Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Ztraceni: 5. sezóna

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
Jinak k Lostu, nejslabší mi přišly 2. a 3. řada, které trpěly tím, že tvůrci sami nevěděli, jak dlouho seriál ještě poběží, a tak nás museli krmit vatou, protože si nemohli dovolit odhalit důležitý věci moc brzo. Ale někdy během třetí řady ABC rozhodlo, že řad bude šest a pak šmitec. Díky tomu si mohli tvůrci zbytek seriálu krásně rozvrhnout a proto jsou čtvrtá a pátá řada takový pecky :+

crimson_moon: Je přece fuk, že teď už si většinu detailů nepamatujeme. Taky je to čtyři roky zpátky. Jde o to, že ve svý době, kdy byly aktuální, posloužily svému účelu. Proto nechápu tvoje tvrzení, že je to ztráta času, když si nepamatujeme všechno. Jasně, byly tam výplňový epizody, slepé dějové větve, nadbytečné postavy, ale tak to je přece typický pro každý seriál, který není předem navržen pro určitý počet epizod. Netvrdím, že se seriál musí každýmu líbit, ale nějak nepobírám tvoji argumentaci :)
6825
Jinak k Lostu, nejslabší mi přišly 2. a 3. řada, které trpěly tím, že tvůrci sami nevěděli, jak dlouho seriál ještě poběží, a tak nás museli krmit vatou, protože si nemohli dovolit odhalit důležitý věci moc brzo. Ale někdy během třetí řady ABC rozhodlo, že řad bude šest a pak šmitec. Díky tomu si mohli tvůrci zbytek seriálu krásně rozvrhnout a proto jsou čtvrtá a pátá řada takový pecky *:+* crimson_moon: Je přece fuk, že teď už si většinu detailů nepamatujeme. Taky je to čtyři roky zpátky. Jde o to, že ve svý době, kdy byly aktuální, posloužily svému účelu. Proto nechápu tvoje tvrzení, že je to ztráta času, když si nepamatujeme všechno. Jasně, byly tam výplňový epizody, slepé dějové větve, nadbytečné postavy, ale tak to je přece typický pro každý seriál, který není předem navržen pro určitý počet epizod. Netvrdím, že se seriál musí každýmu líbit, ale nějak nepobírám tvoji argumentaci :)
0 0
reagovat
Už jsem to tu někde psal, ale radši znova. Abrams s tím seriálem už asi dvě nebo tři sezóny nemá VŮBEC nic společnýho. Byl u zrodu (i když to taky nebyl úplně jeho nápad), a pak u prvních dvou sezón. Prostě, jeho angažovanost v Lostu skončila, když začal Abrams dělat na MI3. Teď tomu velí Cuse s Lindelofem.

Podobný je to u Fringe. Abrams byl u zrodu, ale jinak to mají snad už od začátku v rukou jiní (Orci a Kurtzman předpokládám), Abrams měl plnou hlavu Star Treku poslední dva roky ;)
6824
Už jsem to tu někde psal, ale radši znova. Abrams s tím seriálem už asi dvě nebo tři sezóny nemá VŮBEC nic společnýho. Byl u zrodu (i když to taky nebyl úplně jeho nápad), a pak u prvních dvou sezón. Prostě, jeho angažovanost v Lostu skončila, když začal Abrams dělat na MI3. Teď tomu velí Cuse s Lindelofem. Podobný je to u Fringe. Abrams byl u zrodu, ale jinak to mají snad už od začátku v rukou jiní (Orci a Kurtzman předpokládám), Abrams měl plnou hlavu Star Treku poslední dva roky *;)*
0 0
reagovat
Nechápu co to pořád meleš o lost.cz? Proč nás tam pořád posíláš? Podle tebe teda každý komu se líbí nějaký seriál ho musí jít vychvalovat automaticky na daný web toho seriálu a na MZ můžou psat jen lidi, kterým se to nelíbí? By mě zajímalo co ti na lost.cz udělali... že by BAN?:D
6823
Nechápu co to pořád meleš o lost.cz? Proč nás tam pořád posíláš? Podle tebe teda každý komu se líbí nějaký seriál ho musí jít vychvalovat automaticky na daný web toho seriálu a na MZ můžou psat jen lidi, kterým se to nelíbí? By mě zajímalo co ti na lost.cz udělali... že by BAN?*:D*
0 0
reagovat
No a co ze si nepamatame vsetky flashbacky? Co bolo bolo, pribeh sa posunul inym smerom, teraz uz vobec nie su dolezite.
6822
No a co ze si nepamatame vsetky flashbacky? Co bolo bolo, pribeh sa posunul inym smerom, teraz uz vobec nie su dolezite.
0 0
reagovat
Kratce: Sagittarius rekl - hlavni kostru meli vymyslenou, ja pridavam - na kterou nabastlili neuveritelne mnozstvi vaty.
Dlouze: Zeptejte se sami sebe, kolik si toho pamatujete o jednotlivych postavach. Vsadim boty, ze nejakou zakladni predstavu + par stripku o nich ma kazdy. To je dobre, jenze tohle ve filmu, kde figuruje par postav, zvladne i uvodni pulhodina. Kam tim mirim... LOST == BLOATED. Pokud jste nevideli vsech 5 rad nedavno, neni pri tak vysokem poctu postav sance, ze by vam vsechny ty flashbacky a flashforwardy z dnesniho pohledu daly tolik, aby se to vyplatilo. Tim mam na mysli jestli VAM STOJI ZA TO, aby si autori delali ze serialu scenaristicke perpetuum mobile aka abstraktni umeni, ktere (mozna) nakonec nekam povede (a mozna taky ne), na ukor zazivnosti jednotlivych dilu. A to nemluvim o postavach, ktere zemrely ci nejsou pro hlavni linku dulezite - jejich flashbacky byly/jsou vyslovene kvuli natazeni serialu, proste FILLER.. a to me SERE.
PS: Lost je jeden z duvodu, proc jsem kdysi nemoh Abramse vystat - po tom, co jsem zpetne shledl vsech 5 sezon Alias, MI:III a ted sleduju Fringe (na StarTrek se teprv chystam) mi prijde, ze jsem si na nej udelal spatny nazor prave kvuli Lostu - podle me nejslabsiho projektu, v kterem mel prsty. Jo, jeste neco.. hlasky typu "O kvalitách se nemá cenu zmiňovat", "tohle je genialita a ne ze ne", "hanobitele lostu se muzou jit nekam zahrabat", "nemel kraviny" si muzete nechat pro sve spoluzaky ci trolliky na lost.cz
Howgh.
6821
Kratce: Sagittarius rekl - hlavni kostru meli vymyslenou, ja pridavam - na kterou nabastlili neuveritelne mnozstvi vaty. Dlouze: Zeptejte se sami sebe, kolik si toho pamatujete o jednotlivych postavach. Vsadim boty, ze nejakou zakladni predstavu + par stripku o nich ma kazdy. To je dobre, jenze tohle ve filmu, kde figuruje par postav, zvladne i uvodni pulhodina. Kam tim mirim... LOST == BLOATED. Pokud jste nevideli vsech 5 rad nedavno, neni pri tak vysokem poctu postav sance, ze by vam vsechny ty flashbacky a flashforwardy z dnesniho pohledu daly tolik, aby se to vyplatilo. Tim mam na mysli jestli VAM STOJI ZA TO, aby si autori delali ze serialu scenaristicke perpetuum mobile aka abstraktni umeni, ktere (mozna) nakonec nekam povede (a mozna taky ne), na ukor zazivnosti jednotlivych dilu. A to nemluvim o postavach, ktere zemrely ci nejsou pro hlavni linku dulezite - jejich flashbacky byly/jsou vyslovene kvuli natazeni serialu, proste FILLER.. a to me SERE. PS: Lost je jeden z duvodu, proc jsem kdysi nemoh Abramse vystat - po tom, co jsem zpetne shledl vsech 5 sezon Alias, MI:III a ted sleduju Fringe (na StarTrek se teprv chystam) mi prijde, ze jsem si na nej udelal spatny nazor prave kvuli Lostu - podle me nejslabsiho projektu, v kterem mel prsty. Jo, jeste neco.. hlasky typu "O kvalitách se nemá cenu zmiňovat", "tohle je genialita a ne ze ne", "hanobitele lostu se muzou jit nekam zahrabat", "nemel kraviny" si muzete nechat pro sve spoluzaky ci trolliky na lost.cz Howgh.
0 0
reagovat
Jak se muzes divat na 1.serii a neco a pak na 5.? :))
6820
Jak se muzes divat na 1.serii a neco a pak na 5.? *:))*
0 0
reagovat
a ja tomu serialu nedokazem prist na chut ale snazil som sa, 1. seriu som si rad pozrel ale potom sa to uz velmi pomotalo a prestalo ma to bavit, teraz som sa rozhodol ze pozriem 5 seriu ale po par dieloch som to vzdal 8) proste nieje to pre mna
6819
a ja tomu serialu nedokazem prist na chut ale snazil som sa, 1. seriu som si rad pozrel ale potom sa to uz velmi pomotalo a prestalo ma to bavit, teraz som sa rozhodol ze pozriem 5 seriu ale po par dieloch som to vzdal *8)* proste nieje to pre mna
0 0
reagovat
pro me osobne losti 4 a 5 radou strasne stouply a zeru je jeste vic nez na zacatku :) a taky jak tu nekdo pise opravdu by me zajimalo jaky argumenty maji ty lidi (zahady) kvuli kterym na to prestali koukat .... jinak s poslednim odstavcem naprosto souhlasim protoze kdyby to nemeli minimalne tu hlavni kostru vymmyslenou tak by nikdy nemohli pokracovat tak jak to udelali v 5 rade samozrejme ze takovy ty vedlejsi vetve pribehu domejsleli pak ale to podstatny maji davno :) a jako konec aktualni rady byl o kapku lepsi nez zmizeni ostrova :)
6818
pro me osobne losti 4 a 5 radou strasne stouply a zeru je jeste vic nez na zacatku :) a taky jak tu nekdo pise opravdu by me zajimalo jaky argumenty maji ty lidi (zahady) kvuli kterym na to prestali koukat .... jinak s poslednim odstavcem naprosto souhlasim protoze kdyby to nemeli minimalne tu hlavni kostru vymmyslenou tak by nikdy nemohli pokracovat tak jak to udelali v 5 rade samozrejme ze takovy ty vedlejsi vetve pribehu domejsleli pak ale to podstatny maji davno :) a jako konec aktualni rady byl o kapku lepsi nez zmizeni ostrova :)
0 0
reagovat
Jsem rád, že aspoň někdo v redakci Losy sleduje :+ O kvalitách se nemá cenu zmiňovat, spíš mě překvapuje jak někdo dokáže losty "nenávidět" i po 4. řadě. Ve třetí jsem regulérně nesnášel snad všechny postavy až na Locka, po čtvrté sezoně nastal obrat a jen nedávno se mi trošku zprotivila Juliet kvůli tomu milostnýmu trojúhelníku. Minimálně by tihle kritizovatelé mohli napsat, co jiného by se dalo sledovat, protože (minimálně) všechny současné seriály strčí Lost do kapsy (herecky, scénaristicky i režijně) a konkuruje kvalitou spíš filmům.
6817
Jsem rád, že aspoň někdo v redakci Losy sleduje *:+* O kvalitách se nemá cenu zmiňovat, spíš mě překvapuje jak někdo dokáže losty "nenávidět" i po 4. řadě. Ve třetí jsem regulérně nesnášel snad všechny postavy až na Locka, po čtvrté sezoně nastal obrat a jen nedávno se mi trošku zprotivila Juliet kvůli tomu milostnýmu trojúhelníku. Minimálně by tihle kritizovatelé mohli napsat, co jiného by se dalo sledovat, protože (minimálně) všechny současné seriály strčí Lost do kapsy (herecky, scénaristicky i režijně) a konkuruje kvalitou spíš filmům.
0 0
reagovat
s poslednim odstavcem do puntiku souhlasim a vsichni ti radoby hanobitele lostu se muzou jit nekam zahrabat....tohle je genialita a ne ze ne8)
6816
s poslednim odstavcem do puntiku souhlasim a vsichni ti radoby hanobitele lostu se muzou jit nekam zahrabat....tohle je genialita a ne ze ne*8)*
0 0
reagovat
Opravdu "bavila" mě naposledy druhá sezona, ale furt mě na tom seriálu něco přitahovalo. Tak jsem se doplazil k paté sezoně a tam po dvou dílech zůstal. Ale jak vidím, měl bych určitě pokračovat dál.8)
6815
Opravdu "bavila" mě naposledy druhá sezona, ale furt mě na tom seriálu něco přitahovalo. Tak jsem se doplazil k paté sezoně a tam po dvou dílech zůstal. Ale jak vidím, měl bych určitě pokračovat dál.*8)*
0 0
reagovat
Na Lost nekoukám od první série po prá dílech. Vůbec jsem to nepochopil :-) Ne teď vážně. Pár dílů jsem viděl, a když se u třetí série vyrojily názory jako nuda atd. tak jsem o nakoukávání ztratil zájem, ale teď vidím, že bych se měl na to mrknout. Ale až to skončí definitivně. Pak to sjedu v krátkém horizontu.
6814
Na Lost nekoukám od první série po prá dílech. Vůbec jsem to nepochopil :-) Ne teď vážně. Pár dílů jsem viděl, a když se u třetí série vyrojily názory jako nuda atd. tak jsem o nakoukávání ztratil zájem, ale teď vidím, že bych se měl na to mrknout. Ale až to skončí definitivně. Pak to sjedu v krátkém horizontu.
0 0
reagovat
Prison Break haha to ani nevyslovuj:D za to by mel bejt ban
6813
Prison Break haha to ani nevyslovuj*:D* za to by mel bejt ban
0 0
reagovat
Je to naprostá paráda. Možná nejlepší série. Hlavně mě nejvíc baví, jak nevysvětlené věci, které si ty lidi, kteří už dávno přestali koukat, nejvíce brali jako svoje argumenty, jsou teď skutečně vysvětleny a oni už napořád zůstanou u svého "Na Lost nekoukám už od 2. série. Vůbec to nedávalo smysl. Viděl jsi nový díl Prison Breaku." :D
6812
Je to naprostá paráda. Možná nejlepší série. Hlavně mě nejvíc baví, jak nevysvětlené věci, které si ty lidi, kteří už dávno přestali koukat, nejvíce brali jako svoje argumenty, jsou teď skutečně vysvětleny a oni už napořád zůstanou u svého "Na Lost nekoukám už od 2. série. Vůbec to nedávalo smysl. Viděl jsi nový díl Prison Breaku." *:D*
0 0
reagovat
crimson: no povedz mi kde vidis bordel. ja vidim vsetko perfektne pospajane.
6811
crimson: no povedz mi kde vidis bordel. ja vidim vsetko perfektne pospajane.
0 0
reagovat

Fluke

Amen brother:+
6810
Amen brother*:+*
Fluke
0 0
reagovat
"A jakmile se začne cestovat časem, může to dopadnout buď jako neorganizovaný bordel, nebo naprosto parádně" - podle me to je neorganizovany bordel a souhlasim s MAJkLSONem..
6809
"A jakmile se začne cestovat časem, může to dopadnout buď jako neorganizovaný bordel, nebo naprosto parádně" - podle me to je neorganizovany bordel a souhlasim s MAJkLSONem..
0 0
reagovat
Já si naopak myslím, že Lost je lepší jako celek, než jako samostatný sezóny. Teprve, když člověk na něj kouká zasebou, tak to má ten správnej drive.
6808
Já si naopak myslím, že Lost je lepší jako celek, než jako samostatný sezóny. Teprve, když člověk na něj kouká zasebou, tak to má ten správnej drive.
0 0
reagovat
přesně tak... výkřiky typu "dokoukal jsem 2 sezóny a je to nesmyslnej blábol bez hlavy a paty" jsou naprosto zcestný... u LOST je potřeba si uvědomit, že to není variace na Robinsona, ale že to je, nebál bych se říct, čistokrevné scifi, promakané to těch nejmenších detailů (snad)... až po konci šesté série se dozvíme, nakolik to je blábol bez mozku, nebo (v což doufám a k čemuž to zatím směřuje) naprosto geniání seriál bez konkurence...
6807
přesně tak... výkřiky typu "dokoukal jsem 2 sezóny a je to nesmyslnej blábol bez hlavy a paty" jsou naprosto zcestný... u LOST je potřeba si uvědomit, že to není variace na Robinsona, ale že to je, nebál bych se říct, čistokrevné scifi, promakané to těch nejmenších detailů (snad)... až po konci šesté série se dozvíme, nakolik to je blábol bez mozku, nebo (v což doufám a k čemuž to zatím směřuje) naprosto geniání seriál bez konkurence...
0 0
reagovat

MAJkLSON

Nejlepsi rada je to prave proto, ze to konecne vsechno do sebe zacina zapadat... A myslim, ze to tam Hlad i pise: ti scenariste to meli vymysleny cely dopredu! Takze sorry, ale nemel kraviny. Stacilo rict, ze uz jsi skoncil a nehodlas dal koukat. Rict, ze to nemaji promysleny bez toho aniz bys videl tu patou radu...:o:-
6806
Nejlepsi rada je to prave proto, ze to konecne vsechno do sebe zacina zapadat... A myslim, ze to tam Hlad i pise: ti scenariste to meli vymysleny cely dopredu! Takze sorry, ale nemel kraviny. Stacilo rict, ze uz jsi skoncil a nehodlas dal koukat. Rict, ze to nemaji promysleny bez toho aniz bys videl tu patou radu...*:o**:-*
MAJkLSON
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se