Do diskuze mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé.


twerty
04.09.2008 13:20:16
on-line

já musím říct za sebe, že mě tenhle sriál docela chytnul. i když někdy už to sem tam dře, protože přece jen už mohl několikrát skončit. ale pořád se na to dá dívat. Což o některých seriálech na pokračovaní se nedá říct.

svatto
25.03.2008 19:42:19
on-line

CHYBA
Ten scenarista nie je Michael Patrick Wilson, priezvisko je King.

rcorp
25.03.2008 13:44:29
on-line

Charlotte
Když ony mě vyloženě iritují. Kromě jedné z nich se okamžitě zařadily po bok Katie Holmes a odtamtud se dostává hodně těžko. :) Takový masochismus jsem schopný jednou za čas dobrovolně vydržet u dvouhodinového filmu, ale trpět šest sezón kvůli pár vtipům se mi nechce. :) Tahle demografická skupina mě zajímá asi jako nejnovější trendy v nanášení laku na nehty, takže nechám Sex jeho městu a zabavím se něčím...usedlejším. :)

Charlotte
24.03.2008 20:13:30
on-line

rcorp: tam ale nemusí probíhat identifikace s postavami. Mě dámy na různých úrovních regulérně děsí, zejména ta otevřenost bez metafor a náznaků, ale ta jinakost a sofistikovanost mě baví, navíc asi dostatečně nechápu woman´s right to shoes, nenávidím nákupy. :) Maximální hodnocení si schovávám do doby, až poznám město, které nikdy nespí. :)

kikuka
24.03.2008 19:21:07
on-line

2 rcorp: uhm..tak to si asi prisiel aj o hlasku tyzdna: "Oralni sex je boži dar! On se udělá a ty se nemusíš klepat, že zustaneš těhotná."

a zenske vedia (resp. vieme) byt neskutocne otravne..that´s a fact..ale aj tak sme roztomile [a ja sa idem opat venovat nepenaznym povinnostiam ]

rcorp
24.03.2008 15:11:35
on-line

Nikdy jsem na to nevydržel koukat tak dlouho, abych v tom našel tu chytrost, ty ženský mi prostě přišly neskutečně otravný. :)

Vasek
24.03.2008 00:22:36
on-line

Seriál na téma chovám se jako kráva a nemůžu sehnat Pana dokonalého. Věta "moje vagína by si dala hranolky" mě odradila od jakéhokoli dalšího pokusu se na to ještě podívat.

duro
23.03.2008 22:59:51
on-line

Statočne som odpozeral asi tri série, ale napokon som sa na to vykašľal z rovnakých dôvodov, z akých neznášam Zúfalé manželky - keby som mal žiť s ktoroukoľvek z tých sliepok, tak by po troch dňoch skončila naporcovaná ako žrádlo pre prasce (proste taký crossover medzi ZM resp. SVM a Deadwoodom či Podfu(c)kom. Neviem, proste sa cez tú slepačinu neviem preniesť, znervózňuje ma to. SVM bol spočiatku zábavný, ale keď sa postupne ukázalo, že tie ženské nezvládajú svoje životy, nič im nie je dosť dobré a žijú vlastne dokonale prázdne životy, tak som s tým prestal strácať čas.

Luc44
23.03.2008 22:25:25
on-line

SATC jsem si užíval před těmi pár lety a užíval jsem si to. Samatha je výborná! Jsem úplně v šoku, že to tady ještě nemělo recenzičku, když je Cival takovej fanda.

liuk s bundaboyem jsou úplně mimo

terminator007
23.03.2008 21:26:03
on-line

Nevim, zda je to ostuda, ale ja jsem snad nikdy nevidel ani jeden dil

liuk
23.03.2008 20:07:03
on-line

bundaboy
To zni jeste pochvalne, kdyby byl jen jeden z nejhorsich. On je ale uplne ze vsech nejprisernejsi a na tom dne se velebi sam.

bundaboy
23.03.2008 20:02:54
on-line

Jeden z nejhorsich serialu na svete!

Charlotte
23.03.2008 19:55:57
on-line

Já to beru jako televizní fejetony nezvyklé dramatické stavby, ale musela jsem si zvykat na tu ozbrojující přímost a taková Samantha mě děsí dodnes. Nutno vidět v originále. Ale znám spoustu kluků, co ten seriál milují a k jakékoli variaci na metrosexualitu mají daleko...A jako člověk, který jinak seriály ignoruje coby zbytečný požírač času, mohu jen a jen doporučit. Zkusit třeba na YT jeden díl...a :)
Charlotte je samozřejmě nejlepší:)

Cival
23.03.2008 19:52:25
on-line

Zoufaly manzelky jsou uplne neco jinyho. Tvari se sice nad veci, ale jsou usedly jak, inu, jak zoufaly manzelky. Sex ve meste ma smrnc, neboji se obcas pritlacit na pilku, litaj v nem hodne chytry glosy partnerskych vztahu... a hlavne dokaze kombinovat vtip a romantiku. max hodnoceni jsem mu snizil jen kvuli tomu, ze jako vetsina serialu presluhoval a trochu se rozplizl (byt zdaleka ne tolik jako Ally McBeal).

speta.jr
23.03.2008 19:47:16
on-line

me odrazuje jen ten nazev a to, ze je tjsou tam same baby. Navic pote co jsem videl asi 3 prvni dily Zoufalych manzelek, pochybuju ze nekdy budu mit koule se na toto podivat.

Charlotte
23.03.2008 19:43:49
on-line

Jeden ze dvou seriálů, který jsem viděla kompletní.
Coby manhatannský živočichopis výživné, coby učebnice psychologie, anatomie a sexuální antropologie velevtipné, glosy, hlášky, zcizující voice-overy- to všechno povýšilo tohle kvarteto z červenoknihovního materiálu na sofistikovanou bžundu. Osolené navíc hvězdnými camey, problémy minorit a hédonistickými poutěmi za jídlem a ošacením. Vážně se tu nenajdou fanoušci? Asi žiju v jiném vesmíru, ale SATC JE jeden z mála unisex seriálů...:)
Tady je pár hlášek a jinak je celý seriál na YouTube. [link]

© Copyright 2000 – 2017 Všechna práva vyhrazena.