Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: Tarzan, krysy, a gumová kuřata


ikona
JAn_G
reality show
Co je nového v Amazing Race, Kdo přežije a Nejsmrtelnějším úlovku? 

Souhrny ze zahraničních reality show na TV Zone najdete každý čtvrtek. Čerstvě i s novou sezónou pecky Nejsmrtelnější úlovek.

Amazing Race S20E11

A jdeme do finále! Z indických tropů se poslední čtyři týmy přesouvají do chladnějšího Japonska. Jejich první zastávkou byla Hirošima, kde vzdaly holt obětem amerického bombardování z roku 1945, a následně se přesunuly do Ósaky. Jejich prvním úkolem byla účast v (dlouho absentující a vždy výborné) šílené japonské reality show, kde na běžících pásech chytaly gumová kuřata. Pozadu zůstal tým rozvedených. Vanessa díky zranění způsobenému pádem v minulé etapě nestačila ostatním soutěžícím. Druhý úkol, sushi bingo, byl neméně zábavný. Soutěžící museli na vyznačené tabulce ve správném pořadí seřadit druhy ryb a následně je sníst. Tým army zvolil druhé varianty a na ulici fotografoval Japonce se sumo rekvizitami. Tato volba je opětovně katapultovala na první místo. Tým rozvedených doplatil na Vanessino zranění a stal se tak posledním vyřazeným týmem.

Následujícího dne se zbývající soutěžící přesunuli až na Havaj. Art a J. J. nedokázali rozluštit indicii a domluvit se s taxikářem, a tak skončili na špatném místě, zatímco týmy army a Big Brother slaňovaly jeden z mrakodrapů. Se značným předstihem, army tým dominoval i v dalších překážkách. Big Brother popletl následující indicii, která je stála drahocenný čas a Rachel spustila další ze svých oblíbených citových výlevů. Tým pohraniční hlídky je mezitím dohnal. Tým army, Dave s Rachel, doběhl do cíle jako první, ale protože je taxikář dovezl jinam, než měl, vynechali finální road block a Phil je poslal nazpět.

Spoilery: I přes ztracený čas se podařilo Daveovi s Rachel porazit ostatní týmy, podruhé doběhnout do cíle včas a vyzvednout si miliónový šek. Zároveň se jim podařilo zlomit rekord. Stali se prvním týmem v historii pořadu, který si osmkrát vybojoval první místo. Havaj je prostě tím nejlepším místem, kde se stát milionářem. Na závěr tak s klidem můžu konstatovat, že 20. sezóna je tou nejlepší za poslední čtyři roky vysílání tohoto miliónového závodu.

Kdo přežije S24E13

Tarzan dlouhou dobu působil jenom jako excentrický strejda, který je sice vystudovaný chirurg, ale v praktickém životě je naprosto nepoužitelný. Aby se dostal ve hře co nejdál, pomohl dámám vyloučit všechny pány, a pak to vypadalo, že je logicky řada na něm. Překvapivě se tak nestalo, minule místo něj odešla Kat. Celá dnešní epizoda tak byla o tom, jestli to bylo v dámském vítězném tažení jen mírné zaškobrtnutí anebo je Tarzan lepší stratég, než se všichni domnívali.

 

Vyjednával napravo, nalevo, a když Chelsea neprozřetelně po vyhrané soutěži o odměnu vzala s sebou na výlet Kim se Sabrinou, měl Tarzan v táboře spoustu času přesvědčovat Christinu i Aliciu. Nebyla by to však Kim, aby po návratu z vyjížďky všechny neobešla a neujistila se, že je se všemi zadobře, a že vše běží podle plánu. Soutěž o imunitu sice těsně prohrála, ale jinak nakonec bylo opět po jejím. Chvíli se rozmýšlela, jestli pro ni bude výhodnější vyloučit Chelsea nebo Tarzana, ale nakonec dala všem soukmenovkyním pokyn a poslední muž se poroučel ze hry. Příště nás čeká pětičlenné finále a všechno čím dál tím víc nasvědčuje tomu, že pozice Kim je neotřesitelná. Dokážou jí spoluhráčky před poctivě vydřeným vítězstvím alespoň pořádně zatopit? (Anarvin)

Nejsmrtelnější úlovek S08E05

Welcome to hell, bitch! Keith Colburn se po minulém fiasku vrací k lovu kraba červeného a společně s ním i dva noví greenhorni, jeden zelenější než ten druhý. Počet krabů na palubě F/V Wizard sice roste, ale zelenáč Chris čelí panické hrůze z otevřeného moře a po prvním dni v práci s tím chce seknout. U Keitha ale žádné pochopení nenajde. Na lovištích modrého kraba přituhuje. Počasí se zhoršuje a moře bouří. V těchto brutálních podmínkách čelí F/V Seabrooke a Ramblin´ Rose technickým závadám na motorech.

A zatímco Elliot zvládl uvést druhý motor do chodu na širém moři, Seabrooke se potýká se závažnějšími problémy a musí se vrátit zpět do přístavu. Skipper Jonathan Hillstrand se snaží dodržet slib, který dal vnučce a rozhodl se seknout s kouřením. Jeho souputník Josh Harris se snažil o totéž, ale po několika hodinách v extrémně stresovém prostředí to nevydržel. Na palubě F/V Northwestern objevili černého pasažéra - krysu hlodající zásoby lana, která rybářům nepřinesla nic než štěstí. Prakticky ihned po jejím dopadení narazil Sig Hansen na pořádný krabí jackpot. Jak to tak vypadá, Northwestern naplní kvótu s předstihem a vydá se domů jako první.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace