Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dva a půl chlapa opět bez chlapa?


ikona
Spooner
dva a půl chlapa
Jak to vypadá s budoucností Asthona Kutchera v seriálu? A co dalšího nás čeká v probíhající sérii?  

Když se loni Charlie Sheen svým nosem profetoval až k vyhazovu z populárního sitcomu Dva a půl chlapa, nevypadalo to s tímto seriálem moc dobře. Málokdo totiž věřil, že by se dala postava Charlieho Harpera někým nahradit. Poté ale přišlo překvapivé obsazení Ashtona Kutchera a seriál se drží dál. A podle stále vysokých ratingů a kladných ohlasů to s tou Sheenovou nenahraditelností nebylo tak horké. Nyní se ale otázky okolo budoucnosti populárního sitcomu rozjeli nanovo.

Kutcherovi, který v seriálu ztvárňuje Waldena Schmidta, totiž brzy končí jednoroční smlouva a nabídku na její prodloužení zatím na stole nemá, i když on sám by v seriálu samozřejmě rád pokračoval. To hned neznamená, že by byli s Kutcherem tvůrci nespokojení. Autor seriálu Chuck Lorre spíše čeká, až stanice CBS obnoví seriál již pro svou 10. sezónu, aby teprve pak začne vyjednávat s Kutcherem. A to by vzhledem k popularitě seriálu, doufejme, nemělo trvat dlouho. Sám Chuck Lorre se také trochu rozkecal o zbytku probíhající série. Máme prý očekávat změny týkající Jakea, který již brzy dokončí střední školu a bude se muset rozhodnout, co bude dál dělat ve svém životě. Kdo by to do toho kluka, který si ještě před pár lety počítal prdy, řekl. Dále se můžeme těšit na setkání Alanovy matky Evelyn s matkou Lindsey, při kterém se stane pár nečekaných věcí. Lorre pak ještě uvedl, že doufá v blízký návrat Schmidtovi bejvalky Bridget, kterou již dříve hrála Judy Greer. Tvůrci mají zkrátka stále co nabídnout a nápady jim rozhodně nedochází. V CBS by tak museli být naprostí hlupáci koukající na Hotel Paradise, kdyby si tuhle dojnou krávu zařízli.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace