Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Noví Ztraceni na NBC?


ikona
Spooner
abrams
Hvězda Přátel, tvůrce Ztracených a další chystají pro NBC dost zajímavé projekty 

Televizi NBC se v posledních pár letech zrovna moc nedaří. Stanice sice nabízí několik kvalitních komediálních seriálů, které sbírají uznání jak u fanoušků, tak u kritiků, ale jinak skoro každý tamní seriál bojuje s nízkou sledovaností. NBC je zkrátka na americkém televizním kolbišti jen chudým bráškou a na konkurenty z FOXu, ABC a CBS kouká z uctivé dálky. To se ale budou snažit šéfové této nesledované televize co nejdříve změnit a proto na příští sezónu ohlásili 4 zajímavě obsazené seriály, u nichž nebudou chybět 2 zajímaví tvůrci a pár vyhaslých hvězd.

Ale všechno hezky popořadě. První z chystaných seriálů se jmenuje The New Normal, který bude mít na starosti jeden z nejvšestrannějších televizních tvůrců současnosti, Ryan Murphy. Nový komediální seriál od tvůrce seriálů Glee a American Horror Story bude vyprávět o homosexuálním páru, který bude chtít za pomoci jejich krásné blonďaté zástupkyně adoptovat dítě. Zápletka sice moc zajímavě nezní, ale Ryan Murphy cit pro komedii rozhodně má, takže seriál může příjemně překvapit. V hlavních rolích se objeví ztracenec z Pařby ve Vegas Justin Bartha, Andrew Rannells a Georgia King.

Když už jsme u těch zajímavých tvůrců, tak si hned probereme nový projekt tvůrce mnohem zvučnějšího jména, J.J. Abramse, mimo jiné tvůrce Ztracených a režiséra Star Treku. Ten si totiž nejspíše všimnul, že na NBC ještě neběží žádným jim produkovaný seriál, a tak nám zde představí svůj nový projekt Revolution. Ten nás zavede do post-apokalyptického světa, ve kterém nás všechna moderní technologie tak trochu vypekla a jedna početná rodinka se v něm bude snažit přežít. Abrams ovšem není jediné zajímavé jméno, které se kolem seriálu motá. Pilotní díl totiž natočí režisér prvních dvou Iron manů Jon Favreau a scénář píše tvůrce Lovců duchů Eric Kripke. Před kamerou pak bude tuto apokalypsu přežívat třeba Bellyn fotřík ze Stmívání Billy Burke nebo Giancarlo Esposito z Perníkového dědka. Zde to zkrátka zní hodně dobře.

No a další dva projekty patří dvěma kdysi slavným hvězdám. V komediálním seriálu Go on se o návrat pokusí Matthew Perry, který se zde zároveň znovu setká se Scottem Silverim, jedním z tvůrců Přátel. Perry si zde zahraje sportovního komentátora, který se po ztrátě svého bližního přihlásí do podpůrné skupiny, která bude zřejmě probíhat jinak, než čekal. Snad to dopadne lépe než Perryho poslední televizní pokus, Mr. Sunshine. A druhou vyhaslou hvězdou ve službách NBC je Anne Heche, která se nás v novém komediálním seriálu Save me bude snažit přesvědčit, že umí promlouvat s bohem. O nejméně zajímavém námětu příští sezóny už je nejspíš rozhodnuto.

NBC se zkrátka se svým statutem televizního otloukánka nechce smířit a bude chtít minimálně s jedním z těchto seriálů znovu oprášit svou zašlou slávu. Uvidíme, jak se jim to podaří. Úplně bez šance rozhodně nejsou.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace