Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Watson přišel o koule


ikona
Mr. Hlad
seriály, tv-sherlock
Americký Sherlock Holmes nafasoval hodně neobvyklého parťáka 

Je to pouze pár dní, co jsme psali o tom, že americká televizní stanice CBS hodlá přivést na svět svou vlastní moderní verzi Sherlocka Holmese. Pátrat by se mělo v New Yorku a všichni zúčastnění se tváří, jako že vůůůůůůbec nejde o remake britské superúspěšné série Sherlock. Opravdu je to asi jen veselá shoda náhod, že si CBS vybrala stejného hrdinu a rozhodla se taktéž přesunout klasické příběhy do jednadvacátého století. V hlavní roli bychom měli vidět Johnnyho Lee Millera, jenž sbíral herecké zkušenosti třeba v Trainspottingu a zahrál si prvotřídní svini v Dexterovi.

Každý Sherlock ale potřebuje svého Watsona a NBC teď přišlo s volbou, která je mírně řečeno neočekávaná. Doktorem Watsonem totiž bude Lucy Liu. Ano, ta Lucy Liu, jejíž oba rodiče jsou z Číny a pokud jste si nevšimli, tak je to mimochodem žena. Kdyby se tvůrci rozhodli obsadit třeba delfína, bylo by to méně překvapivé. O hereckém talentu téhle herečky nikdo nepochybuje, ale jsou prostě věci, které se fanouškům nedělají a když může být z Watsona žena (mimochodem vůbec poprvé), měli bychom se začít bát toho, že v šesté Smrtonosné pasti nahradí Bruce Willise Martin Lawrence.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace