Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Postrach celebrit opět útočí


ikona
Spooner
ricky gervais
Vládce nekorektního humoru Ricky Gervais představuje svůj další kousek 

Komediální uragán Ricky Gervais si asi v posledních letech nemá moc na co stěžovat. Britská hvězda stojící za dnes již kultovními seriály Kancl a Komparz je totiž po trojnásobném moderování Zlatých Glóbů dost v kurzu. I přesto, že v letošním ročníku už nebyl jeho jazyk tak ostrý jak jsme zvyklí, tak se stále může těšit hodně velké popularitě. Momentálně je tak v pozici, že by mu fanoušci asi sežrali i seriál, ve kterém si jenom někdo kouše nehty. Ricky má ale naštěstí stále dost nápadů a po nedávném An Idiot Abroad a seriálu Life´s Too Short, ve kterém nechal herce liliputího vzrůstu Warwicka Davise spát v šuplíku nebo ho strkal do záchodu, přichází s dalším seriálovým zářezem.

12. dubna totiž na Channel 4 začíná jeho nový seriál Derek, se kterým se Ricky opět pouští na tenký led. Titulní postava, kterou si britský komik sám zahraje, totiž nejenom že v níže uvedeném videu vypadá jak Hitler po mrtvici, ale navíc trpí poruchou učení a pracuje v místním domově důchodců. Sám Ricky popisuje svou novou postavu jako citlivého nevinného muže milujícího svou práci, zvířata a lidi, o které pečuje. Dále rád kouká na televizní soutěže, miluje Ježíše a ve volných chvílích sbírá autogramy. Jeho nejlepšího kamaráda si navíc zahraje Karl Pilkington, jeden z nejbližších Rickyho spolupracovníků, se kterým dělal už například An Idiot Abroad nebo The Ricky Gervais Show. Půjde tak o jeho první seriálovou roli, pokud nepočítáme miništěk ve finále Komparzu. Tihle dva zkrátka asi budou dost sehraní a na následujícím videu, které obsahuje několik tv spotů a nepovedené záběry, je vidět, že Gervais má stále svůj nezaměnitelný rukopis, který bude kromě nekompromisního humoru čítat nejspíš také několik vážnějších okamžiků. Navíc se asi všichni při natáčení dost bavili. Snad se budeme příští týden smát stejně.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace