Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálová nálož: Co skrývá indiánské casino?


ikona
KarelR
seriálová nálož
Tentokrát tu máme jen dva seriály a z toho jeden zklamal. Povedlo se víc The Killing nebo Girls?  

S krátkým hodnocením a čerstvých dramatických hitů na poli seriálů se od teď budete setkávat v rubrice Seriálová nálož. Tentokrát tu najdete jen apatowoské Girls a kriminálku The Killing. Časem se pochopitelně bude obsah rubriky měnit, některé seriály přibudou, některé zmizí, prostě podle atraktivity samotných seriálů nebo televizního programu.

The Killing S02E09
Z gradujícího The Killing začala prýštit nekondenzovaná bolest a dotkla se snad již všech nejzajímavějších hrdinů. Zatímco Stan Larsen a Lindenová mají duševní šrámy, detektiv Holder a pochopitelně i radní Richmond trpí fyzicky. A je to právě dusná a tíživá atmosféra bolesti, která zatím z druhé poloviny dělá tu lepší část této série. Ačkoliv jsem minulý týden očekával, že devátý díl „Sayonara, Hiawatha“ odkryje mnoho tíživých otázek, to největší napětí se odehraje až v posledních deseti minutách. V těch hraje svojí roli ono záhadné desáté patro indiánského kasína a nutno objektivně přiznat, že se jedná o možná nejvíce napínavé scény seriálu. Na samotné zjištění, kdo že je vlastně vrahem Rosie Larsenové a zda radní Richmond dosáhne politické i osobní spravedlnosti, si ale zcela jistě ještě několik dílů počkáme. Ještě že už jich tolik nezbývá. (krasa)

Girls S01E06
Tak tudy ne, děvčata. Zatímco minulé epizody kazilo především to, že v něm nedostávaly prostor všechny čtyři hlavní postavy, šestý díl Girl tenhle problém razantně řeší. Je v něm totiž jen Hannah, která vyráží na víkend k rodičům. Marnie se mihne asi na půl minuty, Jessa a Shoshana mají ale smůlu úplně, protože se Lena Dunham rozhodla svoji hrdinku vrátit do rodného městečka. Proč? Aby tam mohla půl hodiny kecat s rodiči, poslouchat svoje ambiciózní kámošky a navrch u toho zklátit náctiletou verzi Michaela Baye (vážně, ta podoba je neskutečná!). Její návrat domů je ale to poslední, co rozjetý příběh potřeboval. Ano, Hannah může nostalgicky vzpomínat a na chvíli ji vidíme mimo vliv Marnie a Velkého jablka. Jenže to je na epizodu Girls zatraceně málo. A ačkoliv se dostaví pár vypečených situací, máme před sebou jednoznačně nejnudnější díl. Příště bych konečně prosil víc ostatních! (KarelR)

Touch si tentokrát dalo pauzu a nových seriálů se dočkáme až v příštích dnech a týdnech, takže po nepovedené epizodě Girls je jasné, že se nám víc líbilo The Killing

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace