Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Grimm: 1. sezóna

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
V tomto případě mám na mysli téměř celý nadpřirozený svět. Monstra, které se zprvu zdála být hlavní premisou seriálu jsou postupně odsunuta do druhého plánu slouží převážně jako motivace nebo katalyzátory pro vývoj jednotlivých postav.

Jinak pro mě to nakonec bylo víc než příjemné překvapení. Ač ´sem byl ze začátku zklamán, právě z důvodu jiných očekávání, způsob, jakým si tvůrci šli po svém a postupně přitvrzovali změnil můj názor. Pro mě je to veldle Awake a Person of Interest z novinek to nejlepší, co letošní sezóna nabídla. A málem bych zapomněl na Kung Fu Pandu. Za tu se taky nestydím :)
8579
V tomto případě mám na mysli téměř celý nadpřirozený svět. Monstra, které se zprvu zdála být hlavní premisou seriálu jsou postupně odsunuta do druhého plánu slouží převážně jako motivace nebo katalyzátory pro vývoj jednotlivých postav. Jinak pro mě to nakonec bylo víc než příjemné překvapení. Ač ´sem byl ze začátku zklamán, právě z důvodu jiných očekávání, způsob, jakým si tvůrci šli po svém a postupně přitvrzovali změnil můj názor. Pro mě je to veldle Awake a Person of Interest z novinek to nejlepší, co letošní sezóna nabídla. A málem bych zapomněl na Kung Fu Pandu. Za tu se taky nestydím :)
0 0
reagovat

Lucifrid

Co je v tomto pripade mysleno MacGuffinem. Vygooglila jsem si to, ale v tomhle pripade se nechytam, u te Buffy.

Necekala jsem buhvi co a prijemne to prekvapilo. A ano, poradne se to rozjelo pozdeji, ale Buffy (jak je zde napsano) se rozjela taky az pozdeji :).
8560
Co je v tomto pripade mysleno MacGuffinem. Vygooglila jsem si to, ale v tomhle pripade se nechytam, u te Buffy. Necekala jsem buhvi co a prijemne to prekvapilo. A ano, poradne se to rozjelo pozdeji, ale Buffy (jak je zde napsano) se rozjela taky az pozdeji :).
Lucifrid
0 0
reagovat

Skvělá recenze

Ač s pár detaily nesouhlasím, myslím si, že autor článku správně poukázal na klady i zápory seriálu.

Dle mého názoru se jedná o jedno z nejlepších překvapení tohoto roku. Od seriálu jsem ze začátku moc neočekával, ale později jsem dostal o to více. Postavy jako Monroe seriál povyšují na špičku žánru :) aspoň pro mě :)
8557
Ač s pár detaily nesouhlasím, myslím si, že autor článku správně poukázal na klady i zápory seriálu. Dle mého názoru se jedná o jedno z nejlepších překvapení tohoto roku. Od seriálu jsem ze začátku moc neočekával, ale později jsem dostal o to více. Postavy jako Monroe seriál povyšují na špičku žánru :) aspoň pro mě :)
Skvělá recenze
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se