Do diskuze mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé.


Shushika
01.04.2012 19:43:33
on-line

duro: no já měl problém se dostat do poloviny první... ale kdyby to dál bylo napínavější ( a méně ukecané), dokázal bych se pronudit ke druhé Dík za varování.

okkac
31.03.2012 21:40:44
on-line

Tak zrovna to vězení je v komiksu to nejlepší, co tam zatím bylo a asi už i bude, takže třetí sérii dám šanci.

duro
31.03.2012 15:06:37
on-line

Shushika: Toto video ti úplne stačí, zvyšok je nudná vata. Túto sériu som ešte s veľkým sebazaprením dopozeral a končím, viac ma to nezaujíma.

okkac
31.03.2012 12:21:27
on-line

Shushika
Hádáš správně.

Shushika
29.03.2012 23:21:22
on-line

Tímhle gore nášlehem (http://vimeo.com/37280492) tvůrci ukázali best of záběry celé série nebo je tam toho víc? Předpokládm, že a) je správně...

Mordieth
21.03.2012 22:43:36
on-line

Davies182: propracované dialogy? Vždyť byly blbé až to bolelo!!!

Davies182
21.03.2012 22:05:18
on-line

85%
I já jsem toho názoru, že druhá sérka WD je super. Kupodivu mě to vždycky bavilo víc, než ostatní přísné kritiky ;) a v každém díle si najdu svou dávku napětí, propracovaných dialogů a atmosféry. Je to bomba - na nové prostředí jsem zvědavý (a co nejdříce kupuji komplet u nás vydané sešity).

nelson23
21.03.2012 18:04:36
on-line

2koff
Njn, televizní Lori je asi nejhloupější postav ze všech seriálů, co sleduji (je jich dost, trumfuje např. Petera z Family Guye). A hormony to všechno neomlouvají

koff
21.03.2012 17:49:13
on-line

spoilerHaters gonna hate

dawko
21.03.2012 17:42:31
on-line

7/10
Polovica druhej sezóny bola desne nudná a vzdávam poctu scenáristom za to že vytvorili také postavy ako Lori či Carl ktoré všetci z duše nenávidia

Finále rozhodne stálo za to

Mordieth
21.03.2012 16:51:51
on-line

Já s recenzí také souhlasím. Pomalu se to začínalo měnit v telenovelu. Navíc ty dialogy byly někdy naprosto pitomé a zbytečné. Nikdo z toho nechce bezduchou střílečku, ale zase né bezduchou kecačku. Nevím, proč se víc nedrželi komiksu. Doufám, že 3. série bude pokračovat více v duchu první.

Cien
21.03.2012 15:07:28
on-line

Myslím, že ta ukecanost byla ještě v mezích, pořád se to nedá srovnávat s Terra novou, kde to bylo odporně roztahané a ukecané, ale jelikož 3.série bude mít ještě víc dílů, tak jsem zvědavý, jak si s tím tvůrci poperou. Jinak bych chtěl hodně vyzvednout zakončení první poloviny a samotné finále, takže za mě 8/10.

Vergis
20.03.2012 18:12:20
on-line

Já naopak s recenzí naprosto souhlasím. Důraz na dialogy a vleklost by mi vůbec nevadily, kdyby ty dialogy byly lépe napsané a scénáristi nedělali logické boty. Je tam až moc té vaty. Pořád je to ale mezi seriály nadprůměr a má některé silné scény.
Za mě 7/10 - možná taky proto, že jsem fanda komiksu a jeho nevyužitý potenciál mě hodně mrzí. To mě ale taky nutí sledovat to dál.

Humulus
20.03.2012 16:55:58
on-line

a co se hodnocení týče tak za mě 8/10

Humulus
20.03.2012 16:55:39
on-line

Taky musím s recenzí dost nesouhlasit. seriál mě bavil fakt hodně a už se nemůžu dočkat další série. Musím ocenit že se tvůrci nezalekli nežánrové vleklosti a nedopadlo to tak že by se v každym díle akorát masilo víc a víc zombíků a až by už nebylo co vymejšlet přidali by se k nim mimozemšťani ovládaný ilumináty skrze hvězdnou bránu z prastaré stanice na Venuši kterou zde nechali plejáďané když prchali před ještírkovskou flotilou

Marc
20.03.2012 13:57:05
on-line

Také nesouhlasím s recenzí já se bavil víceméně stejně jako u první série. Zajímalo by mě jaký mají názor ostatní z redakce...

nelson23
20.03.2012 11:07:11
on-line

Musím s recenzí v dost věcech nesouhlasit. Mě například přišla mnohem utahanější první půlka druhé série, která navíc byla celá postavená na úplně

spoilerhloupě ztracené Sophii (proč Rick Sophii ukryl a utíkal pryč když šlo jen o dva ubohé zombíky, to hlava nebere nikomu, dost špatně postavená zápletka).



Dost mi dojem vylepšil konec první poloviny

spoiler(stodola byla opravdu skvělá)

a druhá půlka už byla podle mě vynikající, přestože

spoilerse řešilo co dělat se "zajatcem" zbytečně dlouho,

tak to rozhodně nebyla nuda. Poslední tři díly pak byly téměř bezchybnaté a seriál mi svou kvalitou konečně připomíná komiks, kde máte taky spoustu čísel bez větší akce a zakopávajících nenažranců. Třetí série tím, co už bylo ukázáno a prozrazeno

spoiler(věznice, Michonne, guvernér)

slibuje sakra zajímavý děj a já už se nemůžu dočkat, protože z mého pohledu je seriál lepší a lepší.

Za mě 8/10 za celou 2. sérii, 9/10 za její druhou polovinu.

gonzzzales
19.03.2012 23:26:29
on-line

Osobně jsem se bavil i při druhé serii. Výprava, napětí, dobře natočeno a celkem mi vyhovuje i ta ukecanost. Hodnotil bych o stupínek výš.

© Copyright 2000 – 2017 Všechna práva vyhrazena.