Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bohové reklamy: režisér nové Třístovky Noam Murro


ikona
Mr. Hlad
Noam Murro je momentálně v Hollywoodu hodně žádané zboží a chystá se na další Třístovku. Máme se na co těšit? Jeho reklamy naznačují, že stoprocentně 

V Bozích reklamy jsme zatím měli jen zajeté a slavné režiséry jako Michael Bay, David Lynch, Ridley Scott nebo Guy Ritchie. Tentokrát ale dáme šanci jménu, které možná většina čtenářů nezná, ovšem příští rok se to nejspíš změní. Noam Murro je totiž filmař, o kterého má Hollywood zájem už docela dlouho. On si ale své projekty pečlivě vybírá. Zatímco reklam natočil už spoustu, ve filmové branži má za sebou pouze indie komedii Samotář, v níž se sešli Dennis Quaid, Sarah Jessica Parker, Ellen Page nebo Thomas Haden Church. A to je všechno. Na to, že mu je padesát, se docela fláká.

V minulosti měl točit Kruh 2, ale nepohodl se se studiem, a tak se rozloučil a šel zase kutit reklamy. Mimochodem tuhle zakázku dostal na základě své reklamy na mléko, kterou můžete vidět o kousek níž. Dlouho se pak motal okolo páté Smrtonosné pasti, kterou mimochodem uvidíme už v únoru příštího roku, ale nakonec se rozhodl, že se do Hollywoodu zkusí dostat přes 300: Battle of Artemisia, Pokračování Třístovky Zacka Snydera by se mělo odehrávat ve stejné době jako první film, jen se zaměří na jinou bitvu, v níž si to s perským vojskem nerozdala skupinka nejlepších řeckých válečníků, ale armáda nezkušených bojovníků, jejichž jedinou naději na vítězství a vlastně i na přežití byl zkušený generál Themistockles. Nová Třístovka bude určitě podobně jako předchozí film spoléhat hlavně na to, že divákům vytře zrak vizuálem. A ten má Murro evidentně v malíku.

S Noamem Murro se v téhle rubrice v budoucnu určitě ještě setkáme, těch reklam, ze kterých člověku spadne čelist až na zem, totiž natočil mnohem víc.

Got Milk?

Halo Reach

Hummer

Tak která se vám líbí nejvíc?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace