Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

FOTO: Po Supermanovi přijde Green Arrow


ikona
KarelR
green arrowsuperman
Kámoš muže z oceli na prvním promo obrázku. 

Konec Smallville byl zároveň koncem nejvýraznějšího comicsového seriálu nového tisíciletí. Na CW se ho už kdysi pokusili "nahradit" Aquamanem, nevýrazný pilot se ale ani nedostal na obrazovky. Minulý rok se pak Wonder Woman od NBC proměnila v podobný průšvih a televizní superhrdinové od DC podle mnohých dostali finální ránu.


Green Arrow (Justin Hartley) ve Smallville

Nakonec ale není tak zle, protože se u CW zatím stihli oklepat a zjistili, že si ve Smallville vydobyl celkem dost popularity Green Arrow. A tak se mu přiklepl vlastní seriál, jednoduše nazvaný... Arrow. Show se rychle obsadila (hlavní roli hraje prakticky neznámý Stephen Amell) a režisér pilotu Smallville se mohl vesele pustit do natáčení. Bude z toho další comicsová pohroma? Podle prvních materiálů by tak špatné být nemuselo.

Oliver Queen, blonďatý playboy s miliardovým kapitálem, se dnes totiž představuje na fajnové promo fotce. Podle synopse se tu díváme na mladého mstitele, který se do boje se zločinem pustí po výcvikové pětiletce na opuštěném ostrově. A přestože Green Arrow nepatří mezi úplnou špičku postav DC, v comicsech k ní vlastně nemá moc daleko. Často bojuje po boku Batmana, Supermana a především Green Lanterna. A jestli tvůrci dodrží sliby o reálnějším a temnějším pojetí blížící ho se seriálu, určitě se máme na co těšit.


Nový Green Arrow v podání Stephena Amella

Snad tedy tahle adaptace nezlomí Arrowovi vaz. Její výbuch by totiž naštval hodně lidí a mohl by znamenat definitivní konec televizních superhrdinů. Tedy minimálně do chvíle, než dá Guillermo del Toro dohromady chystaný seriál s Hulkem, že. Zelená holt jede.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace