Do diskuze mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé.


Zobrazuji položky 1 – 20 z 21

1 2

pvol
28.01.2010 13:04:31
on-line

Přečetla jsem všechny knihy a s nadšeným očekáváním se pustila do seriálu... Když se poprvé objevil Richard, myslela jsem, že mě trefí, takovýmu frackovi bych teda zabití Darkena v životě nesvěřila, Kahlan mě taky neuspokojila, je sice docela pěkná, ale představovala jsem si ji prostě jinak, navíc, tohle jsou nejdelší vlasy ve Středozemi??? Čaroděj fyzicky odpovídá, všude v knihách se píše, že je vychrtlý, ale na to, že má být ze všech nejchytřejší... (Jediný, kdo mi sedne, je Darken, i když mohl být trochu starší, vzhledem k tomu, kdo je jeho dítě.) Řekla jsem si fajn, na postavy si zvyknu, jedu dál... a po chvíli seriál vypnula a hodila do PC koše. Chápu, že se to nedá udělat přesně podle knihy, ale měnit ty snad nejzásadnější věci?! Docela by mě zajímalo, jak to nakonec udělali s Knihou počítaných stínů... no... vlastně radši ani ne! :-)

Connavar
16.09.2009 19:44:15
on-line

když jsem si přečetl recenzi docela jsem pochyboval, ale po zkouknutí pár dílů mě to příjemně překvapilo. Bylo to daleko lepší než jsem čekal a musím říct že pro mě je to jeden z těch hodně dobrejch seriálů (i když jedna věc mě opravdu vadí a to je tak že když někoho sekne nebo probpdne svým mečem tak na něm není ani kapka krve) a herci ti mi vůbec nevadí. Naopak řekl bych spíš že mi vyhovují a pasují k rolím kterou dostali. Všem kdo mají rádi fantasy vřele doporučuju (najít dnes nějakej pořádnej fantasy seriál nebo film není vůbec lehké).
A už se nemůžu dočkat druhé řady. Už jen 46 dní .

Ravenhorn
21.05.2009 10:13:02
on-line

Pro mě je to taky parádní seriál a dokonce bych řekl, že se postupně zlepšuje. Posledních několik dílů bylo výborných a žádný díl není nudný. Poslední díl, který bude o víkendu, bude stát za to a pak by měla přijít i druhá řada.

Mě teda herci vůbec nevadí a na všechny jsem si v pohodě zvykl. Všem fantasy pozitivním to doporučuji.

Rey
29.03.2009 19:20:07
on-line

Je to parádní seriál, zvlášt posledních pár dílu stojí obvzlášť za to

st39.6
29.03.2009 16:58:39
on-line

kouka na to nekdo vubec? :D ... ja to popravde vzdal
docela by me ale zajimalo, jestli se tam neco hnulo

speedy.mail
23.12.2008 18:53:27
on-line

Ten pilot je hodně dobrej, tak si nedělej falešný naděje.

Ravenhorn
23.12.2008 18:19:01
on-line

Tinne
Dnes se kouknu na první dvojdíl a postupně to doženu.

Jarvik
23.12.2008 16:13:29
on-line

No pár knížek sem přečetl a nejsou vůbec špatný,

pulDag
23.12.2008 13:59:31
on-line

skoda, a to kniha byla (a je) nejvetsi peklo...

Tinne
23.12.2008 10:37:06
on-line

Náhodou Bruce Spence je jako čaroděj skvělý, hodně jiný, než všichni ti šedovlasí a šedovousí borci.
A klidně se u toho seriálu bavím, dokonce víc než u nových dílů Heroes, ba víc než u nových dílů Prison Breaku.

Ravenhorn
23.12.2008 02:12:01
on-line

O Merlinovi vím a chci se na něj koukat, ale o tomhle jsem neslyšel. Budu to muset napravit.

speedy.mail
22.12.2008 23:28:24
on-line

Kdo vydržel až do konce řady určitě ví o čem mluvím.

speedy.mail
22.12.2008 23:27:30
on-line

Mně se právě Merlin líbí daleko víc než toto, má stoupající tendenci. Každej další díl je lepší než ten předchozí.

st39.6
22.12.2008 22:11:03
on-line

speedy.mail > merlina jsem zabalil po nedokoukanym prvnim dilu s tim, ze se k nemu vratim az budu nemocnej a budu se potrebovat vypotit :)
oboji je pruser, ale merlin mi prisel jako vetsi, zvlast pote, co se tam objevil drak . ale vratit se k nemu opravdu hodlam, jen nevim kdy. takze s recenzi se da pocitat jen v tom pirpade, ze serialu nekdo nezatne tipec :)

Merlkir
22.12.2008 21:52:19
on-line

hohoho
Dobře! :D kurec, dobře teda. Naprosto souhlasím, to jsem ani nečekal, že byste to tak odstřelili.

Co na to Ravenhorn? :D
9/10?

Jinak Merlin je imho ještě mnohem větší peklo.

xxendxx
22.12.2008 21:52:09
on-line

Chlupis
Tohle jsem po pilotu zabalil... u merlina jsem vydrzel do nejakeho 11teho dilu... legenda je to lehce znasilnena, ale je to toceny v takovem infantilnim duchu ... merlin je ucho, kterej se vsechno pomalu uci... v kralovstvi je zakazano kouzliz (= nemame prachy na efekty), ale do budoucna to ma potencial... jakmile se proflakne, ze merlin umi carovat a uther chcipne (2 zakladni veci nutny k vyvoji kupredu), mohlo by to konecne zahodit plenky a nabrat koule...

Vasek
22.12.2008 21:46:28
on-line

Rhaegar
Odklepnuto. Teda zatim pilot.

Chlupis
22.12.2008 21:39:46
on-line

Jaký je ten Merlin?

Rhaegar
22.12.2008 21:33:32
on-line

Inak, viete, že sa ide točiť pilot k A song of ice and fire? Keď to hlavúni HBO odklepnú bude to pekná rezničina ...

speedy.mail
22.12.2008 21:11:45
on-line

Mimochodem, stéčko, budeš dělat recenzi i na Merlina?

Zobrazuji položky 1 – 20 z 21

1 2

© Copyright 2000 – 2017 Všechna práva vyhrazena.