Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

HBO končí s Luck, koníci doběhali


ikona
Mr. Hlad
luckseriály
Jeden z nejambicióznějších seriálových projektů roku to do druhé sezóny nedotáhne 

Každý rok HBO přijde s nějakým seriálem, kterým chce dát najevo, že televizní zábavu jde dělat i jinak než umělým natahováním čím dál tím nudnějších sitcomů nebo novými variacemi na okoukané detektivky. Letos tímhle projektem mělo být drama Luck. Podle naší recenze se to docela povedlo a rozhodně jde o zajímavou podívanou, která se odehrává v dostihovém prostředí, hrají v ní třeba i Dustin Hoffman nebo Nick Nolte a za režii pilotního dílu byl zodpovědný Michael Mann. Ale teď má Luck utrum.

Problémy nastaly už v minulosti, kdy během natáčení zemřel kůň, teď se však počet mrtvých zvířat vyšplhal na tři a to už nedělá HBO zrovna dobré jméno. Fakt je ale ten, že nehody, při nichž umírají koně, jsou možná tím méně důležitým důvodem pro zrušení. Luck prostě diváky nezaujal tak, jak se čekalo, a i když se počítalo s tím, že druhá sezóna bude, nakonec mají fandové smůlu. HBO plánovalo návrat do dostihového prostředí a údajně si mělo objednat dalších deset epizod, třetí smrt zvířete byla však už nejspíš poslední kapkou a pokračování jednoduše nebude. Seriál sledovalo necelých pět milionů diváků a HBO určitě přijde s jiným podobně ambiciózním projektem, ze kterého vytáhne víc, ale už kvůli hereckému obsazení je Luck docela škoda.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace