Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dva a půl chlapa zůstanou pohromadě.


ikona
Spooner
dva a půl chlapa
Ashton a spol. se příští rok vrátí. A možná to bude naposled. 

Fakt, že seriál Dva a půl chlapa patří mezi nejúspěšnější a nejpopulárnější sitcomy současnosti, asi nemusím dvakrát rozepisovat. Seriál, který přežil i divoký odchod Charlieho Sheena a zvládá i s novou hvězdou držet vysoké ratingy, je zkrátka populární všude. V poslední době měl ale opět tak trochu na mále, protože hlavnímu hereckému triu tento rok končí smlouva a zvláště v případě Ashtona Kutchera se místy spekulovalo, zda se v příští sezóně opět vrátí. Fanoušci si už ale teď můžou definitivně oddychnout, protože hlavní trio herců si vyjednalo nové smlouvy na příští rok a už teď je jasné, že potvrzení další série od CBS je už pouhou formalitou. U herců zůstane platově vše více méně při starém a kromě pár bonusů budou brát za jednu epizodu stále stejně. A jestli vás zajímá kolik to je, tak vězte, že Ashton Kutcher si za jednu epizodu připočte na své bankovní konto 700 000 dolarů, Jon Cryer víceméně stejné a polovina chlapa Angus T. Jones si přijde na hezkých 300 tisíc doláčů. Na sotva 20letého kluka celkem slušná brigáda.

Je ovšem dost možné, že se v příští sezóně setkáme s Alanem, Jakem a Waldenem naposledy. To totiž naznačil samotný tvůrce seriálu Chuck Lorre, který by rád příběh chlápků z domu na pláži příští rok ukončil. Nejedná se ovšem o žádnou oficiální zprávu a je dost možné, že kravaťáci ze CBS budou Chucka ještě hodně přemlouvat, aby si to s případným ukončením seriálu rozmyslel. Na druhou stranu by ale bylo hezké, kdyby seriál skončil v době, kdy si ještě drží jak vysokou sledovanost, tak kvalitativní laťku. Tak doufejme, že to klukům aspoň ještě ten jeden rok vydrží.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace