Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hatfields & McCoys: Costner se vrací!


ikona
KarelR
hatfields & mccoyskevin costnerseriáltrailer
Rodinná válka v brutální minisérii. 

Chyběl jsi nám, Kostěji. A nejvíc jsi nám chyběl ve westernových rolích, které bys měl na stará kolena sekat jednu za druhou. OK, těšíme se, až tě uvidíme v roli Supermanova taťky ve Snyderově Man of Steel. Na odnikud se zjevivší Hatfields & McCoys se teď ale těšíme výrazně víc!

Tahle třídílná historická minisérie poběží letos v létě na History Channelu. A jak je patrné z traileru, mohla by to být cool řezničina, a o jaké si většina ostatních televizí nechává jen zdát. Kostner si totiž ke svému návratu do skoro-westernových dob přizval režiséra Kevina Reynoldse (Robin Hood: Král zbojníků) a hereckého veterána Billa Paxtona. Společně potom oživili příběh dvou amerických klanů, které měly v celkem komplikovanou historii.

A nemyslím "klany" ve smyslu nafrnění boháči a "komplikovanou" ve smyslu rádi se hádali. Mám na mysli vraždy, popravy, likvidování romantických vztahů, vypalování domů a podobně milé záležitosti. Zkrátka drsná Amerika v té nejkrystaličtější podobě, jíž budete po první upoutávce hned chtít navštívit. Tedy skrz obrazovku, v reálu by snad nikdo nechtěl stát na opačné straně Costnerovy pušky...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace