Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ponorky, atomovky a Underworld


ikona
Mr. Hlad
Tvůrce klasiky Policejní odznak chystá sakra zajímavou záležitost 

Shawn Ryan sice nepatří mezi nejznámější televizní producenty, ovšem má za sebou jednu z nejslavnějších detektivních sérii Policejní odznak, kde ukázal, že se spolu s hrdiny umí pohybovat na té hodně tenké hraně mezi dobrem a zlem. A něco podobného bude nejspíš dost důležité i u jeho dalšího projektu s názvem The Last Resort. Děj by měl vyprávět o posádce ponorky vyzbrojené jadernými střelami. Něčemu takovému nemůže velet magor, který mačká na odpalovacím panelu čudlíky podle toho, jaká je jeho oblíbená barva.

A právě tohle se kapitánu Marcusi Chaplinovi vymstí. Když odmítne odpálit rakety, protože se mu moc nezdá rozkaz, stanou se v očích námořnictva z jeho posádky zrádci. To je ale jen začátek, protože námořníci na svém útěku zaberou základnu NATO a vyhlásí ji novým státem. Státem, který má atomovky. Ve výsledku by z The Last Resort mohl být sakra zajímavý politický thriller, ale i akční seriál, protože Spojené státy nejspíš nenechají jen tak nikoho, aby jim zmizel s plně vyzbrojenou ponorkou.  V hlavních rolích by se měli objevit veterán Andre Braugher, jenž byl letos nominován na Emmy za seriál Men of Certain Age, a Scott Speedman z Underworldů. Jsme dost zvědaví.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace