Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: Sloni, taktizování a spousta krabů


ikona
Anarvin
reality show
Jak se kreslí na slona? Kolik krabů lze nachytat najednou? A zůstaly v Survivorovi samé ženské?  

Souhrny ze zahraničních reality show na TV Zone najdete každý čtvrtek. Čerstvě i s novou sezónou pecky Nejsmrtelnější úlovek.

Amazing Race S20E10
Desátá etapa závodu se nesla v akčním duchu hned od samého začátku. Dvojice Big Brother se pokusila využít fast fowardu a předběhnout ostatní soutěžící, ale podmínkou bylo vyholit si hlavu, což bylo na Rachel příliš. Proto se všechny týmy sešly u druhého indického road-blocku a bok po boku navíjely vlákna z kokosových ořechů. Všechny, s výjimkou Marka a Boppera, kteří čekali v hotelu, až na ně přijde čas. Mark, napojený na infůzi, zatím sbíral síly po vyčerpávajícím tanci. U detouru se týmy rozdělily. Rozvedení, army a Big Brother zdobili slona, zatímco Art a J.J. zkoušeli své štěstí při sběru zázvoru, který se posléze ukázal jako extrémně náročný a málem oba stál vyřazení.

Spoilery: Dave s Rachel dorazili do cíle jako první už po šesté. Mark s Bopperem sice využili fast forwardu, ale vzhledem k pozdnímu startu a penaltě, která na ně čekala z minula, nebyli s to dohnat ostatní soutěžící. Indie se tak pro ně stala definitivně posledním výletem v tomto miliónovém závodu. Čtyři týmy zbývají. Kdo si odnese vysněnou výhru, to se dozvíme už příští týden ve velkolepém finále. (Jan_G)

Survivor S24E12
V minulém díle vypadl poslední mohykán Troyzan, a tak největší otázkou aktuální epizody bylo, zda se vládnoucí dámská koalice zbaví nemohoucího Tarzana či bezelstné Christiny anebo se konečně obrátí proti sobě. Než se ale kmen stačil pořádně pustit do hry, zaplavily všechny emoce. Na Samou totiž soutěžícím přiletěli jejich příbuzní a vítěz soutěže o odměnu si mohl se svým blízkým vyrazit na piknik. Překážkovou dráhu jako první pokořila Kat, která se o odměnu mohla podělit se dvěma dalšími osobami. Navzdory všeobecnému mínění, že své příbuzné nejvíc potřebují vidět Tarzan a Christina, s sebou na piknik vzala Aliciu a Kim, čímž proti sobě definitivně poštvala většinu spoluhráčů.

Spoilery: Ti ji vždycky měli za sobeckou a nezodpovědnou, ale teď jim přetekla trpělivost a rozhodli se jí definitivně zbavit. Což ovšem nehrálo do karet Kim, která by někoho takhle nepopulárního ráda vzala s sebou až do finále. Snažila se tedy lobovat za vyloučení Sabriny, která je podle ní příliš výřečná a ve finále bude nebezpečná. Ani jedna ze dvou dam nevyhrála imunitu (tu získala Kim, když vydržela ze všech nejdéle zavěšená nad mořskou hladinou), a tak pochybnosti o tom, která z nich vypadne, trvaly až do poslední chvíle kmenové rady. Kim nakonec svým spoluhráčkám ustoupila a Kat se poroučela ze hry. Do konce zbývají dva díly. Je vítězství Kim neotřesitelné nebo ji ještě někdo dokáže zastavit? (Anarvin)

Nejsmrtelnější úlovek S08E04
Rozdělení rybářské flotily ve dví se výrazně podepsalo i na seriálu samotném. Větší pozornost je věnována lovcův modrého kraba královského a zejména pak rookie skipperům Scottovi Campbellovi Jr. a Elliotovi Neesemu. Ostřílení mořští vlci z F/V Northwestern a Time Bandit jsou tak bohužel odsunuti do pozadí. Zatímco minule jsme neviděli, co se děje u Hansenů, na palubu Hillstrandových jsme se tentokrát dostali jen minimálně.

F/V Seabrooke i Ramblin´ Rose narazily na modrý jackopt a díky dostatečným číslům se vydaly na první off-load do přístavu Saint Paul Islandu. Junior vyložil o 6 500kg krabů víc než Neese a zatím vyhrává sázku o $1000, která padla mezi oběma kapitány. Kdo vyloví 50 000kg krabů jako první, bere vše. Po fiasku při lovu modrého kraba vyměnil Keith Colburn klece a F/V Wizard se vydává na lov kraba červeného. Zároveň se zbavil i neschopného greenhorna Dannyho. Na Beringově moři totiž není místo pro žádnou slabost. Jake Harris oslavil na palubě Northwesternu své narozeniny učením se správného vrhu hákem. Existují tři způsoby, jak na to: „wrog way, right way and the Norway.“ A Jake nakonec zvládl i ten třetí. Odkaz Phila Harrise tak žije i nadále. (Jan_G)

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace