Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sherlock s Watsonovou na první fotce


ikona
Spooner
sherlock holmes
Chcete vědět, jak bude vypadat americký Sherlock Holmes a jeho parťačka?  

O tom, že stanice CBS chystá vlastní seriálovou verzi Sherlocka Holmese, jsme vás už párkrát informovali. V novém seriálu Elementary se nejslavnější britský detektiv, kterého si zahraje Johny Lee Miller, přesune do současného New Yorku a tvůrci se stále tváří, že seriál bude mít s britským Sherlockem jen pramálo společného. Tomu ale nikdo moc nevěří. A aby nás tvůrci přesvědčili, že půjde opravdu o jejich originální pojetí, tak udělali z Johna Watsona ženskou, kterou bude hrát Lucy Liu. Tolik wtf výrazů, jako při ohlášení této zprávy, jsem už dlouho neviděl a CBS tím moc kladných bodů nenabrala. To jí ale vůbec nebrání v natáčení pilotního dílu, na němž se právě pracuje a z kterého se právě objevila první oficiální fotka nového detektivního dua.

Z ní se toho samozřejmě moc nedozvíme. Snad jen to, že Johny Lee Miller se bude snažit odlišit od své britské předlohy díky červené šik šále a že Lucy Liu si traumata své postavy nejspíš nacpala do obří kabelky. Ale žerty stranou. Tahle dvojka spolu nevypadá zas tak špatně a snad se aspoň dočkáme správně sehraného detektivního dua, když už ničeho jiného.

A co říkáte na první fotku ústředního dua vy? A zajímá vás vůbec další verze Sherlocka?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace