Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bohové reklamy: Martin Scorsese


ikona
Mr. Hlad
bohové reklamymartin scorsese
Režisérská legenda netočí jen filmy o mafiánech a šílených taxikářích.  

Režiséra Martina Scorseseho nejspíš představovat nemusíme, patří mezi žijící legendy a do důchodu se rozhodně nechystá. Ačkoliv je jeho kariéra obvykle spojována především s gangsterkami, byla by chyba koukat se na něj jen jako na tvůrce filmů, v nichž Robert De Niro někoho zabíjí a tváří se u toho hustě.

Ale asi bychom se u tohohle tvůrce zbytečně opakovali, takže vás rovnou odkážeme na článek TOP 10: Nejlepší filmy Martina Scorseseho a sami si můžete doplnit vzdělání nebo zavzpomínat na depresivního Taxikáře, slavného Zurčícího býka, výtečné Casino, atmosférické Gangy New Yorku, mrazivý Mys hrůzy nebo kontroverzní Poslední pokušení Ježíše Krista.

Scorsese zkrátka zvládá různé žánry a ve svém portfoliu má všechno od romancí přes klasické thrillery a příběhy obyčejných lidí z ulic velkoměst až po biografie gangsterských a sportovních ikon. Zkrátka je to všestranný režisér, což lze vidět i na jeho reklamách. Někdy si vystačí s atmosférickými záběry New Yorku, jindy si vyloženě hraje s vizuálem. A někdy... někdy z toho všeho má prostě jenom srandu, i když zrovna nerežíruje.

Armani

American Express

Chanel

Tak která se vám líbí nejvíc?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace