Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Showtime se svých hitů nevzdává


ikona
Mr. Hlad
Hank Moody a další esa stanice Showtime se chystají na další kolo 

Televizní kanál Showtime sází na originální a odvážné látky a nebojí se dát šanci seriálům, které by jinde nepochodily. Najdete tu sympatického sériového vraha Dextera, chválené komediální drama Nurse Jackie nebo Tudorovce. Teď se u Showtime rozhodli oznámit, s kým se uvidíme i v příští sezóně. To, že šestou řadu vyfasuje Californication, není žádné překvapení. David Duchovny si jako Hank Moody získal spoustu fandů, takže se může těšit na další várku psaní, souložení a hláškování. Což je dobře.

Třetí série se dočká i seriál Shameless, v němž se kombinuje sociální drama s poctivým blbnutím a William H. Macy tu potvrzuje, že je výjimečným hercem. Druhá řada Shameless přilákala dokonce víc diváků než premiérová série a Showtime s ní navíc porazil konkurenční projekt HBO Luck, který měl k dispozici Dustina Hoffmana nebo Nicka Nolteho. To jsou cenné skalpy, takže třetí sezónu si tenhle projekt bezpochyby zaslouží.

A opáčko si dá i čerstvá novinka House of Lies. Seriál z prostředí firmy specializující se na konsultace a poradenství sází na tváře Dona Cheadla a Kristen Bell, černý humor a celkem hodně vulgární dialogy. Výsledek nakonec není žádné zásadní televizní dílo, jehož neznalost vás ve společnosti zdiskredituje jako společné erotické fotky s Vítězslavem Jandákem, ale pořád je celkem fajn. I tak by ale bylo dobré, kdyby se ve druhé sérii kvalita malinko zvedla. Tihle herci si zaslouží kopat první ligu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace