Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Once Upon a Time: Recenze: 1. sezóny

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
Uz pred niekolkymi tyzdnami som pisal nieco podobne do diskusie takze len pre uplnost - s recenziou suhlas.

Triky su absolutne mizerne (az tragicke) ale ked je dobry obsah, na formu zvysoka kaslem. A to tu rozhodne je - autori sa krasne pohrali s osudmi znamych rozpravkovych charakterov a excelentne ich osudy poprepletali. Evil queen je vyborna, ale Carlyle zas raz vsetkych prevysuje o hlavu - excelovat v SGU nebol taky problem (bola to tam jedina rozumna postava, ostatni az na tu zrzavu kocku boli na gulku), tu to uz mal tazsie, ale aj tak si zase kradne cele epizody pre seba. Osobne som mal okrem Charminga problem aj s obsadenim Snowhite, ale nebolo to nic zasadne. A Red ridding hood bola asi najvacsim prekvapenim...

Inak dufam, ze v buducej serii prijdu zase s niecim novym (zaver je slubny) - nerad by som aby sa koncept flashbackov ohral ako uz v spominanom LOSTe... (narozdiel od toho sa vsak tu zapletky uzatvaraju a divak sa len nevodi za nos aby mu nakoniec autori ukazali jazierko so zatkou uprostred).
8554
Uz pred niekolkymi tyzdnami som pisal nieco podobne do diskusie takze len pre uplnost - s recenziou suhlas. Triky su absolutne mizerne (az tragicke) ale ked je dobry obsah, na formu zvysoka kaslem. A to tu rozhodne je - autori sa krasne pohrali s osudmi znamych rozpravkovych charakterov a excelentne ich osudy poprepletali. Evil queen je vyborna, ale Carlyle zas raz vsetkych prevysuje o hlavu - excelovat v SGU nebol taky problem (bola to tam jedina rozumna postava, ostatni az na tu zrzavu kocku boli na gulku), tu to uz mal tazsie, ale aj tak si zase kradne cele epizody pre seba. Osobne som mal okrem Charminga problem aj s obsadenim Snowhite, ale nebolo to nic zasadne. A Red ridding hood bola asi najvacsim prekvapenim... Inak dufam, ze v buducej serii prijdu zase s niecim novym (zaver je slubny) - nerad by som aby sa koncept flashbackov ohral ako uz v spominanom LOSTe... (narozdiel od toho sa vsak tu zapletky uzatvaraju a divak sa len nevodi za nos aby mu nakoniec autori ukazali jazierko so zatkou uprostred).
0 0
reagovat
Seriál výborný, těšila jsem se na každý díl. Je pravda, že triky jsou často doslova úděsné, ale to se dá v pohodně přežít.
btw...já s princem Charmingem žádný problém nemám :)
8553
Seriál výborný, těšila jsem se na každý díl. Je pravda, že triky jsou často doslova úděsné, ale to se dá v pohodně přežít. btw...já s princem Charmingem žádný problém nemám *:)*
0 0
reagovat
No konečne recenze, už som myslel že tu nebude... :) seriál má určite pár chýb, ale v pohode mu to odpustím. Spolu z GoT je to asi najoriginálnejší počin čo sa seriálov týka v TV momentálne.

P.S. Jo a Carlyle je boží :+
8552
No konečne recenze, už som myslel že tu nebude... :) seriál má určite pár chýb, ale v pohode mu to odpustím. Spolu z GoT je to asi najoriginálnejší počin čo sa seriálov týka v TV momentálne. P.S. Jo a Carlyle je boží *:+*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se