Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Battlestar Galactica: Recenze

příspěvky 101 - 120 Napsat příspěvek
Pokud rádi chodíte na BSG.cz, můžete nás nominovat do Křišťálové Lupy 2008. Hlasovat pro nás v kategorii Zábava můžete zde. Děkujeme.
5578
Pokud rádi chodíte na BSG.cz, můžete nás nominovat do Křišťálové Lupy 2008. Hlasovat pro nás v kategorii Zábava můžete [link="http://kristalova.lupa.cz/nominace/"]zde[/link]. Děkujeme.
0 0
reagovat

RainMakeR

A nezapomen na Razor. Unrated a Extended, je lepsi nez ten normalni. Mas v nem zahrnuty (skoro) vsechny webizody mezi druhou a treti radou.
5715
A nezapomen na Razor. Unrated a Extended, je lepsi nez ten normalni. Mas v nem zahrnuty (skoro) vsechny webizody mezi druhou a treti radou.
RainMakeR
0 0
reagovat

a4am

snad jo.
RainMakeR
Ale bacha! Ctvrta rada je rozdelena na dve casti. Druha se jmenuje myslim 4.5 a bude vysilana od Ledna 2009
5714
snad jo. [b]RainMakeR[/b] Ale bacha! Ctvrta rada je rozdelena na dve casti. Druha se jmenuje myslim 4.5 a bude vysilana od Ledna 2009
a4am
0 0
reagovat
A ta Caprica vypadá dobře dobře dobře. Snad i dobrá bude:)
5713
A ta Caprica vypadá dobře dobře dobře. Snad i dobrá bude:)
0 0
reagovat

RainMakeR

Jo poslední. Ale nevynechej krátké epizodky mezi seriemi, ktere jsou na youtube minimalne. A pak jeste bude Spin-of:)
5712
Jo poslední. Ale nevynechej krátké epizodky mezi seriemi, ktere jsou na youtube minimalne. A pak jeste bude Spin-of:)
RainMakeR
0 0
reagovat

RainMakeR

Yup. Štvrtá séria by mala celý príbeh zakončiť.
5711
Yup. Štvrtá séria by mala celý príbeh zakončiť.
RainMakeR
0 0
reagovat

Tak Caprica se blíží

5710
http://www.scifi.com/scifiwire/index.php?id=57977
Tak Caprica se blíží
0 0
reagovat
kam se na tenhle serial hrabe star trek nebo SG1 (atlantis nemam nakoukano)
tohle je naprosto super!! ted jsem na začatku 3 seie (za chvili mě čeka 5 dil) a je to prostě užasný!pořad samý hlášky chlastání AKCE!!!! pořad se tam něco děje!postavy jsou suprově napsaný.žádný semišový hadry jak v treku nebo nuda jak v SG

ta 4 serie je poslední ?
5709
kam se na tenhle serial hrabe star trek nebo SG1 (atlantis nemam nakoukano) tohle je naprosto super!! ted jsem na začatku 3 seie (za chvili mě čeka 5 dil) a je to prostě užasný!pořad samý hlášky chlastání AKCE!!!! pořad se tam něco děje!postavy jsou suprově napsaný.žádný semišový hadry jak v treku nebo nuda jak v SG ta 4 serie je poslední ?
0 0
reagovat
tak jsem to začal sledovat.mam za sebou první serii a tedka 4 dily druhé a je to važně skvělý!!postavy tam jsou skvěle napsany. prezidentka mě hrozně vytačí.těžce nesymaptický postava i herečka.plukvnik tight je těžkej machr a grace park je hot and cute :)
a doktor baltazar si mě konečně v 5tym dile 2 serie ziskal když přinutil valerii aby mu řekla kolik je na lodi cylonu
super!!!
5737
tak jsem to začal sledovat.mam za sebou první serii a tedka 4 dily druhé a je to važně skvělý!!postavy tam jsou skvěle napsany. prezidentka mě hrozně vytačí.těžce nesymaptický postava i herečka.plukvnik tight je těžkej machr a grace park je hot and cute :) a doktor baltazar si mě konečně v 5tym dile 2 serie ziskal když přinutil valerii aby mu řekla kolik je na lodi cylonu super!!!
0 0
reagovat

SPOILER jsem se smál jiné vyznění úplně no:D

5538
http://www.youtube.com/watch?v=s2kTaueeDHs&feature=related
SPOILER jsem se smál jiné vyznění úplně no:D
0 0
reagovat

a4am

No podle toho geigeru co měli to vypadá, že už tam moc radiace není, ale určitě nebyli v místě zásahu;) nicméně, i kdyby všechny velkoměsta zasáhly jaderný střely, tak pro okolí to znamená jen jadernej spad, co se brzo vypaří (subjektivně brzo), nebezpečný zůstanou na stovky let právě epicentra.
Takže pohoda a stanování v přírodě nebo v Karibiku;)

Kdyžtak o tom přemýšlím, zajímalo by mě, jak v jaderný válce dopadnou jádrový ponorky, stejně všechno míří na města a vojenský zařízení a ne loďstvo na moři....pokud jsou napojený na satelity, tak se dobře můžou vyhýbat jaderným spadům, lovit rybičky a říkat si jak se to zesralo8)
5531
No podle toho geigeru co měli to vypadá, že už tam moc radiace není, ale určitě nebyli v místě zásahu*;)* nicméně, i kdyby všechny velkoměsta zasáhly jaderný střely, tak pro okolí to znamená jen jadernej spad, co se brzo vypaří (subjektivně brzo), nebezpečný zůstanou na stovky let právě epicentra. Takže pohoda a stanování v přírodě nebo v Karibiku*;)* Kdyžtak o tom přemýšlím, zajímalo by mě, jak v jaderný válce dopadnou jádrový ponorky, stejně všechno míří na města a vojenský zařízení a ne loďstvo na moři....pokud jsou napojený na satelity, tak se dobře můžou vyhýbat jaderným spadům, lovit rybičky a říkat si jak se to zesralo*8)*
a4am
0 0
reagovat

SPOILER

Hmmm drsné no. Planeta opic bez Sochy Svobody (říkal jsme si, že beztak hodí záběr na ní) :D a bez opic no.

Ale jeslti je tam dýchatelno a všechno v pořádku, tak by to mělo být v pohodě ne? něco jako Nová-NOVÁ Caprica ne?:)

Sic chápu, vysněná Země vypadá jako skládka no.
5530
Hmmm drsné no. Planeta opic bez Sochy Svobody (říkal jsme si, že beztak hodí záběr na ní) :D a bez opic no. Ale jeslti je tam dýchatelno a všechno v pořádku, tak by to mělo být v pohodě ne? něco jako Nová-NOVÁ Caprica ne?:) Sic chápu, vysněná Země vypadá jako skládka no.
SPOILER
0 0
reagovat
Baltar je super, ve čtvré sérii díky duchovní rovině mě tak nebere, ale jinak moje nejoblíbenější postava.

Jinak pro mě je už taky se v některých zápletkách orientovat, některé mi lehce vyšuměli z hlavy. Spraví to budoucí opakované shlédnutí:)

Jdu na desátý díl.
5529
Baltar je super, ve čtvré sérii díky duchovní rovině mě tak nebere, ale jinak moje nejoblíbenější postava. Jinak pro mě je už taky se v některých zápletkách orientovat, některé mi lehce vyšuměli z hlavy. Spraví to budoucí opakované shlédnutí:) Jdu na desátý díl.
0 0
reagovat

S04E10

S tydenim spozdenim (u more je taaak krasne), ale prece. Nemohl sem se dockat, ze prvni vec po vylezeni z autobusu byla BSG...
Pani to byl teda megafrakin narez. A ta hudba. Bear se zase jednou vytahl. A ta Zeme... Jak tak k ni leteli (ten zaber je genialni), tak sem si rikal, tak a je to postapokalypticka Zeme, a maji po ptakach... A ono to fakt tak bylo... Tak uz sem to ted videl dvakrat, a porad se nemuzu nabazit. A to ze neukazali toho finalniho Cylona me uplne odrovnalo. Porad se rikalo, ze ted k Zemi nedorazi atd... Jeste se to jmenuje Revelations a revealed nebylo "NIC"...
FRAK THE SCHOOL ! ! ! Zitra zacinam BSG maraton...
PS.: Videli ste teaser na Season 4.5? Uzasny...
PPS.: Soundtrack asi vyjde az k cele ctvrte rade naraz, co?
5526
S tydenim spozdenim (u more je taaak krasne), ale prece. Nemohl sem se dockat, ze prvni vec po vylezeni z autobusu byla BSG... Pani to byl teda megafrakin narez. A ta hudba. Bear se zase jednou vytahl. A ta Zeme... Jak tak k ni leteli (ten zaber je genialni), tak sem si rikal, tak a je to postapokalypticka Zeme, a maji po ptakach... A ono to fakt tak bylo... Tak uz sem to ted videl dvakrat, a porad se nemuzu nabazit. A to ze neukazali toho finalniho Cylona me uplne odrovnalo. Porad se rikalo, ze ted k Zemi nedorazi atd... Jeste se to jmenuje Revelations a revealed nebylo "NIC"... FRAK THE SCHOOL ! ! ! Zitra zacinam BSG maraton... PS.: Videli ste teaser na Season 4.5? Uzasny... PPS.: Soundtrack asi vyjde az k cele ctvrte rade naraz, co?
S04E10
0 0
reagovat

duro

Presne TO by tomu dodalo ten správny feeling :)):+
5522
Presne TO by tomu dodalo ten správny feeling *:))**:+*
duro
0 0
reagovat
No určitě nám zbývá poslední Cylon a záhada role Kary:+
5521
No určitě nám zbývá poslední Cylon a záhada role Kary*:+*
0 0
reagovat

4x10

No, imho byl nejdrsnější konec a vůbec díl jako takovej poslední díl třetí série. Z toho jsem teda nemohl ještě druhej den;) Ale 4x10 má opravdu dobrou atmošku a nápaditej konec, už mě začaly napadat varianty co bude dál. Těším se a hodně :)
5520
No, imho byl nejdrsnější konec a vůbec díl jako takovej poslední díl třetí série. Z toho jsem teda nemohl ještě druhej den*;)* Ale 4x10 má opravdu dobrou atmošku a nápaditej konec, už mě začaly napadat varianty co bude dál. Těším se a hodně *:)*
4x10
0 0
reagovat

4x10

:o:o:o nejdrsnější clifhanger, kterej jsem v životě viděl. uh. Ještě teď mám k sobě přilepený defibrilátory, protože tenhle Fallout budu ještě chvíli rozdýchávat.
V zájmu nespoilorování, též nezmíním, tu významnou velkou věc, která mě naprosto rozsekala;)
Jinak pohledy všech na tu pozemskou díru, jsou naprosto skvělé:+
5519
*:o**:o**:o* nejdrsnější clifhanger, kterej jsem v životě viděl. uh. Ještě teď mám k sobě přilepený defibrilátory, protože tenhle Fallout budu ještě chvíli rozdýchávat. V zájmu nespoilorování, též nezmíním, tu významnou velkou věc, která mě naprosto rozsekala*;)* Jinak pohledy všech na tu pozemskou díru, jsou naprosto skvělé*:+*
4x10
0 0
reagovat
Heh, Ghoaouldi pobíhající po BSG, to je pořádně úchylný nápad :D

Gonzi: "konečně" jsem si řekl... jen ta husí kůže se jaksi nedostavila...
Ale na další díly série se těším, snad to dostane pořádný postapo nádech :))
5517
Heh, Ghoaouldi pobíhající po BSG, to je pořádně úchylný nápad *:D* Gonzi: "konečně" jsem si řekl... jen ta husí kůže se jaksi nedostavila... Ale na další díly série se těším, snad to dostane pořádný postapo nádech *:))*
0 0
reagovat
Ten závěr mi připomněl tučňáky z Madagaskaru, jak přijeli na severní pól. "What a dump" :D Jinak parádní díl.
5518
Ten závěr mi připomněl tučňáky z Madagaskaru, jak přijeli na severní pól. "What a dump" *:D* Jinak parádní díl.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se