Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, mládí a dorty


ikona
Dr.Z
krausšíp
Kde sehnat vhodnou Japonku? Jak se v Řecku kradou auta? A jak chutná Jan Kraus?  

V páteční Všechnopárty se po několika týdnech opět sešly mladé naděje a první takovou nadějí byla zpěvačka Helena Zeťová. Možná by se dalo říct bývalá zpěvačka, protože poté, co se odstěhovala do Řecka, v podstatě vůbec nevystupuje. Právě život v Řecku byl kromě jejích začátků s pěveckým triem Black Milk hlavním tématem rozhovoru. Dostalo se i na srovnání řeckých a českých mužů a překvapivě i vykradačů aut, s nimiž má čerstvé zkušenosti.

Druhým hostem byl pivem posilněný frontman kapely Mandrage Vít Starý, kterého se Karel Šíp vyptával na vznik jména skupiny a na jejich texty. Došlo i na jejich nejúspěšnější píseň "Hledá se žena". Zpěvák nakonec nevydržel Šípovo naléhání, aby něco zazpíval a za pomoci moderátora, který se na chvilku proměnil ve stojan na mikrofon, tak alespoň odrecitoval část jezné z jejich písní.

Posledním pozvaným byl mladý herec Martin Kraus. Dva roky po škole má za sebou několik reklam, pár rolí v seriálech, jednu pohádku a stačil okusit i působení na jevišti, konkrétně v Divadle na Vinohradech. Tam si zkusil i roli milence Dagmar Havlové, což Karla Šípa nesmírně zajímalo.

Jen tomu pár týdnů, kdy se ve Všechnopárty objevil Tomio Okamura. Pokud to tedy někomu nestačilo, mohl se na něj podívat znovu, tentokrát však na Primě.

Tento snad jediný šikmooký Moravák, jak sám říká, přinesl kromě několika dárků i své populistické názory, kterými v poslední době zásobuje média. Samozřejmě se mluvilo o jeho kandidatuře na prezidenta, případně do senátu, tu, zdá se, bere Okamura vážněji. Nezůstalo se ale pouze u politiky. Zklamání museli zažít ti, kteří se těšili, že by si našli Japonku, která o ně bude pečovat a bude se starat o všechny jejich potřeby. Takhle milující partnerky najdete v zemi vycházejícího slunce zřejmě už jen v domovech důchodců.

Obě talk show se opět prolnuly u druhého hosta, tím byla mladá herečka Veronika Kubařová. Představila film Můj vysvlečenej deník, který měl nedávno premiéru. S Janem Krausem si popovídali o problémech dívek v pubertě, což je také tématem zmíněného filmu,, a o vztazích se staršími muži. Poté už klasicky následovaly plány do budoucna, ať už ty profesní nebo v osobním životě.

Markéta Krajčovičová udělala za pátečními late night shows doslova sladkou tečku. Pracuje totiž jako specialistka na zdobené dorty a přinesla jeden, který jakoby Krausovi z oka vypadl. Teda kdyby byl po mozkové příhodě. Netrvalo to dlouho a kousky dortu kolovaly divadlem a všichni si pochutnávali na Krausově mozkovně.

Vítězství musím tentokrát připsat týmu z Prima Family. Již provařený Okamura, dortová estráda a herečka, na kterou jsem si už pět minut po vypnutí televize ani nevzpomněl, byli pořád lepší než "mladé naděje" Karla Šípa.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace