Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sám doma popáté. A už letos na vánoce


ikona
Spooner
home alone
Kevin McCallister fasuje televizního bráchu 

Kdyby se na Moviezone, TVzone a vlastně asi i kdekoliv jinde konala anketa o nejpohodovější vánoční film, tak je velmi pravděpodobné, že by vyhrál ten, ve kterém blonďatý malý sígr terorizující nebohé zloděje. Komedie Sám doma je to totiž ten typ filmu, který si díky svým hláškám a vtipným držkopádům pustíme vždycky radši než Popelku se třemi ořechy nebo Matese, který neudrží stolici. Macaulay Culkin se stal díky dvěma dílům této řachandy jedním z nejslavnějších dětských herců všech dob a Joe Pesci i přes svůj velký seznam geniálních rolí už navždy zůstane u většiny lidí zapsán jako ten lupič, co vtipně padá na hubu. První a druhý díl série Sám doma jsou zkrátka nestárnoucí pecky, které se už tvůrci dvakrát marně snažili napodobit. A ani jednou to neskončilo příliš dobře a nikdo už si vlastně na třetí a čtvrtý díl nevzpomene.

V ABC Family si ale nejspíš řekli, že můžou kout železo, i když dávno není žhavé. Rozhodli se nám proto na Vánoce naservírovat další díl této série. Ten ponese podtitul Alone in the Dark a hlavním hrdinou tentokrát bude osmiletý Finn, kterému se nebude moc líbit rozhodnutí jeho rodičů přestěhovat se z Kalifornie do nepříliš hezkého domu v Maine. Finn má navíc dojem, že v jejich novém domě straší, a tak na duchy nastraží několik důmyslných pastiček. Jak už to tak ale v této sérii bývá, tak se do jeho pastí chytí něco méně nadpřirozeného, lupiči. Zápletka zní zkrátka opět tuctově. Za kamerou navíc bude sedět Peter Hewitt, který natočil například prvního Garfielda nebo rodinné peklo s Timem Allenem Zoom: Akademie pro superhrdiny. A to rozhodně není moc velká záruka kvality. Zvláště když mu bude krýt záda spousta neznámých herců a také Malcolm “beru i ty nejzbytečnější role“ McDowell. Tenhle film může zkrátka jenom překvapit. Tipuji ale, že se většina z nás stejně radši koukne na starýho dobrýho Kevina McCallistera.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace