbilo se mi:
-O bohu se toho v seriálu nekecalo hodně a spousta věcí se dala považovat za jeho zásah, ale jeho existence nebyla nikdy přímo potvrzena. Takže mě jako nevěřícího docela štve, že Kara a zjevující se Šestka a Baltar byli andělé.
-Nevím jestli si triky z dřívějška jenom moc idealizuji, ale ve finální epizodě mě neskutečně bily do očí nechutní centurioni a všechny záběry z vesmírných bitev (i ty exploze mi najednou připadají jak z animovaných Clone Wars). Nejnechutnější ze všeho byl záběr na Galacticu po posledním skoku, kdy se fakt podivně kroutila. A vůbec... i ta Země v prvním záběru, kde je vidět, mi přišela hnusně digitální.
-Spousta lidí tu vidí jako wtf věci, které mi takové vůbec nepřijdou, ale pro mě byl taková moment jednoznačně odpálení jaderných raket z raptoru, za pomoci nárazu meteoritu.
-Ta scéna z Opera house mi sice přišla zajímavá, ale ne tolik důležitá aby jí řešili již několik sérií.
-Jak už se tu někteří rozepsali... to že by lidi co se usadili na Zemi šli s vývojem dozadu (přestali používat řeč atd.) je nehorázně mimo. Vždyť to že se člověk vrátí k přírodě neznamená, že se z něj stane nějaký pračlověk.
-Závěrečná pointa je předvídatelná. Čekal jsem něco nářezovějšího.

Líbilo se mi:
-Při všech akčních scénách jsem měl (i přes ty efekty) neskutečné mrazení v zádech a skoro jsem zapomínal dýchat.
-Flashbacky se mi líbili.
-Některé scény mají nehoráznou atmosféru (poslední skok, loučení Leeho s otcem, promlouvání Adamy u hrobu a spousta dalších)
-Hudba. Z originální BSG jsem viděl jenom pilot a minimálně na hodně dlouhou dobu mi to stačilo, ale to že se na pár sekund objevila ústřední melodie velmi potěšilo. Závěrečná scéna měla díky hudbě koule. A vůbec celý díl mi přišel po hudební stránce naprosto vypiplaný.
-Mám konečně pocit, že ten seriál dává jako celek smysl.

Celkově, i přes hodně negativ, musím hodnotil 90%, protože ve mě nic už hodně dlouho nedoznívalo takovým způsobem. Na ten seriál budu vzpomínat celý život.
6675
Otravuji tady s tím opožděně, ale musím to ze sebe vyventilovat. Nelíbilo se mi: -O bohu se toho v seriálu nekecalo hodně a spousta věcí se dala považovat za jeho zásah, ale jeho existence nebyla nikdy přímo potvrzena. Takže mě jako nevěřícího docela štve, že Kara a zjevující se Šestka a Baltar byli andělé. -Nevím jestli si triky z dřívějška jenom moc idealizuji, ale ve finální epizodě mě neskutečně bily do očí nechutní centurioni a všechny záběry z vesmírných bitev (i ty exploze mi najednou připadají jak z animovaných Clone Wars). Nejnechutnější ze všeho byl záběr na Galacticu po posledním skoku, kdy se fakt podivně kroutila. A vůbec... i ta Země v prvním záběru, kde je vidět, mi přišela hnusně digitální. -Spousta lidí tu vidí jako wtf věci, které mi takové vůbec nepřijdou, ale pro mě byl taková moment jednoznačně odpálení jaderných raket z raptoru, za pomoci nárazu meteoritu. -Ta scéna z Opera house mi sice přišla zajímavá, ale ne tolik důležitá aby jí řešili již několik sérií. -Jak už se tu někteří rozepsali... to že by lidi co se usadili na Zemi šli s vývojem dozadu (přestali používat řeč atd.) je nehorázně mimo. Vždyť to že se člověk vrátí k přírodě neznamená, že se z něj stane nějaký pračlověk. -Závěrečná pointa je předvídatelná. Čekal jsem něco nářezovějšího. Líbilo se mi: -Při všech akčních scénách jsem měl (i přes ty efekty) neskutečné mrazení v zádech a skoro jsem zapomínal dýchat. -Flashbacky se mi líbili. -Některé scény mají nehoráznou atmosféru (poslední skok, loučení Leeho s otcem, promlouvání Adamy u hrobu a spousta dalších) -Hudba. Z originální BSG jsem viděl jenom pilot a minimálně na hodně dlouhou dobu mi to stačilo, ale to že se na pár sekund objevila ústřední melodie velmi potěšilo. Závěrečná scéna měla díky hudbě koule. A vůbec celý díl mi přišel po hudební stránce naprosto vypiplaný. -Mám konečně pocit, že ten seriál dává jako celek smysl. Celkově, i přes hodně negativ, musím hodnotil 90%, protože ve mě nic už hodně dlouho nedoznívalo takovým způsobem. Na ten seriál budu vzpomínat celý život.
hodnocení finále (SPOILERY)
0 0
reagovat

Fluke

Ja ti neviem Karol, mozno boli zdecimovani to jo, ale ze by sa nedokazali znovu postavit na nohy, tak tomu nechcem verit.
6674
Ja ti neviem Karol, mozno boli zdecimovani to jo, ale ze by sa nedokazali znovu postavit na nohy, tak tomu nechcem verit.
Fluke
0 0
reagovat

Loki

To se ti snažím říct, oni už dávno nejsou civilizace:)
Tou byly když se usadili na New Caprice před příletem Cylonů, pak už bych je definoval jen jako skupinu lidí putujcích vesmírem, která po nalezení nevhodné Země měla jen jediný cíl: nalézt jakoukoli obyvatelnou planetu, aby si mohli dáchnout;)
6673
To se ti snažím říct, oni už dávno nejsou civilizace:) Tou byly když se usadili na New Caprice před příletem Cylonů, pak už bych je definoval jen jako skupinu lidí putujcích vesmírem, která po nalezení nevhodné Země měla jen jediný cíl: nalézt jakoukoli obyvatelnou planetu, aby si mohli dáchnout;)
Loki
0 0
reagovat
Joe Black: 6 alebo 8?:))
6672
Joe Black: 6 alebo 8?*:))*
0 0
reagovat
Fluke: Ked uz tu hovoris o holocauste, tak z ludi co ho prezili sa tiez predsa nestali hipíci alebo sami farmari :-P, ze si chvilu odpocinuli dobre, ale zivot isiel dalej a oni sa normalne zapojili do zivota. Jo a ta New Caprica, hovorim predsa, ze nemali dostatok casu.

Ano divosi, sak je to predsa 150 000 rokov dozadu. Neviem ci sa vtedy po celej zemi nachadzali mierumilovni farmari.:)) Skor nejake tlupy ludi, ktory presli postupne vyvojom od "nuly". To znamena, ze ked nie si na tej "nule" tak tam musis najprv spadnut. Naviac nez by sa dostali k osidlovani slnecnej sustavy tak by vsetky tieto udalosti uz boli len davna spomienka. Takze ano, isli by tym smerom nakoniec. Ono aj keby sa znovu rozhodli obnovit svet aky poznali, tak by prve roky zili takisto ako ked sa tak nerozhodli. Farmarcenie a lov by bol normalny, rozdiel je v tom, ze by sa posuvali niekam dopredu a nie dozadu. Ziadna civilizacia sa dobrovolne neposuva dozadu, to je predsa blbost.:)
6671
Fluke: Ked uz tu hovoris o holocauste, tak z ludi co ho prezili sa tiez predsa nestali hipíci alebo sami farmari :-P, ze si chvilu odpocinuli dobre, ale zivot isiel dalej a oni sa normalne zapojili do zivota. Jo a ta New Caprica, hovorim predsa, ze nemali dostatok casu. Ano divosi, sak je to predsa 150 000 rokov dozadu. Neviem ci sa vtedy po celej zemi nachadzali mierumilovni farmari.*:))* Skor nejake tlupy ludi, ktory presli postupne vyvojom od "nuly". To znamena, ze ked nie si na tej "nule" tak tam musis najprv spadnut. Naviac nez by sa dostali k osidlovani slnecnej sustavy tak by vsetky tieto udalosti uz boli len davna spomienka. Takze ano, isli by tym smerom nakoniec. Ono aj keby sa znovu rozhodli obnovit svet aky poznali, tak by prve roky zili takisto ako ked sa tak nerozhodli. Farmarcenie a lov by bol normalny, rozdiel je v tom, ze by sa posuvali niekam dopredu a nie dozadu. Ziadna civilizacia sa dobrovolne neposuva dozadu, to je predsa blbost.*:)*
0 0
reagovat
Já bych taky se vším sekl a šel se rozmnožovat se cylonkama. :)
6670
Já bych taky se vším sekl a šel se rozmnožovat se cylonkama. *:)*
0 0
reagovat
Já bych se usadil hned. Bych to bral i teď, natož po pěti letech teroru:D Jen ta medicína by mě štvala, ale určitě to mají nějak ohlídané.
6669
Já bych se usadil hned. Bych to bral i teď, natož po pěti letech teroru:D Jen ta medicína by mě štvala, ale určitě to mají nějak ohlídané.
0 0
reagovat

mcb

Ty to bereš tak, že zahodili sekyrky, kompasy, vysílačky, hodinky a spálili poslední Raptor co měli:)
Mimochodem se nešli procházet, ale najít místo kde se usadí:)

Jinak k čemu by tu elektriku využili krom svícení? Postavil by si kvůli pár žárovkám kompletní infrastrukturu? Stálo by ti za to se tím zabývat, když je daleko důležitější mít jídlo:)
6668
Ty to bereš tak, že zahodili sekyrky, kompasy, vysílačky, hodinky a spálili poslední Raptor co měli*:)* Mimochodem se nešli procházet, ale najít místo kde se usadí:) Jinak k čemu by tu elektriku využili krom svícení? Postavil by si kvůli pár žárovkám kompletní infrastrukturu? Stálo by ti za to se tím zabývat, když je daleko důležitější mít jídlo:)
mcb
0 0
reagovat

Loki

New Caprica se odehrávala ještě v touze rychle zmizet Cylonům, založit znovu civilizaci a nakopat jim zadek nebo aspoň žít jak se žilo.
Ti lidi co dorazili na Zemi už měli úplně jinej hnací motor, chtěli už jen v klidu žít a odpočinout si odevšeho co zažili. Ti už se nehnali za znovu vybudováním kolonií.
Člověk, kterej přežil holocaust, 5 let izolace, ztrátu milovaných je šťastnej, že může spokojeně žít, i v přírodě s obyčejným farmařením. Vždycky se ženeme za tím co nemáme:)

btw. ty považuješ farmáře a člověka, kterej si prostě jídlo loví za divocha?:)

Vy mi opravdu chcete tvrdit, že by bylo normální, kdyby začali stavět velkoměsto, osídlovat sluneční soustavu a stavět novou kolonii potom co prožili?
6667
New Caprica se odehrávala ještě v touze rychle zmizet Cylonům, založit znovu civilizaci a nakopat jim zadek nebo aspoň žít jak se žilo. Ti lidi co dorazili na Zemi už měli úplně jinej hnací motor, chtěli už jen v klidu žít a odpočinout si odevšeho co zažili. Ti už se nehnali za znovu vybudováním kolonií. Člověk, kterej přežil holocaust, 5 let izolace, ztrátu milovaných je šťastnej, že může spokojeně žít, i v přírodě s obyčejným farmařením. Vždycky se ženeme za tím co nemáme*:)* btw. ty považuješ farmáře a člověka, kterej si prostě jídlo loví za divocha?:) Vy mi opravdu chcete tvrdit, že by bylo normální, kdyby začali stavět velkoměsto, osídlovat sluneční soustavu a stavět novou kolonii potom co prožili?
Loki
0 0
reagovat

Fluke

da se to tak chapat, ale tohle mi tam proste nesedi...bez elektriny, bez vseho....jasne muze se to vylozit, jakoze meli uz dost stroju a chteli zacit novy zivot v nove zemi od zacatku bla bla.....ale tohle tam jenom hezky pasuje, ale kdyz se nad tim zamyslis je to trosicku podivne.....uplne me iritovalo, jak tam sli tou loukou s batuzkem a delali, ze jsou strasne radi, ze se jenom tak prochazi (takove souzneni s prisodou), ale pri pomysleni na to, co vsechno budou muset vynalozit, aby ty svoje ideje naplnily, mi proste na tvari zustav mirny usmev....a reci jako: ,,Postavim tady chatrc." jsou jenom umele vycucane z prstu. Vzdyt ani nema z ceho a jak.....hezky se na to kouka, hur se nad tim uvazuje....:)
6666
da se to tak chapat, ale tohle mi tam proste nesedi...bez elektriny, bez vseho....jasne muze se to vylozit, jakoze meli uz dost stroju a chteli zacit novy zivot v nove zemi od zacatku bla bla.....ale tohle tam jenom hezky pasuje, ale kdyz se nad tim zamyslis je to trosicku podivne.....uplne me iritovalo, jak tam sli tou loukou s batuzkem a delali, ze jsou strasne radi, ze se jenom tak prochazi (takove souzneni s prisodou), ale pri pomysleni na to, co vsechno budou muset vynalozit, aby ty svoje ideje naplnily, mi proste na tvari zustav mirny usmev....a reci jako: ,,Postavim tady chatrc." jsou jenom umele vycucane z prstu. Vzdyt ani nema z ceho a jak.....hezky se na to kouka, hur se nad tim uvazuje....*:)*
Fluke
0 0
reagovat
Mně stejně nejvíc vadí to, že se na to tajemno v zásadě vykašlali. Hera nebyla nakonec tak zásadní, Opera house vysvětlili dejme tomu ještě aspoň trochu ok a Kara "what am I" Thrace, to je imho asi největší průšvih. Umře, vrátí se a pak z vteřiny na vteřinu zmizí. Něco dlouhé díly tvoří a pak to ze stolu smetou poměrně laciným způsobem... Údajně byla první varianta konce jiná, ale pak po stávce to zase přehodnotili. Docela by mě zajímalo v čem se to mělo lišit.

Jinak poslední díl chvílemi nadupadný, chvílemi až poetický a citlivý, ale pro mě bohužel nenavazující na to tvůrci vytvořili předtím.
6665
Mně stejně nejvíc vadí to, že se na to tajemno v zásadě vykašlali. Hera nebyla nakonec tak zásadní, Opera house vysvětlili dejme tomu ještě aspoň trochu ok a Kara "what am I" Thrace, to je imho asi největší průšvih. Umře, vrátí se a pak z vteřiny na vteřinu zmizí. Něco dlouhé díly tvoří a pak to ze stolu smetou poměrně laciným způsobem... Údajně byla první varianta konce jiná, ale pak po stávce to zase přehodnotili. Docela by mě zajímalo v čem se to mělo lišit. Jinak poslední díl chvílemi nadupadný, chvílemi až poetický a citlivý, ale pro mě bohužel nenavazující na to tvůrci vytvořili předtím.
0 0
reagovat

mcb

To ohledně strojů by byla pravda, kdyby si mluvil o lidech, kteří zrovna utekli z 12 kolonií.
Chtěl bych vidět lidi, kteří 5 let žili doslova v pekle, jak by po nalezení novýho domova dychtili kopat silnice, domy, elektriku, infrastrukturu, školství, politiku, stavět kombajny, raptory, auta atd. Na to se ti logicky vykašle pes:)
Logickej kolaps je považování farmaření, cestování, odpočinku za něco nereálného. Stroje akorát poháněli lodě, vyráběli kyslík, zpracovávali základní potraviny a zajišťovali proud pro nezbytné funkce lodí, vše ostatní tam dělali lidi doslova rukama.
:)

6664
To ohledně strojů by byla pravda, kdyby si mluvil o lidech, kteří zrovna utekli z 12 kolonií. Chtěl bych vidět lidi, kteří 5 let žili doslova v pekle, jak by po nalezení novýho domova dychtili kopat silnice, domy, elektriku, infrastrukturu, školství, politiku, stavět kombajny, raptory, auta atd. Na to se ti logicky vykašle pes:) Logickej kolaps je považování farmaření, cestování, odpočinku za něco nereálného. Stroje akorát poháněli lodě, vyráběli kyslík, zpracovávali základní potraviny a zajišťovali proud pro nezbytné funkce lodí, vše ostatní tam dělali lidi doslova rukama. *:)*
mcb
0 0
reagovat
Fluke: No jo, lenze tvoj argument o New Caprice ma par nedostatkov. Po prve bola to strasne kratka doba, je jasne, ze by neobnovili svoju civilizaciu, taka aka bola, za jednu generaciu, trvalo by to niekolko, ale isli by tym smerom. Druha vec je, ze New Caprica mala dost nehostinne podmienky a po tretie, tie lode mohli (za predpokladu ze vsetky zvladnu vstup do atmosfery, a ked nie tak ich aspon riadne vyrabovat) rozobrat a pouzit ako mensi zaklad na rozbehnutie. Ono napad vsetkeho sa vzdat a zit s prirodou znie strasne pekne, ale v realu by to urcite vela ludi nechcelo. Priklad za vsetko - medicina. Vzdal by si sa jej? Pochybujem. A ked si tak vezmes kam autori mierilii, tak z ludi sa vlastne stali nasi predchodci, cize divosi. "Vesmirni chameleoni? Ne dekuji."

Jo a este k tomu co pisal(postoval) Cain.cz, ich civilizacia nebola na svojom vrchlove, ona sa predsa stale posuvala, nedoslo k ziadnej regresii.
6662
Fluke: No jo, lenze tvoj argument o New Caprice ma par nedostatkov. Po prve bola to strasne kratka doba, je jasne, ze by neobnovili svoju civilizaciu, taka aka bola, za jednu generaciu, trvalo by to niekolko, ale isli by tym smerom. Druha vec je, ze New Caprica mala dost nehostinne podmienky a po tretie, tie lode mohli (za predpokladu ze vsetky zvladnu vstup do atmosfery, a ked nie tak ich aspon riadne vyrabovat) rozobrat a pouzit ako mensi zaklad na rozbehnutie. Ono napad vsetkeho sa vzdat a zit s prirodou znie strasne pekne, ale v realu by to urcite vela ludi nechcelo. Priklad za vsetko - medicina. Vzdal by si sa jej? Pochybujem. A ked si tak vezmes kam autori mierilii, tak z ludi sa vlastne stali nasi predchodci, cize divosi. "Vesmirni chameleoni? Ne dekuji." Jo a este k tomu co pisal(postoval) Cain.cz, ich civilizacia nebola na svojom vrchlove, ona sa predsa stale posuvala, nedoslo k ziadnej regresii.
0 0
reagovat
schvalne, vsichni z nas cekali nadupanych finalnich 10 dilu, kde se budou resit nejdulezitejsi veci a oni prisli jeste asi dvema,trema novyma zapletkama, jelikoz nevedeli jakym smerem jit...posledni dil na vsechno zapomnel a snazil se byt za kadou cenu velkolepy, ale bohuzel nelze resit vsevhny veci v poslednim dile a nechat je nesmyslne vyplynout.....a ta cela vec se Zemi sice pekna, ale absolutne nechapava.....chtel bych videt jak lide ve svete, kde vsechno ovladaji stroji, jen tak vsechno znici, vezmou lopaty (mozna ani ty ne) a jdou farmarit jako nejaci neandrtalci.....a kazdy jeste do jineho koutu...a sam.....proste logicky kolaps:)
6661
schvalne, vsichni z nas cekali nadupanych finalnich 10 dilu, kde se budou resit nejdulezitejsi veci a oni prisli jeste asi dvema,trema novyma zapletkama, jelikoz nevedeli jakym smerem jit...posledni dil na vsechno zapomnel a snazil se byt za kadou cenu velkolepy, ale bohuzel nelze resit vsevhny veci v poslednim dile a nechat je nesmyslne vyplynout.....a ta cela vec se Zemi sice pekna, ale absolutne nechapava.....chtel bych videt jak lide ve svete, kde vsechno ovladaji stroji, jen tak vsechno znici, vezmou lopaty (mozna ani ty ne) a jdou farmarit jako nejaci neandrtalci.....a kazdy jeste do jineho koutu...a sam.....proste logicky kolaps*:)*
0 0
reagovat
Každej má právo cítit to po svým a já se budu asi muset na konec podívat ještě jednou a dát tomu další šanci. Neříkám, že to bylo úplně špatný, ale podle mě to dlouho řešili ohledně Opera house, Kary, "andělských postav" a nakonec to pořešili všechno tak prazvláštně. Přiznám se, že zakončit to 4.10 by mi přišlo stylovější a logičtější, i když mám radši happy endy. Jedním z největších zklamání pro mě byla situace ohl. Kary, která na mě působí jako Deus ex machina. Prostě nevěděli jak jí vysvětlit, tak ji nevysvětlili. Jenže to mi přijde nefér. Nejdřív hrajou na tajemno a pak to všechno v rychlosti okecají přes head postavy a všichni vyběhnou do přírody. Nějak to nedokážu úplně přijmout.
6663
Každej má právo cítit to po svým a já se budu asi muset na konec podívat ještě jednou a dát tomu další šanci. Neříkám, že to bylo úplně špatný, ale podle mě to dlouho řešili ohledně Opera house, Kary, "andělských postav" a nakonec to pořešili všechno tak prazvláštně. Přiznám se, že zakončit to 4.10 by mi přišlo stylovější a logičtější, i když mám radši happy endy. Jedním z největších zklamání pro mě byla situace ohl. Kary, která na mě působí jako Deus ex machina. Prostě nevěděli jak jí vysvětlit, tak ji nevysvětlili. Jenže to mi přijde nefér. Nejdřív hrajou na tajemno a pak to všechno v rychlosti okecají přes head postavy a všichni vyběhnou do přírody. Nějak to nedokážu úplně přijmout.
0 0
reagovat

Joe Black

trefa do černého :) :+ :D
6660
trefa do černého :) *:+* *:D*
Joe Black
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se