Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Charlie Sheen je prvotřídní magor


ikona
Mr. Hlad
Vydělat na tom, že se člověk chová jako hovado, může jen Topper Harley 

Charlie Sheen byl jednu dobu velká filmová hvězda, pak se začal chovat jako hovado a zapadl. Následně dostal roli v seriálu Dva a půl chlapa, stal se obrovskou televizní hvězdou, vydělával miliony a začal se zase chovat jako hovado a zase zapadl. Sheen má zkrátka dost problémů, se kterými mu nejspíš musí pomáhat profesionálové, takže ho logicky napadlo postavit svůj nejnovější projekt na tom, že si jednoho takového profíka, který pomáhá magorům, zahraje. Možná by bylo lepší ty role otočit, ale budiž. V Anger Management uvidíme Charlieho Sheena jako psychologa, který vede dvě terapeutické skupiny a jednu z toho ve vězení.

Krom toho má problémy se svou bývalou ženou, otravnou třináctiletou dcerou a záchvaty vzteku (konečně to začíná dávat smysl). A s těmi by mu měla pomáhat čerstvě obsazená kámoška Hellboe Selma Blair, jež si tu zahraje jeho kolegyni psycholožku a postelovou přítelkyni. Stanice FX si zatím objednala deset epizod. To ale není všechno, pokud bude Anger Management úspěšný, natočí se dalších devadesát dílů! Takže žádné dohadování se o smlouvě, žádná nejistota, jestli bude nebo nebude další sezóna. Buď to vyjde, nebo ne. Otázka je, jestli Charlie Sheen ještě někoho zajímá jako herec, nebo už zůstal jen obtloustlým, otravným a tak trochu smutným soustem pro bulvár.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace