Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kevin Bacon vs. super Dexter


ikona
Mr. Hlad
Záporák z X-Menů loví sériové vrahy pod dohledem tvůrce Vřískotu 

Kevin Bacon je sakra dobrý herec, ovšem doby, kdy byl za hvězdu, jsou už dávno pryč. V posledních (nebo vlastně v prvních) X-Menech si zahrál absolutní svini, teď bude svině honit. Vraždící svině. Upsal se totiž televizní stanici Fox, že se objeví v jejím detektivním seriálu, který zatím čeká na jméno, naštěstí alespoň víme, o čem bude a kdo za ním stojí. A obojí zní dobře. Pod projektem je totiž podepsaný Kevin Willaimson, jenž si udělal jméno jako scénárista Vřískotů, ale má za sebou třeba i Fakultu nebo teenagerské drama Dawsonův svět, ve kterém nikdo nikoho nevraždil, takže nás moc nebavilo.

Tentokrát nám to však Williamson podle všeho vynahradí. Bacon si v jeho novince zahraje agenta FBI, který jde po krku sériovému vrahovi. Tenhle zabiják je ale tak trošku výjimečný. Nejenom že likviduje lidi, ale snaží se s pomocí moderních technologií vytvořit kult sériových vrahů a nebojí se dát o sobě světu vědět. Jak se vytváří kult sériových vrahů, si dost dobře nedokážeme představit, ale snad to neskončí tím, že by hlavní magor založil na facebooku stránku „Chci ti vyříznout plíci z těla! Klikni a vyhraj iPhone" a twitteroval o tom, že zrovna někomu uřízl nohu a teď ho s ní mlátí do hlavy. Každopádně první série by měla mít místo obvyklých dvaadvaceti epizod pouhých patnáct dílů. Bacon při tom asi pořád hodlá stíhat i hollywoodské filmy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace