Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Ztraceni: 6. sezóna

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Mě třeba strašně mrzí že jsem Wire v době jeho promítání na PCidlu neměl s kým řešit. Ani na MZ (v té době trailer zone) se nikdy moc nepropíral a přitom je to snad to nejlepší co jsem kdy o reálném vyšetřování viděl, není to jen nudné papírování, má to neskutečnej náboj a ultimátní hlavní postavy. OMAR, McNulty!
14847
Mě třeba strašně mrzí že jsem Wire v době jeho promítání na PCidlu neměl s kým řešit. Ani na MZ (v té době trailer zone) se nikdy moc nepropíral a přitom je to snad to nejlepší co jsem kdy o reálném vyšetřování viděl, není to jen nudné papírování, má to neskutečnej náboj a ultimátní hlavní postavy. OMAR, McNulty!
0 0
reagovat

Tony

Amen :+
14845
Amen *:+*
Tony
0 0
reagovat
Bastogne!!!
14843
Bastogne!!!
0 0
reagovat

Davies182

Bastogne !!!
14842
Bastogne !!!
Davies182
0 0
reagovat

TonyClifton

Indeed :+

Na blu-ray má BoB naprosto referenční screen, snad pomalu nejlepší z těch desítek placek, co se mi doma válej - předpokládám, že budeš také hrdým majitelem. To jsou panečku nezapomenutelný vzpomínky na první sledování (maratonu) toho seriálu na dývku. Celý s otevřenou hubou. Nostalgia, bitch!
14841
Indeed *:+* Na blu-ray má BoB naprosto referenční screen, snad pomalu nejlepší z těch desítek placek, co se mi doma válej - předpokládám, že budeš také hrdým majitelem. To jsou panečku nezapomenutelný vzpomínky na první sledování (maratonu) toho seriálu na dývku. Celý s otevřenou hubou. Nostalgia, bitch!
TonyClifton
0 0
reagovat
IMHO ty seriály se děsně dneska vyvíjí, to co jsme tak žrali u prvních sezon Lostů, Prison Break (u obojího jsem to zapíchnul přes naprosto top první sezonu v půlce druhé), BSG, House, Dextera, Kriminálek, dneska nabízí každý druhý kvalitní seriál.
Kdybych na startovní čáru bez nějaké nostalgie postavil všechno výše zmíněné s takovým House of Cards, True Detective, The Affair, tak to rozstřílí neuvěřitelným způsobem.

Jinak se bavíme až o druhém místu za Bratrstvem neohrožených, right? :D
14840
IMHO ty seriály se děsně dneska vyvíjí, to co jsme tak žrali u prvních sezon Lostů, Prison Break (u obojího jsem to zapíchnul přes naprosto top první sezonu v půlce druhé), BSG, House, Dextera, Kriminálek, dneska nabízí každý druhý kvalitní seriál. Kdybych na startovní čáru bez nějaké nostalgie postavil všechno výše zmíněné s takovým House of Cards, True Detective, The Affair, tak to rozstřílí neuvěřitelným způsobem. Jinak se bavíme až o druhém místu za Bratrstvem neohrožených, right? *:D*
0 0
reagovat

Sam.Vimes

+1
House a LOSTi byli prostě fenomén, o kterým se mluvily i naše mamky, takže to podle mě tomu kouzlu přidává hodně. Byli prostě všude.

Jasně, že se dokážu nadchnout, ale je těžký o tom s někým pokecat, když stejní magoři jsou jenom on-line a real life people mě považujou za magora, kterej investuje veškerej svůj volnej čas do seriálů a filmů. (Not true, BTW)
Jako pecky posledních let, kdy se mi povedlo být na stejný vlně a pokecat třeba s rodinou a kamarádama je tak maximálně Homeland, Sherlock... No a pak takový ty jednohubky jako Arrow, Flash, How to get Away with Murder, Supernatural, HIMYM a tak...
14839
+1 House a LOSTi byli prostě fenomén, o kterým se mluvily i naše mamky, takže to podle mě tomu kouzlu přidává hodně. Byli prostě všude. Jasně, že se dokážu nadchnout, ale je těžký o tom s někým pokecat, když stejní magoři jsou jenom on-line a real life people mě považujou za magora, kterej investuje veškerej svůj volnej čas do seriálů a filmů. (Not true, BTW) Jako pecky posledních let, kdy se mi povedlo být na stejný vlně a pokecat třeba s rodinou a kamarádama je tak maximálně Homeland, Sherlock... No a pak takový ty jednohubky jako Arrow, Flash, How to get Away with Murder, Supernatural, HIMYM a tak...
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Dyť takováhle podobná nadšenost tu vládla s True Detective 8)

A ještě k Houseovi: ten seriál mám taky pochopitelně v TOP 5 a nic ho nesesadí, lepší a promakanější postava pro TV už nevznikne ;). Co za emoce sem si s tim seriálem užil!

Jinak sem teda rád, že se ve třiceti furt dokážu hodně nadchnout pro plno věcí... dyť to znáte sami vodsud :D
14838
Dyť takováhle podobná nadšenost tu vládla s True Detective *8)* A ještě k Houseovi: ten seriál mám taky pochopitelně v TOP 5 a nic ho nesesadí, lepší a promakanější postava pro TV už nevznikne *;)*. Co za emoce sem si s tim seriálem užil! Jinak sem teda rád, že se ve třiceti furt dokážu hodně nadchnout pro plno věcí... dyť to znáte sami vodsud *:D*
Sam.Vimes
0 0
reagovat

do_Od

Já věděl že jsem se nevyjádřil úplně ideálně :D
Určitě to není tak že bych jen znuděně projížděl seriály a všem těm peckám sypal hodnocení 6 a míň :D
Na Lost jsme se tehdy dívali všichni, dlouze řešili oblíbené postavy, záhady a teorie, cool scény... Zatímco třeba Breaking Bad nebo SoA nikdo z lidí se kterými se osobně znám a běžně vídám nesleduje (i když jsem se snažil přemlouvat). A přeci jen, být nadšený doma u počítače a MZ komentářů je něco dost jiného než být nadšený s přáteli v hospodě. V tomhle směru k tomu mělo asi nejblíž Community.

Poznámka na okraj a už úplný OT - poslední asi rok jsem strašně nadšený z knižní fantasy série The Dresden Files, ale kromě mě ji tady čte snad jen Vardant :D (který mi to doporučil).
14837
Já věděl že jsem se nevyjádřil úplně ideálně *:D* Určitě to není tak že bych jen znuděně projížděl seriály a všem těm peckám sypal hodnocení 6 a míň *:D* Na Lost jsme se tehdy dívali všichni, dlouze řešili oblíbené postavy, záhady a teorie, cool scény... Zatímco třeba Breaking Bad nebo SoA nikdo z lidí se kterými se osobně znám a běžně vídám nesleduje (i když jsem se snažil přemlouvat). A přeci jen, být nadšený doma u počítače a MZ komentářů je něco dost jiného než být nadšený s přáteli v hospodě. V tomhle směru k tomu mělo asi nejblíž Community. Poznámka na okraj a už úplný OT - poslední asi rok jsem strašně nadšený z knižní fantasy série The Dresden Files, ale kromě mě ji tady čte snad jen Vardant *:D* (který mi to doporučil).
do_Od
0 0
reagovat

do_Od

Prej 22... lucker
14836
Prej 22... lucker
do_Od
0 0
reagovat
tak to vám nezávidím chlapci, já když před pár lety zhltnul obě řady nového Sherlocka tak jsem se mohl po*rat nadšením, to samé platilo o marathonu Breaking Bad, kterým jsem dohnal pátou řadu akorát do začátku druhé poloviny. A tam jsem to už fakt nevydržel, minulý rok jsem opravdu nedělal s kamarády nic jiného, než řešil Heisenberga. První dvě řady Luthera ve dvou dnech, první řada Banshee ze sobotního odpoledne na nedělní ráno - zkrátka, i ve dvaadvaceti se dokážu pořád klukovsky nadchnout pro cokoliv, co si nadšení zaslouží. A jsem za to sakra rád! ;)
14835
tak to vám nezávidím chlapci, já když před pár lety zhltnul obě řady nového Sherlocka tak jsem se mohl po*rat nadšením, to samé platilo o marathonu Breaking Bad, kterým jsem dohnal pátou řadu akorát do začátku druhé poloviny. A tam jsem to už fakt nevydržel, minulý rok jsem opravdu nedělal s kamarády nic jiného, než řešil Heisenberga. První dvě řady Luthera ve dvou dnech, první řada Banshee ze sobotního odpoledne na nedělní ráno - zkrátka, i ve dvaadvaceti se dokážu pořád klukovsky nadchnout pro cokoliv, co si nadšení zaslouží. A jsem za to sakra rád! *;)*
0 0
reagovat
"Škoda, že i kdybych dneska viděl něco takhle dobrýho, tak se pro to už nedokážu tak nadchnout."

Obávám se že tohle přesně platí i pro mě. Za poslední roky jsem se díval na plno výborných seriálů (Doctor Who, Breaking Bad, Sons of Anarchy...), ale tak moc jako tehdy Lost mě to už nevtáhlo. I když to jsou špičkový věci, i když jsem z nich upřímně nadšený, u Ztracených to přeci jen bylo o něco víc strhující. Trocho víc čistýho fanboyovství.

Jinak teda, v žebříčku bych je určitě měl hodně vysoko, ale na prvním místě je Dr. House.
14831
"Škoda, že i kdybych dneska viděl něco takhle dobrýho, tak se pro to už nedokážu tak nadchnout." Obávám se že tohle přesně platí i pro mě. Za poslední roky jsem se díval na plno výborných seriálů (Doctor Who, Breaking Bad, Sons of Anarchy...), ale tak moc jako tehdy Lost mě to už nevtáhlo. I když to jsou špičkový věci, i když jsem z nich upřímně nadšený, u Ztracených to přeci jen bylo o něco víc strhující. Trocho víc čistýho fanboyovství. Jinak teda, v žebříčku bych je určitě měl hodně vysoko, ale na prvním místě je Dr. House.
0 0
reagovat

Bagr007

Oba důvody. Aspoň u mě. Jasně, jsem o nějakých osm let starší, ale taky jsem za těch osm let viděl tolik věcí, že si prostě řeknu "Hmm, pecka," a jedu dál...
14830
Oba důvody. Aspoň u mě. Jasně, jsem o nějakých osm let starší, ale taky jsem za těch osm let viděl tolik věcí, že si prostě řeknu "Hmm, pecka," a jedu dál...
Bagr007
0 0
reagovat
Tak na Lostu bylo nejhorší, jak se to posralo s některýma postavama. Jack a Kate přestali být jakkoliv zajímaví, Sayid na pěst a do těla mrtvého Locka narvali hlavního záporáka. Jako proč sakra! No a 6. série byla celá výrazně slabší než zbytek.

Ale nejlepší seriál to pro mě je (společně s BSG a Přáteli). Škoda, že i kdybych dneska viděl něco takhle dobrýho, tak se pro to už nedokážu tak nadchnout. Ať už kvůli věku nebo protože toho mám moc nakoukáno.
14829
Tak na Lostu bylo nejhorší, jak se to posralo s některýma postavama. Jack a Kate přestali být jakkoliv zajímaví, Sayid na pěst a do těla mrtvého Locka narvali hlavního záporáka. Jako proč sakra! No a 6. série byla celá výrazně slabší než zbytek. Ale nejlepší seriál to pro mě je (společně s BSG a Přáteli). Škoda, že i kdybych dneska viděl něco takhle dobrýho, tak se pro to už nedokážu tak nadchnout. Ať už kvůli věku nebo protože toho mám moc nakoukáno.
0 0
reagovat

dashiva

Já vím, že třeba ten "boxující" díl je strašně neoblíbenej, ale já mám třetí řadu asi nejradši. A hlavně ten soudní konec.

Jestli mám stavět na piedestaly nějaký seriály tak by to ale právě byly LOST & Battlestar Galactica. K oběma se vracím celkem pravidelně, ale ty LOSTy už jsem pár let neviděl, jen co je pravda.
Teď to poprvé začal sledovat brácha (19) a šíleně z toho uchcává. Před chvilkou dokoukal The Constant a nirvána největší. :D
A jak tak ty LOSTy sleduje, tak mám pocit, že mě to sledování bude taky za chvilku čekat. ;)
14828
Já vím, že třeba ten "boxující" díl je strašně neoblíbenej, ale já mám třetí řadu asi nejradši. A hlavně ten soudní konec. Jestli mám stavět na piedestaly nějaký seriály tak by to ale právě byly LOST & Battlestar Galactica. K oběma se vracím celkem pravidelně, ale ty LOSTy už jsem pár let neviděl, jen co je pravda. Teď to poprvé začal sledovat brácha (19) a šíleně z toho uchcává. Před chvilkou dokoukal The Constant a nirvána největší. *:D* A jak tak ty LOSTy sleduje, tak mám pocit, že mě to sledování bude taky za chvilku čekat. *;)*
dashiva
0 0
reagovat

a čo Baywatch, chlapci? :-D

verbst:
BSG pre mňa až na druhom mieste, hlavne kvoli tomu, ako to v S3 stratilo tempo cca od 6teho dielu, a to tempo sa už nenašlo až do konca sezóny.

do_Od:
House je automaticky diskvalifikovaný kvoli svojej epizodickosti. :-)
Tak isto je napríklad diskvalifikovaný BOSS, pretože ho zrušili pred koncom.

Takže pre mňa asi 1/ BB, 2/ BSG, 3/-4/ Shield a Lost, 5/ Homeland
14821
[b]verbst:[/b] BSG pre mňa až na druhom mieste, hlavne kvoli tomu, ako to v S3 stratilo tempo cca od 6teho dielu, a to tempo sa už nenašlo až do konca sezóny. [b]do_Od:[/b] House je automaticky diskvalifikovaný kvoli svojej epizodickosti. :-) Tak isto je napríklad diskvalifikovaný BOSS, pretože ho zrušili pred koncom. Takže pre mňa asi 1/ BB, 2/ BSG, 3/-4/ Shield a Lost, 5/ Homeland
a čo Baywatch, chlapci? :-D
0 0
reagovat
No, obigátně se hásím s Battlestar Galactica. Protože to strká do kapsy LOSTy, HOUSE, 24, Sopránovce, Wire ... všecko.

A jdu zase pryč, protože já osobně jsem si LOSTy užíval celou dobu. A konec mi přišel uspokojující. 8)
14812
No, obigátně se hásím s [b]Battlestar Galactica[/b]. Protože to strká do kapsy LOSTy, HOUSE, 24, Sopránovce, Wire ... všecko. A jdu zase pryč, protože já osobně jsem si LOSTy užíval celou dobu. A konec mi přišel uspokojující. *8)*
0 0
reagovat
Hou hou hou, slow down.

A House jako nic? Jasně, byl epizodní ale... zároveň ne tak úplně. Několik zápletek, které se řešili přes více dílů byly takřka geniální a stejně tak několik samostatných epizod ve své době pohřbívalo jakkoukoliv konkurenci.

Breaking Bad měl nejlepší závěr, Ztraceni nejlepší start a House imho nejlepší prostřední část a průběh. Navíc samotnej ústřední charakter je spolu s Chandlerem asi ta nejlepš seriálova postava ever.
14811
Hou hou hou, slow down. A House jako nic? Jasně, byl epizodní ale... zároveň ne tak úplně. Několik zápletek, které se řešili přes více dílů byly takřka geniální a stejně tak několik samostatných epizod ve své době pohřbívalo jakkoukoliv konkurenci. Breaking Bad měl nejlepší závěr, Ztraceni nejlepší start a House imho nejlepší prostřední část a průběh. Navíc samotnej ústřední charakter je spolu s Chandlerem asi ta nejlepš seriálova postava ever.
0 0
reagovat

dashiva

Ten film je úžasnej, výborná "povídková" pointa, žejo. Škoda, že lidi, kterým to nedocvakne (ale maj aspoň koule to přiznat v komentáři :+), tomu na ČSFD házej průměrný hodnocení... Já z toho kdysi byl paf a hned po RIPu sem si to koupil na DVD - a to sem ještě neviděl :D

Breaking Bad taky stavím před Lost btw... kousek.
14810
Ten film je úžasnej, výborná "povídková" pointa, žejo. Škoda, že lidi, kterým to nedocvakne (ale maj aspoň koule to přiznat v komentáři *:+*), tomu na ČSFD házej průměrný hodnocení... Já z toho kdysi byl paf a hned po RIPu sem si to koupil na DVD - a to sem ještě neviděl *:D* Breaking Bad taky stavím před Lost btw... kousek.
dashiva
0 0
reagovat

tak sa zase ukľudníme, chlapci

ponevač najlepší seriál histórie je samozrejme Breaking Bad :-)

ale keby sme hodnotili jednotlivé jednotlivé sezóny, nie seriál ako celok, tak Lost s1 je asi skutočne to najlepšie, čo som zatiaľ v rámci TV zábavy zažil.

Setting, casting, atmosféra, štýl, postavy... a najmä ten prísľub tajomna...

potom to už nekopalo úplne najvyššiu ligu hlavne asi kvôli rozťahanosti (s2, s3 a s6 by si zaslúžili skrátiť o polovicu).

@ Davies:
netušil som, že na Stay ešte niekto pamatá
14808
ponevač najlepší seriál histórie je samozrejme Breaking Bad :-) ale keby sme hodnotili jednotlivé jednotlivé sezóny, nie seriál ako celok, tak Lost s1 je asi skutočne to najlepšie, čo som zatiaľ v rámci TV zábavy zažil. Setting, casting, atmosféra, štýl, postavy... a najmä ten prísľub tajomna... potom to už nekopalo úplne najvyššiu ligu hlavne asi kvôli rozťahanosti (s2, s3 a s6 by si zaslúžili skrátiť o polovicu). @ Davies: netušil som, že na Stay ešte niekto pamatá
tak sa zase ukľudníme, chlapci
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se