Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

TOP 5: Nejlepší hudební čísla ze Smash


ikona
KarelR
smashtop
Odhalujeme to nej z muzikálového seriálu od Spielberga. 

Smash jsme v jeho počátcích zrecenzovali jako nadějné muzikálové drama, které by potřebovalo nabrat trochu hudební osobitosti. A voila, zbytek první sezóny nám předvedl, že má Spielbergovo dítko spoustu pěveckého elánu, který si chytře šetřilo na později. Pokud si tedy libujete v muzikálech a jste s to mrknout na jeden patnáctidílný, jež mapuje vznik broadwayské show o Marylin Monroe, určitě neváhejte. Ve Smash totiž krom kvalitního dramatu dostanete i řadu vydařených hudebních vsuvek, ze kterých jsme pro vás vybrali pět nejlepších. Ochutnávejte ale opatrně. Některé z nich jsou pochopitelně krapet spoileroidní.

5. I Never Met a Wolf Who Didn't Love to Howl

Hned zkraje série se osazenstvo seriálu ocitlo na párty, kde mělo předvést něco ze své práce. A jako první veřejnější ukázka Marylin to rozhodně mělo něco do sebe.

4. Secondhand White Baby Grand

Tady je ukázka trochu emocionálnějšího kousku. Jedna z adeptek na roli Marylin zpívá o tom, že i druhořadé zboží mívá často co nabídnout.

3. 20th Century Fox Mambo

Živelnějšími písničkami se to ve Smash jen hemží a jednou z nejlepších je divoké mambo, věnované jistému prominentnímu studiu. Proklatě sexy.

2. Don't Say Yes Until i Finish Talking

V muzikálu vás často oslní postava, která tam vůbec není od toho, aby zpívala. Takhle to tedy při nečekaném záskoku rozjel jeden ze scenáristů hýčkané show, který by víceméně z fleku mohl na pódium.

1. A Thousand and One Nights

Nejambicióznější a rozhodně i nejpovedenější číslo první sezóny. Tvůrci si dopřáli trochu bollywoodského zasnění a vznikla jim z toho nabitá muzikálová sekvence, která svojí energičností strká do kapsy i leckterého filmového bratránka. Návyková nádhera.

Ve Smash najdete kupu podobně povedených písniček, jestli jste se tedy s oblibou zaposlouchali do výběru, určitě dejte seriálu šanci!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace