Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Transformers míří znovu do televize. A bude to bolet.


ikona
Mr. Hlad
seriály, tv-transformers
Robotům to v kině nestačí a rozhodli se dobýt televizní obrazovky. Jak vypadá druhá sezóna Transformers: Prime?  

Filmoví Transformeři vydělali obrovské peníze a to nejen v kinech. Pokud bychom k jejích tržbám připočetli i to, na co si přišli prodejci hraček, nejspíš by nám vyšlo číslo, vedle něhož by rozpočet pro Českou republiku vypadal jako kapesné dítěte ze sociálně slabší vrstvy. Není se čemu divit, když se řežou obří roboti, tak u toho lidé prostě být chtějí. Tvůrci si spočítali, kolik jim Optimus a jemu podobní mohou ještě vydělat, a tak vznikl seriál Transformers: Prime.

Autoboti se tu opět řežou s deceptikony, jejichž vůdce Megatron dostal do rukou zařízení Dark energon, s jehož pomocí by to rád obyvatelům Země pořádně nandal. Robotům se v bedně celkem dařilo, takže druhá série odstartovala před pár dny. A pořád vypadá docela děsivě. Jen taktně upozorníme, že by bylo možná lepší najmout někoho, kdo trochu umí s grafikou a třeba není slepý nebo tak něco. Je jasné, že Transformers: Prime je nízkorozpočtová věc, ale když se člověku z minutového traileru udělá nevolno, tak to fakt není dobře.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace