Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Partička: Žena na palubě!


ikona
Davies182
partička
Táňa Vilhelmová jako host – obstála v testosteronové převaze? 

Měsíc se s měsícem sešel a my se můžeme pustit do dalšího rozboru jednoho z nezábavnějších televizních pořadů v Česku.

A hned koncem dubna jsme se dočkali jednoho milého překvapení: opět se ukázala symaptická Tatiana Vilhelmová! Táňa zaskočila za Igora Chmelu, který prostě nemůže stíhat všechno (divadlo, film), a rozhodně bylo na co koukat. I když se ženská křehkost mnohdy nemůže rovnat drsným hormonům jejích mužských spoluaktérů, poprala se známá herečka s nudou a trapností více než obstojně.

Začátkem posledního dubnového týdne jsme se tak dočkali svěžího INTERVIEW, ve kterém zpovídaní Ondra Sokol spolu s Michalem Suchánkem hráli kolegu Richarda Genzera – vtípky na účet Ríšova inteligenčního kvocientu a váhy se v šeru nudy neztratily. Dále ve STOPU předvedla Vilhelmová pestrou sbírku „bojových sexuálních poloh“, byla zde totiž za trenéra akčního sportu. Kvalitnější zábava se uvedla v půlce pořadu, v REKVIZITĚ: Suchánek je jako obří razítko k popukání, stejně jako když se ostatní snaží vymyslet, co s papírovými utěrkami nebo sedacím vakem – tohle nás baví! Srdce filmového gurmána pookřálo nad NESPOKOJENÝM REŽISÉREM, ve kterém se Genzer aka Sharon Stone snažil na stý pokus odehrát slavnou scénu ze Základního instinktu... Díl mírně nadprůměrný, to nejlepší teprve přijde.

Poslední dubnový den slavil triumfální návrat oblíbený Chmela. S POSLEDNÍM PÍSMENEM a „hádkou mezi tetkami na trhu s ovocem“ jsme si užili hromadu legrace. Člověk by nevěřil, že si může trvale poškodit bránici několikanásobným opakováním slova „okurky“. V TISKOVCE se Igor na základě dotazů kolegů pokoušel dovtípit toho, že je zbabělým kapitánem parníku Concordia, jehož tragický příběh všichni známe. V podání čtyř bláznů na divadelních prknech se pak naštěstí jednalo o prvotřídní zábavu, nikoliv o pohromu: Sokol jako arab Achmed za časopis „Sebevrah roku“ – kam na to jen chodí? Výborné. Dílem na střídačku provázela také disciplína DABING 1, 2, a 3. Zde si pánové postupně vyzkoušeli, jaké to je propůjčit hlas CJ a Mitchovi z Pobřežní hlídky. Blonďatá prsatice s rakovinou varlat, bomba v dámské šatně, nebo ochočená Pamelina moucha – měli jsme co dělat, abychom po desáté hodině nenaštvali sousedy, tohle byl jeden z vrcholů večera.

Květen nezačal o nic hůře. Sice opět s Vilhelmovou, která si byla možná o něco nejistější, než posledně, ale i tak. Sranda to je pořád, Táně se na(ne)štěstí nedaří jen při pěveckých disciplínách, nebo rýmování. Jinak fajn. BRECHTOVO DIVADLO mělo představit hru džentlemanů – golf. Místo toho se Suchánek se Sokolem ani nedostali vozítkem na hřiště, měli totiž plné ruce práce s bravurním bavením publika. Spolupráce s obecenstvem zde téměř skončilo odhaleným poprsím jedné z divaček, až do takových krajností se podařená scénka dostala. V SEZNAMCE se moderátor Dangl opět rozhodl potrápit Richarda Genzera. Ten měl postupně poznat Kevina ze Sám doma (Táňa), Vránu z Vrchní, prchni! (Suchoš) a Cimrmana (Sokol). Takovou salvu smíchu divadlo Broadway snad nepamatuje, jak se Geňa urputně snažil. „Já jsem tady zatím vynalezl teleport, zatímco vy hádáte,“ hlásil Ondřejův Jára, a vážně to stálo za to; Suchánkova číšníka si pak diváci vyloženě užívali. Závěr se opět nesl v duchu slabší OPERY – klasický neduh vyšťavených zpívaných posledních minut večera.

Ale co. V polovině měsíce lásky jsme se po dlouhé době dočkali dílu, který byl téměř dokonalý, a to od začátku až po studiové titulky. Vše začalo (v původní sestavě) REKLAMACÍ, ve které se o rozšklebené úsměvy hravě postaral vietnamec Igora Chmely. Nakonec museli Suchánkovi pomoci ostatní, jinak by vyměňované DVDčko s hororem asi nepoznal: „Proč to hrajete vy dva, já to mám hrát!“ a záchvat smíchu. Výtečně! V ABECEDĚ se kluci tak trochu škádlili, když naschvál začínali rozhovor špatnými počátečními písmeny ve větě. Kolotoč rychlých situačních výměn, idiotských hlášek a plácání se do kolen musel zastavovat polomrtvý Daniel Dangl. A přišla PÁRTY. Nešťastný Geňa rozpoznával „vůni do WC“ (Richard: „Dlouho jsem tě neviděl!“, Sokol: „Zato já tebe jo!“), potom pro změnu vietnamce (Chmela), a sedm trpaslíků (Suchánek: „Hráli jsme i v pornu!“). Geňa se Suchošem se špičkovali jako poslední, Michalovi znovu tekly slzy smíchu proudem...

Partička to má stále pod palcem. Začátek týdne, v práci nic moc, ale proč se zabývat něčím takovým, když na nás každý pondělní večer čeká další třeskutá nálož výnikajicích komediálních scének. Dokud se o pravidelné rušení nočního klidu bude starat tahle čtyřka (a hosti), není si nač stěžovat. Tak zase za měsíc!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace