Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Glee: 3. sezóna

příspěvky 1 - 2 Napsat příspěvek
Dostali se tam skrze Glee Project. Proto ´sem předpokládal, že se jim dostane stejného prostoru jako Sunshine Corazon ve druhé sérii nebo travestita Adams. A když už teda Rorymu věnovali tolik pozornosti, pžedpokládal ´sem, že jeho postava bude něčím zajímavá či sérii někam posune. Místo toho zapadl a pro seriál se stal spíš retardérem, narozdíl od dredaře Joea. I ta Sunshine mě v těch cca 5 epizodách bavila MNOHEM víc.

Samozřejmě, že se vrátí, ale jako vedlejší postavy. Tvůrci slibují především nové hrdiny a uspokojivou strukturu. Což mě osobně nijak nenavnadilo k tomu, abych ve sledování pokračoval. Předpokládám, že čtvrtá řada bude jenom kopírovat to, co ´sme už viděli.
8647
Dostali se tam skrze Glee Project. Proto ´sem předpokládal, že se jim dostane stejného prostoru jako Sunshine Corazon ve druhé sérii nebo travestita Adams. A když už teda Rorymu věnovali tolik pozornosti, pžedpokládal ´sem, že jeho postava bude něčím zajímavá či sérii někam posune. Místo toho zapadl a pro seriál se stal spíš retardérem, narozdíl od dredaře Joea. I ta Sunshine mě v těch cca 5 epizodách bavila MNOHEM víc. Samozřejmě, že se vrátí, ale jako vedlejší postavy. Tvůrci slibují především nové hrdiny a uspokojivou strukturu. Což mě osobně nijak nenavnadilo k tomu, abych ve sledování pokračoval. Předpokládám, že čtvrtá řada bude jenom kopírovat to, co ´sme už viděli.
0 0
reagovat
Jen bych připomněl, že Ir tam ani víc epizod být neměl, dostal se tak díky reality show, ve které se hrálo o epizodní hostování v Glee.. Stejně tak dredař, travestita (jména si ještě nepamatuju)... Takže docela přesluhuje a může být za to rád...

No a jinak ve čtvrté řadě se objeví drtivá většina postav z řady třetí, skoro nikdo nakonec neodchází, takže bych se toho "nového" castu zas tak moc nebál ;-)
8644
Jen bych připomněl, že Ir tam ani víc epizod být neměl, dostal se tak díky reality show, ve které se hrálo o epizodní hostování v Glee.. Stejně tak dredař, travestita (jména si ještě nepamatuju)... Takže docela přesluhuje a může být za to rád... No a jinak ve čtvrté řadě se objeví drtivá většina postav z řady třetí, skoro nikdo nakonec neodchází, takže bych se toho "nového" castu zas tak moc nebál ;-)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se