Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hra o trůny: Epizoda 10

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

mecano

Konečně - díky. Už sem se začínal bát, že na podobnej názor nikdy nenarazim :+.
10063
Konečně - díky. Už sem se začínal bát, že na podobnej názor nikdy nenarazim *:+*.
mecano
0 0
reagovat
Bohuzel, jak to popisujete, tak to presne odpovida kniham, prvni kniha super, druha o neco horsi a tak to jde dal, s kazdou dalsi knihou jak pribyva nekonecno postav a lokaci a dej se ani po sesti knihach (vydanych v rozmezi nevimkolika let) nikam poradne neposunull.....proste kazda dalsi serie muze byt jen horsi a horsi, a to rikam jako ctenar, ktery knihy cetl (a od druheho dilu se mu zacal v postavach delat gulas) - co teprve bezny divak, ktery knizni pozadi nezna??
10062
Bohuzel, jak to popisujete, tak to presne odpovida kniham, prvni kniha super, druha o neco horsi a tak to jde dal, s kazdou dalsi knihou jak pribyva nekonecno postav a lokaci a dej se ani po sesti knihach (vydanych v rozmezi nevimkolika let) nikam poradne neposunull.....proste kazda dalsi serie muze byt jen horsi a horsi, a to rikam jako ctenar, ktery knihy cetl (a od druheho dilu se mu zacal v postavach delat gulas) - co teprve bezny divak, ktery knizni pozadi nezna??
0 0
reagovat

TrDLo

No problém je v tom, že nikdo z redakce knihy nečet, takže nemáme osobu, která by třídila spoilery a mazala ty knižní. Nejlepší je imho nečíst spoilery vůbec, maximálně jenom ty vyloženě označený jako seriálový a od "spolehlivejch" uživatelů.
8746
No problém je v tom, že nikdo z redakce knihy nečet, takže nemáme osobu, která by třídila spoilery a mazala ty knižní. Nejlepší je imho nečíst spoilery vůbec, maximálně jenom ty vyloženě označený jako seriálový a od "spolehlivejch" uživatelů.
TrDLo
0 0
reagovat

Dotaz na redakci

Pro tuhle sezónu už je to asi celkem jedno, ale nechcete nějak plošně pořešit ty knižní spoilery? To koneckonců může platit i pro ostatní seriály podle předlohy, nejen GoT.

Jak je vidět, na ukázněnost uživatelů se nedá spolehnout. Osobně mi vadí i ty drobný náznaky, co se tu objevují v příspěvcích lidí povídajících si o knihách. Ale když někdo na plnou hubu plácne megaspoiler vyzrazující zásadní zápletku děje, tak to musí pořádně naštvat snad úplně každýho.

A protože se těžko určuje nějaká pomyslná hranice, tak bych spoilery z předlohy zkrátka plošně zakázal a příspěvky mazal. Určitou část uživatelů to sice může trochu omezit, ale podle mě se jedná o menší zlo, než nutit televizní diváky buď diskuze vůbec nečíst, nebo neustále podstupovat riziko, že jim někdo zkazí zážitek. Pak už nám jenom chybí naštvaní uživatelé, kteří začnou na oplátku spoilery typu "Mr. X dies" pastovat přímo do titulku, aby se "pomstili" všem okolo.
8745
Pro tuhle sezónu už je to asi celkem jedno, ale nechcete nějak plošně pořešit ty knižní spoilery? To koneckonců může platit i pro ostatní seriály podle předlohy, nejen GoT. Jak je vidět, na ukázněnost uživatelů se nedá spolehnout. Osobně mi vadí i ty drobný náznaky, co se tu objevují v příspěvcích lidí povídajících si o knihách. Ale když někdo na plnou hubu plácne megaspoiler vyzrazující zásadní zápletku děje, tak to musí pořádně naštvat snad úplně každýho. A protože se těžko určuje nějaká pomyslná hranice, tak bych spoilery z předlohy zkrátka plošně zakázal a příspěvky mazal. Určitou část uživatelů to sice může trochu omezit, ale podle mě se jedná o menší zlo, než nutit televizní diváky buď diskuze vůbec nečíst, nebo neustále podstupovat riziko, že jim někdo zkazí zážitek. Pak už nám jenom chybí naštvaní uživatelé, kteří začnou na oplátku spoilery typu "Mr. X dies" pastovat přímo do titulku, aby se "pomstili" všem okolo.
Dotaz na redakci
0 0
reagovat

for Junglist

spoiler z knihy link no, není to PLNOvous, ale do natáční zbývá ještě pár týdnů:))
8726
spoiler z knihy [spoiler]http://twitpic.com/9nnwux no, není to PLNOvous, ale do natáční zbývá ještě pár týdnů:))[/spoiler]
for Junglist
0 0
reagovat
kaculka
link prosím ? jsem zvědavý :)
8725
[b]kaculka[/b] link prosím ? jsem zvědavý :)
0 0
reagovat

Junglist

spoiler z knihy taky jsem se těšila na starého, známého Barristana, herecIan McElhinney zrovna tenhle týden zveřejnil fotku a moc mu to s vousy sluší:))
8724
spoiler z knihy [spoiler]taky jsem se těšila na starého, známého Barristana, herecIan McElhinney zrovna tenhle týden zveřejnil fotku a moc mu to s vousy sluší:))[/spoiler]
Junglist
0 0
reagovat
Kostej
haha to muselo potesit, zrovna takovy megaspoiler :-D
Jinak, s poslednim dilem jsem taky spokojen, jen jsem cekal neco jineho od House of Undying, ale meli k tomu nakroceno uz jen tim stupidnim ukradenim jejich draku... Skoda, fakt jsem se tesil na ty jeji kravave vize... A taky jsem se tesil na (knizni spoiler) navrat Barristana Selmyho ale to nejspis na zacatku dalsi serie...
8723
[b]Kostej[/b] haha to muselo potesit, zrovna takovy megaspoiler :-D Jinak, s poslednim dilem jsem taky spokojen, jen jsem cekal neco jineho od House of Undying, ale meli k tomu nakroceno uz jen tim stupidnim ukradenim jejich draku... Skoda, fakt jsem se tesil na ty jeji kravave vize... A taky jsem se tesil na (knizni spoiler) [spoiler]navrat Barristana Selmyho ale to nejspis na zacatku dalsi serie...[/spoiler]
0 0
reagovat
tak zaprvé, rozlišujte prosím spoilery z knih a seriálu. Za druhé, chci další sérii TEĎ HNED!!!!!!! Ještě nikdy jsem neměla takovou depku z čekání na další tv seriál... ach jo.. co se týče téhle epizody, kdyby vystřihli Robba a Ros s Varysem, bylo by to perfecto.....Obrečela jsem (ep. spoiler)smrt Luwina a vůbec se za to nestydím. Čekala jsem ošizení Domu neumírajících, jen nějaké letmé scény, ale Dany u Trůnu a na Zdi mě zaskočila(příjemně). Ano někteří zarputilí čtenáři nemohou příjít producentům na jmého a nadávají, že to není 100% adaptace. Ale to se dalo čekat. Já jsem nadmíru spokojená a nemohu se dočkat dalších dílů...

ps - bude recenze celé druhé řady???
8722
tak zaprvé, rozlišujte prosím spoilery z knih a seriálu. Za druhé, chci další sérii TEĎ HNED!!!!!!! Ještě nikdy jsem neměla takovou depku z čekání na další tv seriál... ach jo.. co se týče téhle epizody, kdyby vystřihli Robba a Ros s Varysem, bylo by to perfecto.....Obrečela jsem (ep. spoiler)[spoiler]smrt Luwina [/spoiler] a vůbec se za to nestydím. Čekala jsem ošizení Domu neumírajících, jen nějaké letmé scény, ale Dany u Trůnu a na Zdi mě zaskočila(příjemně). Ano někteří zarputilí čtenáři nemohou příjít producentům na jmého a nadávají, že to není 100% adaptace. Ale to se dalo čekat. Já jsem nadmíru spokojená a nemohu se dočkat dalších dílů... ps - bude recenze celé druhé řady???
0 0
reagovat
A zase čekat rok, aby se příběh kousek posunul ... :(
8720
A zase čekat rok, aby se příběh kousek posunul ... :(
0 0
reagovat
Absolutní souhlas s celým článkem (vyjma Sansy a Stannise :-). Rozhodně nejlepší epizoda, se spoustou překvapivých momentů už jen začátek s Tyrellovými, které perfektně lákají na další sérii. Všechny linie byly vyprávěny konzistentně nějak ošizený jsem se necítil. Jediné co mě zklamalo bylo, jak draci vyřídili čaroděje v Domu neumírajících, čekal jsem nějaké větší "magické" vypětí ze strany Daenerys . S celou druhou sérií jsem spokojený, ale pokud by mělo být ve třetí ještě více důležitých momentů a postav byl bych rád, aby se z 10 dílů rozšířilo na 12.
8719
Absolutní souhlas s celým článkem (vyjma Sansy a Stannise :-). Rozhodně nejlepší epizoda, se spoustou překvapivých momentů [spoiler]už jen začátek s Tyrellovými[/spoiler], které perfektně lákají na další sérii. Všechny linie byly vyprávěny konzistentně nějak ošizený jsem se necítil. Jediné co mě zklamalo bylo, [spoiler]jak draci vyřídili čaroděje v Domu neumírajících, čekal jsem nějaké větší "magické" vypětí ze strany Daenerys [/spoiler]. S celou druhou sérií jsem spokojený, ale pokud by mělo být ve třetí ještě více důležitých momentů a postav byl bych rád, aby se z 10 dílů rozšířilo na 12.
0 0
reagovat

Fuck

Rozlišujte kurva seriálový a knižní spoilery. Právě jsem se od Buda dozvěděl něco, co jsem vážně vědět nechtěl...:-:-:-:-:(
8718
Rozlišujte kurva seriálový a knižní spoilery. Právě jsem se od Buda dozvěděl něco, co jsem vážně vědět nechtěl...*:-**:-**:-**:-**:(*
Fuck
0 0
reagovat

Shae

Heh, tak ta herečka co hraje Shae má s tímto typem role už určité zkušenosti link :-D Ostatní si určitě dokážete dohledat.
8716
Heh, tak ta herečka co hraje Shae má s tímto typem role už určité zkušenosti http://9gag.com/gag/4383631 :-D Ostatní si určitě dokážete dohledat.
Shae
0 0
reagovat

KarelR

U Stannise mi to bylo jasný, zajmutí by vypadalo úplně jinak. U Sansy jsem si taky myslel, že odchází. Až po 10. dílu jsem si tu její scénu z 9. pustil znova a opravdu z toho vyplývá, že spíš asi zůstává. Mělo to ale být doslovnější, přijde mi, že se občas stříhá tak o 5 sekund dřív než by se mělo.

Godlike
Ber to takhle: proč si chceš touto show kazit ty skvělé knihy? :D Já jsem zatím taky nečtenář, ale chci se za chvíli na knihy vrhnout... asi to zpočátku bude trochu zvláštní, protože mnohem lepší je smozřejmě pořadí: kniha -> film, ale to se snad rychle poddá :)
8715
[spoiler]U Stannise mi to bylo jasný, zajmutí by vypadalo úplně jinak. U Sansy jsem si taky myslel, že odchází. Až po 10. dílu jsem si tu její scénu z 9. pustil znova a opravdu z toho vyplývá, že spíš asi zůstává. Mělo to ale být doslovnější, přijde mi, že se občas stříhá tak o 5 sekund dřív než by se mělo.[/spoiler] [b]Godlike[/b] Ber to takhle: proč si chceš touto show kazit ty skvělé knihy? *:D* Já jsem zatím taky nečtenář, ale chci se za chvíli na knihy vrhnout... asi to zpočátku bude trochu zvláštní, protože mnohem lepší je smozřejmě pořadí: kniha -> film, ale to se snad rychle poddá *:)*
KarelR
0 0
reagovat
Je fakt, že někdy působí určité scény nepřehledně a rozumí tomu pořádně jen člověk, co má načteno...já :) ale jinak se mi to vcelku zdá dobré...něco se prostě zkrátit musí a konečný výsledek je stejný :)

doporučuji přečíst si a vše se rozvětví do ještě větších rozměrů...musím říci, že samozřejmě Sansa mi připadala taky celou dobu jako hloupá husa, ale i ta postava dostává dle knih úplně novou tvář....trošku mě celkem mrzí Jon Snow....v této sérií působí tak nějak...hloupě....ale ono v knihách máte i myšlenkové pochody a tak....tady jen koukáte....jak oni koukaj a pak něco udělaj :)
8714
Je fakt, že někdy působí určité scény nepřehledně a rozumí tomu pořádně jen člověk, co má načteno...já :) ale jinak se mi to vcelku zdá dobré...něco se prostě zkrátit musí a konečný výsledek je stejný :) doporučuji přečíst si a vše se rozvětví do ještě větších rozměrů...musím říci, že samozřejmě Sansa mi připadala taky celou dobu jako hloupá husa, ale i ta postava dostává dle knih úplně novou tvář....trošku mě celkem mrzí Jon Snow....v této sérií působí tak nějak...hloupě....ale ono v knihách máte i myšlenkové pochody a tak....tady jen koukáte....jak oni koukaj a pak něco udělaj :)
0 0
reagovat
Ta scéna ze Zimohradem mi přišla docela jasná.. Zvlášť, když na záčátku byl recap, kde Robb a Bolton hezky vysvětujou o co go. a jak mají být Ironborn ušetřeni, až na Theona.. Takže s tím není problém. Leda, tak akorát proč teda vypálili Zimohrad, ale to se dá pochopit a jestli ne tak se detaily dozvíme v příští řadě.
Jinak jsem hodně spokojený se všema změnama oproti knize, většinou byly jen pro dobro věci a srozumitelnosti.
8713
Ta scéna ze Zimohradem mi přišla docela jasná.. Zvlášť, když na záčátku byl recap, kde Robb a Bolton hezky vysvětujou o co go. a jak mají být Ironborn ušetřeni, až na Theona.. Takže s tím není problém. Leda, tak akorát proč teda vypálili Zimohrad, ale to se dá pochopit a jestli ne tak se detaily dozvíme v příští řadě. Jinak jsem hodně spokojený se všema změnama oproti knize, většinou byly jen pro dobro věci a srozumitelnosti.
0 0
reagovat

Bud

Reek už byl v té době převlečený Ramsay, který tak odhalil svoji pravou tvář.
8712
[spoiler]Reek už byl v té době převlečený Ramsay, který tak odhalil svoji pravou tvář.[/spoiler]
Bud
0 0
reagovat
Bylo to parádní!
Loučení s umírajícím mistrem Luwinem byla skutečně nejdojemnější scéna v celém seriálu vůbec.

Včera jsem zrovna dočetl třetí knihu a je rozhodně na co se těšit! Dějově bude určitě třetí řada hodně nabitá, i když spousta věcí ze třetí knihy už se objevilo v 2. sérii. Např. Rob (3. kniha - megaspoiler!) nebude mít ve třetí sérii už moc co dělat - čeká ho chudáka jen Rudá svatba.
8710
Bylo to parádní! [spoiler]Loučení s umírajícím mistrem Luwinem[/spoiler] byla skutečně nejdojemnější scéna v celém seriálu vůbec. Včera jsem zrovna dočetl třetí knihu a je rozhodně na co se těšit! Dějově bude určitě třetí řada hodně nabitá, i když spousta věcí ze třetí knihy už se objevilo v 2. sérii. Např. Rob (3. kniha - megaspoiler!) [spoiler]nebude mít ve třetí sérii už moc co dělat - čeká ho chudáka jen Rudá svatba[/spoiler].
0 0
reagovat
Je to tak. Bolton je pro me jedna z nejvetsich svini serie a moc se tesim az jednou pojde. Robba mu nejde odpustit... Jinak v knize Theona nezradili primo jeho chlapi, ale Reek, coz je dalsi hnusna postava, ktera slouzi Boltonovu bastardovi. Jestli si to pamatuju spravne.
8711
[spoiler]Je to tak. Bolton je pro me jedna z nejvetsich svini serie a moc se tesim az jednou pojde. Robba mu nejde odpustit... Jinak v knize Theona nezradili primo jeho chlapi, ale Reek, coz je dalsi hnusna postava, ktera slouzi Boltonovu bastardovi. Jestli si to pamatuju spravne.[/spoiler]
0 0
reagovat

Winterfell

Čtenáři mě kdyžtak opravte:

Bolton, poslaný Robbem dobýt zpět Zimohrad, je pěknej zmrd, a tak pozabíjel Železné muže i pžřesto, že mu vydali Theona. Vypálil Zimohrad a odjel. A až poté vylezli malí lordi s Hodorem...
8709
Čtenáři mě kdyžtak opravte: [spoiler]Bolton, poslaný Robbem dobýt zpět Zimohrad, je pěknej zmrd, a tak pozabíjel Železné muže i pžřesto, že mu vydali Theona. Vypálil Zimohrad a odjel. A až poté vylezli malí lordi s Hodorem...[/spoiler]
Winterfell
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se