Do diskuze mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé.


Zobrazuji položky 61 – 80 z 75

1 2 3 4

bapi
12.04.2007 15:16:47
on-line

Psema
Elseworlds Jako, možná je to mým věkem, ale i když na první dvě řady spousta lidí nadává, že je to jen teen-romantika, tak mi to na odpoledne přišlo jako fajn seriál. ;)

Psema
12.04.2007 15:13:00
on-line

bapi: hlavně maj producenti podepsaný, že si s tím vesmírem můžou dělat prakticky cokoliv a nemusej se ohlížet na kontinuitu.

Vincent
12.04.2007 15:07:18
on-line

6. řada je opravdu jiná a hlavně lepší a zábavnější než předchozí řady ;)

speedy.mail
12.04.2007 15:03:44
on-line

První dvě řady jsou na jedno brdo(teenegerský seriál, vztah Clark+Lana, meteorfreaks). Od konce druhé řady začíná být seriál zajímavější, odhalování Clarkova osudu+další meteorfreaks. Čtvrtá řada je skvělá(všechno se točí kolem 3 mocných artefaktů), pátá řada začíná odkrývat postavy DC komixu(je zde slabších několik prostředních epizod), Lex se mění v pěkný zvíře, skvělé finále. Šestá řada má výborný rozjezd-souboj se Zodem, uprchlíci z phantom zone, Justice League, uvidíme jak dopadne finále. Pro mě skvělý seriál

hughhh
12.04.2007 13:46:20
on-line

serial dobrej ze zacatku, tak se to tak nejak zvrati v podivnost

NonSuch
12.04.2007 13:03:52
on-line

to aba
mno arvina sloana si pri nejlepsi vuli nedokazu predstavit jako zmyleneho kladase jak rikas, mel-li zachvaty nezaporneho chovani, vzdycky se casem ukazalo ze to byl jen vychytraly plan :P

bapi
12.04.2007 12:52:00
on-line

Tak první řada a polovina druhé slušný teen-seriál na odpoledne, 2. polovina druhé a třetí řada (no, prostředek třetí byl docela slabý) hodně dobrá zábava. Čtvrtá řada nic moc (hlavně mě nasralo, že 4. řadou se de facto popřel ten úžasný konec posledního dílu 3. řady, tím to holt mělo skončit), pátá špatná (hlavně poslední díl, to byla fakt tragédie) a ze 6. jsem raději nic neviděl. Holt se ten seriál strašně moc opakuje. Jinak, hodně lidí nadává, že se tím popírá Supermanův "vesmír", ale IMHO to "jako by" patří do comicsové řady Elseworlds, ve které vycházejí comicsy se známými postavami v alternativních vesmírech. ;)

Vincent
12.04.2007 12:46:27
on-line

Jehehé to je ale překvápko :)

aba
12.04.2007 12:46:05
on-line

je to hrozná telenovela, z hereckých výkonů dostávám záchvaty smíchu, ale na odreagování jednou týdně to stačí. a ačkoli jsem viděl všechny dosavadní díly, tak rozhodně ostatním nedoporučuju.
To NonSuch : arvin sloane není záporák. je to lehce zmatený klaďas.

Jin
12.04.2007 12:32:02
on-line

NonSuch
Plně souhlasím

liuk
12.04.2007 12:01:46
on-line

Tak na tv.com se musi stupnice 1-10 presunout tak do 8-10, a pokud tam neco ma 8.0, tak je to fakt uz hodne spatny. Nechapu jak tam ty lidi hodnotej, jestli vetsina tech, co se jim ty serialy nebo konkretni epizody nelibej, jsou moc liny hodnotit nebo co, zato ty nadsenci si tam delaj sto multaku. Tv.com se fakt neda hodnocenima brat za bernou minci, kdyz uz, tak si tam precist jen ty textovy recenze uzivatelu.

strangercz
12.04.2007 11:50:31
on-line

tenhle seriál mě nikdy nevzal Lana je kus to jo ale holky sou na tom jediný plus vůbec nechápu proč to má na tv.com hodnocení 9.1

NonSuch
12.04.2007 11:40:11
on-line

serial je v pohode, o to vic zamrzi jak super (hic!) by mohl byt pokud by kazdy dil byl jako prvni dva a posledni dva dily kazde sezony, kdy se skutecne neco deje (clark ziska fortress of solitude, z lexe se stava zod, clark je uveznen v shadow zone, ...), dilu vatoviteho typu pripada na serii vzdy skutecne hodne, kazdopadne je z celeho serialu citit urcita osudovost charakteru, kdy vite co se s nimi v budoucnu stane, coz je pomerne zabavny element :)

co je pravda, a je to urcite potesujici, ze s pribyvanim serii se serial porad zlepsuje, je vic hard-core :)

jinak rosenbaumuv lex je nejlepsi zapornak v tv show od dob arvina sloana :)
jo a herecky co tam hrajou jsou samozrejme to nejvic hot co ted muzete v tv najit :P

Joe Black
12.04.2007 11:32:06
on-line

Průměrnej seriál, teda až na ty pěkné baby.

Zdá se mi to, nebo tu opravdu chybí recenze na seriál South park?

aldebaran
12.04.2007 11:17:42
on-line

Protrpěl jsem první a kousek druhé sezóny a měl jsem dost. Tenhle seriál je naprostý odpad. Pitomí přesládlí herci, povedené triky a debilní scénář. Jediná postava, která mi trošku přirostla k srdci byla Clarkova kámoška-školní novinářka.

Zobrazuji položky 61 – 80 z 75

1 2 3 4

© Copyright 2000 – 2017 Všechna práva vyhrazena.