Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové hody: CW


ikona
Spooner
cw
Stanice pro teenagery tentokrát chystá prequel Sexu ve městě, adaptaci pohádkové klasiky a konkurenci pro Hawkeye. 

Dneska si vezmeme pod lupu plánovaný program stanice CW, která své seriály cílí převážně na mladší publikum. Na které nové seriály se mohou teenageři těšit tentokrát a které stávající seriály už nikdy neuvidí? My vám to opět všechno řekneme.

A jako vždy začneme novinkami:

Arrow: Seriálová adaptace comicsu od DC, která bude chtít navázat na úspěch loni ukončeného seriálu Smallville. Bohatý a dříve rozmazlený fracek Oliver Queen se zde po neplánované pětileté dovolené na pustém ostrově vrací do svého rodného města a zjišťuje, že se spravedlností už to zde není, co to bývávalo. Za pomoci luku a pár stovek šípů tak bere zákon do svých rukou.

The Carrie Diaries: Prequel kultovního seriálu Sex ve městě, ve kterém budeme sledovat středoškolské osudy Carrie Bradshaw a její první krůčky v New Yorku. Populární postavu ztvární talentovaná AnnaSophia Robb.

Beauty and the Beast: Další moderní variace klasického příběhu. Za tu krásnou zde tentokrát bude policistka v podání Kristin Kreuk a jako ošklivý se představí údajně mrtvý voják z Afghánistánu, kterého si zahraje Jay Ryan. Jde o remake seriálu z osmdesátých let, v němž se objevili Ron Perlman a Linda Hamilton.

Cult: Snad napínavý seriál o tom, jak se televizní pořad může zvrhnout ve vražedné řádění několika magorů. A tím hlavním magorem zde bude Robert Knepper z Útěku z vězení nebo třetího Kurýra.

Emily Owens, M.D: Seriál o mladé doktorce, která po všech letech strávených na škole chce začít nový a idylický život. To by ale nemohla v té samé nemocnici pracovat její středoškolská nemesis.

ZRUŠENO
One Tree Hill (skončila poslední sezóna)
The Secret Circle
Ringer

OBNOVENO:
90210
Hart of Dixie
Lovci duchů

Nikita
Super drbna
Upíří deníky

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace