Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na Prima Cool dorazila Terra Nova. Co vám přinese?


ikona
Mr. Hlad
terra nova
Dinosauři Stevena Spielberga se chystají sežrat Českou republiku 

Seriál Terra Nova měl být velký hit. Nacpalo se do něj hodně peněz, produkčně ho zaštítil Steven Spielberg, operoval se zajímavou zápletkou a v jedné z hlavních rolí se objevil záporák z Avatara Stephen Lang. Nakonec to úplně nevyšlo a zdá se, že druhé sezóny se nedočkáme, přesto rozhodně stojí za to Terra Novu vyzkoušet a vy teď máte šanci na Prima Cool, kde tenhle seriál běží každé pondělí ve 20:15.

Děj začíná v budoucnosti, kdy skupina lidí z přelidněné Země odcestuje časem miliony let do minulosti. Jejich úkolem je vybudovat tu novou společnost, začít úplně od začátku a pokud možno se vyvarovat chyb, díky nimž naši planetu čeká konečná. Osmdesát pět milionů let v minulosti však na hrdiny čeká nejedno nepříjemné překvapení. A hladoví dinosauři, ať už vypadají jakkoliv děsivě, jsou možná tím nejmenším problémem. Ne každý totiž misi na záchranu lidstva podporuje.

Recenzi můžete očekávat někdy během příštího týdne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace