Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hlas: Peklo s Michalem Davidem a sexy bloncka


ikona
Radek99
hlas
Tentokrát jsme viděli a slyšeli děsivé Elány i pár velmi solidních vystoupení. Kdo půjde dál?  

Minule jsem se dost rozepsal – a musím se pochválit, že jsem i s předstihem správně tipl obě vypadnuvší – a tak to dneska vezmu hopem a bez velkých analýz. V soutěži už je jen čtrnáct hlasů, osm z nich jsme viděli i teď v neděli.

Jasně přitom vykrystalizovalo, kdo má největší potenciál, kdo je nejjistější a kdo nejhezčí ;)

Kateřina Petráňová

Ne, Katka to není. Ale hlas má čím dál tím silnější. Tak jako produkce čím dál tím víc bombarduje bulvár historkami o jejích zhubnutých 17 kilech, tak se z Katky stává i favoritka. Její zpěv byl suverénní, Michalu Davidovi se musel líbit, protože přesně odpovídal tomu, co žádá od svých muzikálových svěřenkyň. Na postup by to mělo bohatě stačit.

Šance na postup do finále: 70%

Miloš Novotný

Miloš to má u fanynek nejlepší. A postup ložený. Nejen kvůli rošťácké vizáži a milému kukuči, ale i kvůli chrapláku, jenž drží ve všech polohách. Miloš nemá slabší chvíle, to se cení.

Šance na postup do finále: 70%

Katarína Demská

Tohle vystoupení jsem málem nestihl. Skoro jsem se nezvládl vrátit ze záchodu, kam mě poslala společná písně týmu Michala Davida. Já chci žít nonstop?! Vážně? V roce 2012? Nebudu říkat, že jdu zvracet, protože jsem opravdu šel trochu ulevit žaludku… Peklo se otevřelo a ani krásná blondýnka Katarina, jednoznačně nejkrásnější dáma v show, jeho plameny neuhasila. Katarína je super kost a nezpívá falešně, ale funkovat stejně jako kapela úplně nezvládla. Ve vyrovnané konkurenci to možná nebude stačit. I když jí hodně pomohl a vytáhl nahoru duet s Ondrou Brzobohatým, s hodně hravou interpretací Lennonova Imagine.

Šance na postup do finále: 50%

Petr Kutheil

Tenhle král velkých póz se stylizuje do silného hlasu pro ženy nad třicet let. A asi se mu to vyplácí. Pere tam jednu provařenou hitovku za druhou, a protože nemá problém je uzpívat, může sbírat body navíc. Nicméně kdovíjak geniální to nebylo, na rozdíl i třeba od superstáří Gabriely Gunčíkové nebo Střihavkova originálu bohužel nedokázal Zemi vzdálenou obdařit nějakou trvalejší emocí.

Šance na postup do finále: 40%

Brunno Oravec

I Brunno cílí na starší divačky. Jeho Eláni byli ale jednoznačně nejnudnějším výstupem večera.

Šance na postup do finále: 10%

Ivanna Bagová

Ivannu Rytmus vytrvale šacuje mezi tetky. A já mu na rozdíl od spousty diváků i koučů rozumím. Tuhle obstarožní škatulku Ivanna totiž nenarušila ani v duetu s Ilonou Csákovou, který byl přesně takovou zívačkou, na jakou jsme u Michala Davida zvyklí. Ivanna se pak zkusila odvázat a tvářila se jako sexy dračice, ale úplně ji to sežrat nešlo. Její hlas znovu nevyzněl tak geniálně, jak se nám kdekdo snažil nakukat – místy byl příliš zaškrcený a kníkavý. Hvězdu bych z ní nedělal, postupovat ale bude dál

Šance na postup do finále: 60%

Dominika Šuláková

Rázná Domča má sice energická vystoupení, zvládá je profesionálně, něco tu ale pořád chybí, a tak jsme se ani tentokrát nedočkali parádního vystoupení. Něčeho nezapomenutelného. Jako by tam furt byla zatažená ruční brzda, a to i ve chvíli, kdy Dominika naplno huláká na celou halu.

Šance na postup do finále: 30%

Zuzana Mikulcová

Tuhle slečnu bych rád viděl v rozhlase. Dívat se na její gesta v televizi totiž trochu bolí. Podala to ale výborně, to se jí musí nechat, i když hodně experimentovala s frázováním a rytmikou. Uvidíme, jestli image zvítězí nad silou hlasu, jestli Zuzana náhodou neskončí už zítra.

Šance na postup do finále: 50%

Osobně ale tipuju na popravu Brunna se Zuzanou, do rozstřelu ale nejspíš půjde i Dominika. Bude to na Daře.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace