Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Teorie velkého třesku: 3. sezóna

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Já osobně si nemyslím, že by šla kvalita nějak dolů, je to prostě furt stejné a je to stejné tím způsobem, že mě to baví. Opravdu bych řekl, že v přímem srovnání se stejným dílem HIMYM vyšel TBBT asi skoro vždy vítězně, byť HIMYM nemělo všechny díly špatné.

Problém geeků je, že jim vadí, že se nějaká věc, co se jim líbí a myslí si, že jsou cool, když ji sledují a nikdo jiný, krom jejich kamarádů geeků to nesleduje. Pak se seriál rozšíří mez více lidí, kteří k seriálům přistupují malinko jinak a neberou je opravdu nic víc než jen jako zábavu a zdroj témat pro pokec s kamarádama, no a tím pádem se stane pro geeky nepoužitelný, protože by museli připustit, že jsou tak strašně povrchní, aby se dívali na něco, co všechny ostatní baví taky. To je přece neslýchané. A v podstatě se jedná jen o jejich problém.

Druhá věc je, že to vypadalo původně jako opravdu na mírů geekům šitý seriál o nich a se spoustou odkazů, na věci kterým "ten tupý mejnstrým" nerozumí. Jenže ono se ukázalo, že se to líbí skoro všem tak holt tvůrci někdy ubrali a použili víc fyzické komedie (sheldon v balonkach), nebo řekněme více přímočarejších vtipů (kluci v dámských převlecích) a pochopitelně geekové nadávají, protože už to nesplňuje jejich představu pseudointelektuální zábavy, ale baví to i jejich spolubydly/kamarády, které mají za tupce.

Jedina vec, co mi na serialu vadi, je protezovani seldona hlavne v druhe sezone. Je to sice vtipne, ze je strasnej magor, ale neni az tak dobry magor jako Rimmer, aby to utahlo cely serial.

A než se do mě pustíte, že si beru do huby geeky, já sám bych se k nim jistě mohl řadit. Jen jsem si tuhle fázi odmítání mainstreamu a reklamy a hypu, odbyl když mi bylo 15 a přišlo mi fajn být "against" teď si s chutí užiju i mainstream, když je dobrý.

PS: 3. sezona byla vyborna a posledni dil HIMYM byl na zvraceni :D
7313
Já osobně si nemyslím, že by šla kvalita nějak dolů, je to prostě furt stejné a je to stejné tím způsobem, že mě to baví. Opravdu bych řekl, že v přímem srovnání se stejným dílem HIMYM vyšel TBBT asi skoro vždy vítězně, byť HIMYM nemělo všechny díly špatné. Problém geeků je, že jim vadí, že se nějaká věc, co se jim líbí a myslí si, že jsou cool, když ji sledují a nikdo jiný, krom jejich kamarádů geeků to nesleduje. Pak se seriál rozšíří mez více lidí, kteří k seriálům přistupují malinko jinak a neberou je opravdu nic víc než jen jako zábavu a zdroj témat pro pokec s kamarádama, no a tím pádem se stane pro geeky nepoužitelný, protože by museli připustit, že jsou tak strašně povrchní, aby se dívali na něco, co všechny ostatní baví taky. To je přece neslýchané. A v podstatě se jedná jen o jejich problém. Druhá věc je, že to vypadalo původně jako opravdu na mírů geekům šitý seriál o nich a se spoustou odkazů, na věci kterým "ten tupý mejnstrým" nerozumí. Jenže ono se ukázalo, že se to líbí skoro všem tak holt tvůrci někdy ubrali a použili víc fyzické komedie (sheldon v balonkach), nebo řekněme více přímočarejších vtipů (kluci v dámských převlecích) a pochopitelně geekové nadávají, protože už to nesplňuje jejich představu pseudointelektuální zábavy, ale baví to i jejich spolubydly/kamarády, které mají za tupce. Jedina vec, co mi na serialu vadi, je protezovani seldona hlavne v druhe sezone. Je to sice vtipne, ze je strasnej magor, ale neni az tak dobry magor jako Rimmer, aby to utahlo cely serial. A než se do mě pustíte, že si beru do huby geeky, já sám bych se k nim jistě mohl řadit. Jen jsem si tuhle fázi odmítání mainstreamu a reklamy a hypu, odbyl když mi bylo 15 a přišlo mi fajn být "against" teď si s chutí užiju i mainstream, když je dobrý. PS: 3. sezona byla vyborna a posledni dil HIMYM byl na zvraceni :D
0 0
reagovat

Luc44

Těžce OT, ale... už za tři tejdny! link :D
7312
Těžce OT, ale... už za tři tejdny! http://www.youtube.com/watch?v=W5jhrA7VRmc *:D*
Luc44
0 0
reagovat
TBBT malo túto sezónu asi 5 citeľne slabších epizód, inak to bolo výborné.
7311
TBBT malo túto sezónu asi 5 citeľne slabších epizód, inak to bolo výborné.
0 0
reagovat
Entourage je lepší, Entourage je ale hlavně úplně jinde (a už se zase blíží!!!). Community nikolivěk, dal jsem tomu šanci a kromě debatního dílu a maškar mě to za srdce nechytlo, zbytečně tam hrajou na dramatickou linku...
Jinak souhlas se strangermcz, přesně v to se pro mě HiMYM a TBBT transformovalo. JE to škoda, páč první sezony u obou byly legendární :)
7310
Entourage je lepší, Entourage je ale hlavně úplně jinde (a už se zase blíží!!!). Community nikolivěk, dal jsem tomu šanci a kromě debatního dílu a maškar mě to za srdce nechytlo, zbytečně tam hrajou na dramatickou linku... Jinak souhlas se strangermcz, přesně v to se pro mě HiMYM a TBBT transformovalo. JE to škoda, páč první sezony u obou byly legendární :)
0 0
reagovat
tak dle mě je na tom Matka a teorie uplně stejně. Prostě seriály u kterých si odpočinu a pobavím, tak to má většina lidi. Normální člověk nemá potřebu v seriálu hledat bůhví co.
7309
tak dle mě je na tom Matka a teorie uplně stejně. Prostě seriály u kterých si odpočinu a pobavím, tak to má většina lidi. Normální člověk nemá potřebu v seriálu hledat bůhví co.
0 0
reagovat
Abysme to měli komplet, tak tady je ke shlidnuti puvodni neodvysilanej pilotni dil

7308
Abysme to měli komplet, tak [link="http://www.ninjavideo.net/video/68519"]tady[/link] je ke shlidnuti puvodni neodvysilanej pilotni dil
0 0
reagovat
Popravdě... přijde mi, že u TBBT kvalita strmě klesá.
7306
Popravdě... přijde mi, že u TBBT kvalita strmě klesá.
0 0
reagovat
Narozdíl od HIMYM, kde ta kvalita opravdu jde dolů, bych řekl, že někteří zde od TBBT čekali nebo čekají něco jiného, proto jsou buď spokojeni, anebo nespokojeni. Samozřejmě může být Community, a Entourage asi je, lepší, i když sem obojí neviděl, ale to neznamená, že je kvůli tomu TBBT jakkoliv špatný. Prostě některým očividně nesedne, nelíbí se jim, ale nejde kvalitativně dolů.
Mě třeba nebaví herní série Bioshock, ale neznamená to, že je to sra*ka, i když považuju třeba Half-life 2 za hru, která je o 3 třídy výš, než Bioshock.
7307
Narozdíl od HIMYM, kde ta kvalita opravdu jde dolů, bych řekl, že někteří zde od TBBT čekali nebo čekají něco jiného, proto jsou buď spokojeni, anebo nespokojeni. Samozřejmě může být Community, a Entourage asi je, lepší, i když sem obojí neviděl, ale to neznamená, že je kvůli tomu TBBT jakkoliv špatný. Prostě některým očividně nesedne, nelíbí se jim, ale nejde kvalitativně dolů. Mě třeba nebaví herní série Bioshock, ale neznamená to, že je to sra*ka, i když považuju třeba Half-life 2 za hru, která je o 3 třídy výš, než Bioshock.
0 0
reagovat

xxendxx

shoduju se s tebou, ze kulickova scena byla priserna ale i tak je 3ti sezona super, 2 a pul chlapa je strasna sra.ka u kterre jsem jeste nevidel nikoho, ze se smeje
7305
shoduju se s tebou, ze kulickova scena byla priserna ale i tak je 3ti sezona super, 2 a pul chlapa je strasna sra.ka u kterre jsem jeste nevidel nikoho, ze se smeje
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

o tom to přesně je, radši se podívám na seriál, o kterym můžu s přátelema pokecat, než něco, co nikdo nezná, TBBT mě pořád baví a tak nevim, proč bych ho měl třeba opouštět, bohužel nemam čas sledovat deset seriálů týdně... asi mam taky špatnej vkus, co ale pak říkat o polovině zdejších uživatelů ulítavajících na SG :D
7304
o tom to přesně je, radši se podívám na seriál, o kterym můžu s přátelema pokecat, než něco, co nikdo nezná, TBBT mě pořád baví a tak nevim, proč bych ho měl třeba opouštět, bohužel nemam čas sledovat deset seriálů týdně... asi mam taky špatnej vkus, co ale pak říkat o polovině zdejších uživatelů ulítavajících na SG *:D*
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

"není televize ale HBO" :D:+

Já bych vážně pochopil, že si budou vykládat třeba o matce nebo klidně i Chuckovi, ale že nejseš in, protožes neviděl včerejší střílení laseru na měsíc? Časy se od mýho mládí asi fakt změnily :) Jinak jasně že maj maj mladší ročníky kapku potíže v rozlišování lepší horší ("koukám na x, y i z a všechno je to děsně super!"), ale to je samozřejmě obecnej problém širší veřejnosti vůbec, protože většina lidí (vlastně pochopitelně) nemá potřebu nějak kriticky přemejšlet zrovna nad oddechovejma seriálama (a tady už radši nechci zabíhat do obecný filosofický debaty na tohle téma :) Jestli to teda vážně celý stojí na tom lovení odkazů a "worth of mouth", tak gratuluju tvůrcům, že se jim takhle podařilo zapadnout na trh.
7303
"není televize ale HBO" *:D**:+* Já bych vážně pochopil, že si budou vykládat třeba o matce nebo klidně i Chuckovi, ale že nejseš in, protožes neviděl včerejší střílení laseru na měsíc? Časy se od mýho mládí asi fakt změnily :) Jinak jasně že maj maj mladší ročníky kapku potíže v rozlišování lepší horší ("koukám na x, y i z a všechno je to děsně super!"), ale to je samozřejmě obecnej problém širší veřejnosti vůbec, protože většina lidí (vlastně pochopitelně) nemá potřebu nějak kriticky přemejšlet zrovna nad oddechovejma seriálama (a tady už radši nechci zabíhat do obecný filosofický debaty na tohle téma :) Jestli to teda vážně celý stojí na tom lovení odkazů a "worth of mouth", tak gratuluju tvůrcům, že se jim takhle podařilo zapadnout na trh.
xxendxx
0 0
reagovat
Já sleduju TBBT od začátku, našel jsem ten seriál sám, sleduju i Entourage, Rules of Engagement, Community a líbí se mi to všechno. Takže teď nevím, jestli jsem podlehl hypu nebo mám jenom špatný vkus nebo je se mnou něco špatně :D
7302
Já sleduju TBBT od začátku, našel jsem ten seriál sám, sleduju i Entourage, Rules of Engagement, Community a líbí se mi to všechno. Takže teď nevím, jestli jsem podlehl hypu nebo mám jenom špatný vkus nebo je se mnou něco špatně *:D*
0 0
reagovat

Fluke

good for you... já bych jí měl v TOP 10 nejhorších seriálovejch scén historie TV
7301
good for you... já bych jí měl v TOP 10 nejhorších seriálovejch scén historie TV
Fluke
0 0
reagovat
protože: 1/entourage není televize ale HBO, 2/ je "in" hledat popkulturní odkazy, 3/děti ve škole kecaj o přehypovanejch věcech, aby byli cool, a nutí tak i další na to koukat, i kdyby to byl uplnej shit, protoze jinak bys nebyl "in cool" Proč každej pubertak ve vsech forech HIMYM pise, ze novej dil byl legen.... wait for it.... dary, když by stačilo napsat že byl dobrej (v případě série 2-5 spíš průměrnej až špatnej). Proč nikdo při hodnocení seriálu nepíše v diskusích argumenty, proč je to dobrý nebo špatný... většině lidem prostě stačí, že viděj to, o čem se bude mluvit... a je tam sheldon (takze je to automaticky sranda => dobrý)
7300
protože: 1/entourage není televize ale HBO, 2/ je "in" hledat popkulturní odkazy, 3/děti ve škole kecaj o přehypovanejch věcech, aby byli cool, a nutí tak i další na to koukat, i kdyby to byl uplnej shit, protoze jinak bys nebyl "in cool" Proč každej pubertak ve vsech forech HIMYM pise, ze novej dil byl legen.... wait for it.... dary, když by stačilo napsat že byl dobrej (v případě série 2-5 spíš průměrnej až špatnej). Proč nikdo při hodnocení seriálu nepíše v diskusích argumenty, proč je to dobrý nebo špatný... většině lidem prostě stačí, že viděj to, o čem se bude mluvit... a je tam sheldon (takze je to automaticky sranda => dobrý)
0 0
reagovat

xxendxx

Okay, propadl sem hypu, protože epizoda s kuličkama a bazingou je pro mě, asi největší masáž bránice, co doposud v TBBT byla:+
7299
Okay, propadl sem hypu, protože epizoda s kuličkama a bazingou je pro mě, asi největší masáž bránice, co doposud v TBBT byla*:+*
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

V tom je tén fór. Není to nikterak božskej sitcom a tématicky navíc uncool, tak proč na to ty masy sakra čuměj? :D Proč se mnohem větší oblibě netěší třeba boží Entourage?
7298
V tom je tén fór. Není to nikterak božskej sitcom a tématicky navíc uncool, tak proč na to ty masy sakra čuměj? *:D* Proč se mnohem větší oblibě netěší třeba boží Entourage?
xxendxx
0 0
reagovat
Sheldon v míčkovém bazénu byl asi nejtrapnější moment co jsem letos v seriálech viděl.
7297
Sheldon v míčkovém bazénu byl asi nejtrapnější moment co jsem letos v seriálech viděl.
0 0
reagovat
tady je celkem krásně vidět, jak hype válcuje masy... 3 řada byla lepší než druhá, ale i tak to byla celkem slabota (epizoda kde se Sheldon skovává v hromadě kuliček a asi 800x řve bazinga byla katastrofální). Porovnáme-li to se seriálama, který kolem sebe nemaj takovou auru, tak Community i Rules of Engagement strká kvalitativně big bang do kapsy. A 2a 1/2 chlapa, byť je sednou sezónu o tom samém, taky TBBT kvalitou přesahuje...
7296
tady je celkem krásně vidět, jak hype válcuje masy... 3 řada byla lepší než druhá, ale i tak to byla celkem slabota (epizoda kde se Sheldon skovává v hromadě kuliček a asi 800x řve bazinga byla katastrofální). Porovnáme-li to se seriálama, který kolem sebe nemaj takovou auru, tak Community i Rules of Engagement strká kvalitativně big bang do kapsy. A 2a 1/2 chlapa, byť je sednou sezónu o tom samém, taky TBBT kvalitou přesahuje...
0 0
reagovat
jsem další z velmi spokojených diváků, třetí série byla podle mě vůbec nejlepší a u každýho dílů sem se královsky bavil :+
7295
jsem další z velmi spokojených diváků, třetí série byla podle mě vůbec nejlepší a u každýho dílů sem se královsky bavil *:+*
0 0
reagovat
Druhá sezóna byla fakt asi nejslabší. Nejhorší se říct nedá, protože v každé řadě se najde jeden nebo více dílů, které jsou prostě dokonalé a to pak může zkreslit celkový dojem.

Jen by to chtělo lepší titulky, když to pouštím kamarádům. Dabingu je vystavovat nehodlám.
7294
Druhá sezóna byla fakt asi nejslabší. Nejhorší se říct nedá, protože v každé řadě se najde jeden nebo více dílů, které jsou prostě dokonalé a to pak může zkreslit celkový dojem. Jen by to chtělo lepší titulky, když to pouštím kamarádům. Dabingu je vystavovat nehodlám.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se