Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Griffinovi: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Star Wars epizoda Family Guy skvela. To by me zajimalo, jestli nejak porušili autorska prav k Star Wars, a nebo měli Lucasovo požehnání :)
3710
Star Wars epizoda Family Guy skvela. To by me zajimalo, jestli nejak porušili autorska prav k Star Wars, a nebo měli Lucasovo požehnání *:)*
0 0
reagovat
Nejlepší kreslený seriál všech dob, ono vomit session se jinde jen tak nevidí;):D
3147
Nejlepší kreslený seriál všech dob, ono vomit session se jinde jen tak nevidí*;)**:D*
0 0
reagovat

to redakce:

Mr.Hlad: Ty si uplne vynechal serial AMERICAN DAD, na ktorom sa okrem inych podiela aj Seth MacFarlane. Serial ma inak pekny nekompromisny a samozrejme miestami drsny humor, ktory je troska iny ako u konkurencie... Velmi nekompromisne kritizuje americku spolocnost... Ved v ktorom inom seriali je hlavna postava Stan, "bezny" americky otec, zamestnany u CIA, u ktoreho v dome byva Roger - sarkasticky mimozemstan, ktory ho zachranil z Area 51, a ktory sa strasne hneva, ze ma zakazane chodit z domu, a preto sa uchylil na chlastanie vina a fajcenie cigariet, a v ktorom sa dalej nachadza Klaus - chlipna, po nemecky rozpravajuca zlata rybka, ktora je vysledkom nevydareneho experimentu CIA, kde sa pokusali dat rybke nemecky mozog.
1525
Mr.Hlad: Ty si uplne vynechal serial [b]AMERICAN DAD[/b], na ktorom sa okrem inych podiela aj Seth MacFarlane. Serial ma inak pekny nekompromisny a samozrejme miestami drsny humor, ktory je troska iny ako u konkurencie... Velmi nekompromisne kritizuje americku spolocnost... Ved v ktorom inom seriali je hlavna postava Stan, "bezny" americky otec, zamestnany u CIA, u ktoreho v dome byva Roger - sarkasticky mimozemstan, ktory ho zachranil z Area 51, a ktory sa strasne hneva, ze ma zakazane chodit z domu, a preto sa uchylil na chlastanie vina a fajcenie cigariet, a v ktorom sa dalej nachadza Klaus - chlipna, po nemecky rozpravajuca zlata rybka, ktora je vysledkom nevydareneho experimentu CIA, kde sa pokusali dat rybke nemecky mozog.
to redakce:
0 0
reagovat
Já se o Family Guy dozvěděl až ze South Parku, takže jsem zasažen jejich názorem > Family Guy má podobný vtipy, ale dějově to nedává smysl,takže jak řekl Cartman "don't you ever compare me to family guy!!!compare me to family guy once again and i swear i will kill you" :))
1521
Já se o Family Guy dozvěděl až ze South Parku, takže jsem zasažen jejich názorem > Family Guy má podobný vtipy, ale dějově to nedává smysl,takže jak řekl Cartman "don't you ever compare me to family guy!!!compare me to family guy once again and i swear i will kill you" *:))*
0 0
reagovat
Mimochodem, zapoměli jste na jednu hodně dobrou postavu. Napovím: věčně věků nasává, hlubokej hlas, ale člověk to neni :D
1518
Mimochodem, zapoměli jste na jednu hodně dobrou postavu. Napovím: věčně věků nasává, hlubokej hlas, ale člověk to neni *:D*
0 0
reagovat
Lois: Oh, I haven't been on a college campus in years. Everything seems so different.
Stewie: Really? Perhaps if you laid on your back with your ankles behind your ears that would ring a few bells.

Guy on Airplane: Oh great, I always end up sitting next to a damn baby.
Stewie: What did you just say?
Lois: Stewie, stop fussing.
Stewie: Pipe down Lois. (Slaps guy on head.) Hey big man, turn around. Oh you can't hear me now. I was going to watch the movie, but forget it. For the next 5 hours, you're my bitch.

Stewie: There's always been a lot of tension between Lois and me, and it's not so much that I want to kill her, it's just, I want her not to be alive anymore.

Stewie: Hello, mother. I come bearing a gift. I'll give you a hint. It's in my diaper and it's not a toaster.

Lois: What's going on down here?
Stewie: Oh, we're playing house.
Lois: That boy's all tied up.
Stewie: Roman Polanski's house.

Tu je zvysok, celkom vtipne citanie, ak si k tomu primyslite MacFarlaneovu dikciu ;)
1517
Lois: Oh, I haven't been on a college campus in years. Everything seems so different. Stewie: Really? Perhaps if you laid on your back with your ankles behind your ears that would ring a few bells. Guy on Airplane: Oh great, I always end up sitting next to a damn baby. Stewie: What did you just say? Lois: Stewie, stop fussing. Stewie: Pipe down Lois. (Slaps guy on head.) Hey big man, turn around. Oh you can't hear me now. I was going to watch the movie, but forget it. For the next 5 hours, you're my bitch. Stewie: There's always been a lot of tension between Lois and me, and it's not so much that I want to kill her, it's just, I want her not to be alive anymore. Stewie: Hello, mother. I come bearing a gift. I'll give you a hint. It's in my diaper and it's not a toaster. Lois: What's going on down here? Stewie: Oh, we're playing house. Lois: That boy's all tied up. Stewie: Roman Polanski's house. [link="http://www.familyguyquotes.com/characters/stewie-griffin-quotes.html"]Tu je zvysok[/link], celkom vtipne citanie, ak si k tomu primyslite MacFarlaneovu dikciu ;)
0 0
reagovat
STEWIE: "Dear Diary...
"It seems the domestic overseers are plotting against me.
"Their plans somehow relate to the anniversary of my escape from the womb.
"I'm still haunted by the memories of how I was incarcerated...
"...in that amniotic Attica.

"As I recall, it was every potential man for himself.
"I alone had reached the target objective, thanks to the intrepidity...
"...I developed at testicular boot camp. But it was a trap!
"I was imprisoned in that uterine gulag for nine grueling months. "
Day 171. I've sprouted another finger, counting the one from yesterday.
I'm up to 11.
"As the months of solitude passed, I began to go insane.
"It seemed my prison cell was getting smaller and smaller.
"I was quite sure that soon I would be dead.
"But then, a miracle! There was a light at the end of the tunnel.
"I rushed to freedom, but suddenly I was ambushed by a mysterious man in white! "
The man in white. Of course.
He must be the hired professional of whom they spoke.
He failed to thwart my escape into the outside world.
And now, one year hence, he's returning to rectify his mistake and put me back in the womb!
GENIÁLNÍ:+
1516
STEWIE: "Dear Diary... "It seems the domestic overseers are plotting against me. "Their plans somehow relate to the anniversary of my escape from the womb. "I'm still haunted by the memories of how I was incarcerated... "...in that amniotic Attica. "As I recall, it was every potential man for himself. "I alone had reached the target objective, thanks to the intrepidity... "...I developed at testicular boot camp. But it was a trap! "I was imprisoned in that uterine gulag for nine grueling months. " Day 171. I've sprouted another finger, counting the one from yesterday. I'm up to 11. "As the months of solitude passed, I began to go insane. "It seemed my prison cell was getting smaller and smaller. "I was quite sure that soon I would be dead. "But then, a miracle! There was a light at the end of the tunnel. "I rushed to freedom, but suddenly I was ambushed by a mysterious man in white! " The man in white. Of course. He must be the hired professional of whom they spoke. He failed to thwart my escape into the outside world. And now, one year hence, he's returning to rectify his mistake and put me back in the womb! GENIÁLNÍ*:+*
0 0
reagovat

HAL

Tie videa ber s rezervou, predstavuju iba jeden druh humoru, pozri si aspon jeden cely diel, ten ti povie viac
1515
Tie videa ber s rezervou, predstavuju iba jeden druh humoru, pozri si aspon jeden cely diel, ten ti povie viac
HAL
0 0
reagovat
Podle popisu to vypadá hodně zajímavě, ale u těch videí co tu linkujete jsem se spíš nudi. Filmové odkazy jsou sice docela fajn, ale to je asi tak všechno.
1514
Podle popisu to vypadá hodně zajímavě, ale u těch videí co tu linkujete jsem se spíš nudi. Filmové odkazy jsou sice docela fajn, ale to je asi tak všechno.
0 0
reagovat
Uz kultovy fight;) (ma to miestami trosku dodrbany framerate)

Ano, mam tento serial tak trosku rad;)
1513
[link="http://www.youtube.com/watch?v=mUV68KV0dd4"]Uz kultovy fight;)[/link] (ma to miestami trosku dodrbany framerate) Ano, mam tento serial tak trosku rad;)
0 0
reagovat
Pri tomto seriali by sa dalo linkovat fakt ze donekonecna, ale tento kratky klip je uplne bozi, cistokrvna akcia od zaciatku do konca;))
1512
Pri tomto seriali by sa dalo linkovat fakt ze donekonecna, ale [link="http://www.youtube.com/watch?v=-TX30OdX4QU"]tento kratky klip[/link] je uplne bozi, cistokrvna akcia od zaciatku do konca;))
0 0
reagovat
Ty jsi fakt Lojza! Ta rubrika se sotva rozjela a seriálů a) je docela dost b) některý hoří víc než jiný. Nemyslíš?
1511
Ty jsi fakt Lojza! Ta rubrika se sotva rozjela a seriálů a) je docela dost b) některý hoří víc než jiný. Nemyslíš?
0 0
reagovat
A ja uz myslel ze to tu nebude :) Fakt super serial, zatim sem zkoukl 5 sezon a u vsech sem se bavil jako nikdy. A hlavne vdycky kvuli Stewiemu..je to fakt buh :+:)
1509
A ja uz myslel ze to tu nebude :) Fakt super serial, zatim sem zkoukl 5 sezon a u vsech sem se bavil jako nikdy. A hlavne vdycky kvuli Stewiemu..je to fakt buh *:+**:)*
0 0
reagovat
A v tejto ukazke + pokracovanie je spojene takmer vsetko o com Family Guy je. Politicky nekorektny humor, obcasna trapnost, filmove a popkulturne odkazy a najma najlepsia kreslena postavicka za poslednu dekadu - Stewie:)
1508
A [link="http://www.youtube.com/watch?v=P-WU_5hRHLM"]v tejto ukazke[/link] + [link="http://www.youtube.com/watch?v=gh39VwMepYg"]pokracovanie[/link] je spojene takmer vsetko o com Family Guy je. Politicky nekorektny humor, obcasna trapnost, filmove a popkulturne odkazy a najma najlepsia kreslena postavicka za poslednu dekadu - Stewie:)
0 0
reagovat
Ked vyrastiem, chcem byt ako Stewie (a asi sa vratim k svojej starej ikonke;)

Btw., pozrite si nazor Family Guy na "konkurenciu":)))
1507
Ked vyrastiem, chcem byt ako Stewie (a asi sa vratim k svojej starej ikonke;) Btw., pozrite si [link="http://www.youtube.com/watch?v=H72ra6K7KZU"]nazor Family Guy na "konkurenciu"[/link]:)))
0 0
reagovat
Kvalit Futuramy nedosahuje,ale jinak je to skvely serial,stejne jako Simps ci SP:+.Objevil jsem ho sice az ted o prazdninach,ale zase nemusim nedockave cekat na nove dily,pac vsechny ty serie,ktere jsem si stahl mi jeste nejakou dobu vydrzi:).Jinak Peter je naprosty retard,kam se na nej hrabe Homer:D.
1493
Kvalit Futuramy nedosahuje,ale jinak je to skvely serial,stejne jako Simps ci SP*:+*.Objevil jsem ho sice az ted o prazdninach,ale zase nemusim nedockave cekat na nove dily,pac vsechny ty serie,ktere jsem si stahl mi jeste nejakou dobu vydrzi*:)*.Jinak Peter je naprosty retard,kam se na nej hrabe Homer*:D*.
0 0
reagovat
Nemůžu si pomoc, ale tohle mě dneska večer úplně rozsekalo. Až po zkouknutí jsem zjistil, že je to z Family guye :)
1494
Nemůžu si pomoc, ale [link="http://www.youtube.com/watch?v=OCpBlZEDI3s&NR"]tohle[/link] mě dneska večer úplně rozsekalo. Až po zkouknutí jsem zjistil, že je to z Family guye :)
0 0
reagovat
jinak serial je samozrejme perfektni... akorat me mrzi, ze stewie v dalsich seriich nechce ovladnout svet a zabit mamu, to je jen v prvni serii
1492
jinak serial je samozrejme perfektni... akorat me mrzi, ze stewie v dalsich seriich nechce ovladnout svet a zabit mamu, to je jen v prvni serii
0 0
reagovat

8Paul

jj, taky to nechapu, myslel jsem, ze mu nejak pocitacove upravujou hlas, aby mel vic variaci, jenze pak jsem videl bonusy k dvd a tam na tech generalkach normalne mluvil chvli jako stewie, hned potom jako peter... je fakt dobrej, jinak v south parku vlastne taky stone s parkerem mluvej vic postav ne? jo a navic macfarlanuv dalsi serial - American Dad... tak taky mluvi nekolik postav a zase uplne odlisne, je to magor :D
1491
jj, taky to nechapu, myslel jsem, ze mu nejak pocitacove upravujou hlas, aby mel vic variaci, jenze pak jsem videl bonusy k dvd a tam na tech generalkach normalne mluvil chvli jako stewie, hned potom jako peter... je fakt dobrej, jinak v south parku vlastne taky stone s parkerem mluvej vic postav ne? jo a navic macfarlanuv dalsi serial - American Dad... tak taky mluvi nekolik postav a zase uplne odlisne, je to magor :D
8Paul
0 0
reagovat
Šupa seriál :+
1490
Šupa seriál *:+*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se