Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní RED a Expendables brzy realitou


ikona
st39.6
Megaačkní důchodci zaútočí na televizní obrazovky! 

Nemáte dost akčních důchodců? Zanedlouho do kin dorazí druhý díl Expendables a krátce na to se jistě dožijeme prvních ukázek na druhé RED. Kdyby vám to však nestačilo, Lionsgate přišlo s řešením. Pošle obě frančízy na televizní obrazovky. Jako příliš dobrý nápad se to však nejeví.

Je tu totiž drobný problém. Do televizní verze RED ani Expendables se zcela určitě nepodaří sehnat obsazení, které z RED a Expendables dělá to, čím jsou. Čímž samozřejmě oba seriály jaksi ztratí pointu. Ano, dá se sehnat i kopa jiných důchodců, kteří se budou tvářit, jako by jim při každém skoku neruplo v zádech, jakmile se ale nebude jednat o akční hvězdy osmdesátých a devadesátých let, nebude to ono. Navíc jediný televizní ekvivalent Stalloneho nebo třeba JCVD je Kevin Sorbo. A ten už nikoho nezajímá.

Podobné seriály navíc mají extrémně vysokou úmrtnost - málokteré show, které jsou inspirovány ve filmové předloze, se dožijí druhé řady. Některé to nedotáhnou ani do finále té první. Ačkoliv tedy Expendables i RED fandíme, je vysoce pravděpodobné, že je na televizních obrazovkách čeká debakl.

To se paradoxně netýká Step Up, tedy toho nejhoršího z trojice frančíz, které chce Lionsgate poslat do našich televizních příjimačů. Hudební a taneční seriály mají nejen v Americe velikou tradici a hlavně oblibu. Zatímco s televizními Expendables i s RED Lionsgate pravděpodobně pohoří, ze Step Up by se mohl stát úspěšný seriál. Stát bude kulové a vypadat bude stejně jako jeho vydělávající filmové předlohy. Narozdíl od prvních dvou zmíněných nás ale nebude zajímat už vůbec.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace