Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spartacus se připravuje na svou poslední bitvu


ikona
Spooner
spartacus
Konec populárního bojovníka nastane dříve, než jsme čekali. Jaký podtitul ponese další série populární řezničiny? 

Seriál Spartacus udělal všem fanouškům historických řezničin opravdovou radost a dokázal, že rozhodně není jen tupou variací na 300: Bitvu u Thermopyl. Tento vizuálně čím dál zajímavější mix akce, brutality, intrik a odhalených prsou má po právu úspěch i u diváků. A ti už se samozřejmě nemohli dočkat nových informací o příštích krvavých dobrodružstvích jejich oblíbeného rebela. Je ale dost možné, že zrovna tuhle zprávu fanoušci slyšet ještě nechtěli. Nadcházející série, která navíc dostala podtitul War of the Damned, bude totiž pro Spartaka a jeho bandu tou poslední. Oznámil to tvůrce seriálu Steven S. DeKnight, jenž zároveň dodal, že v zákulisí se k tomuto rozhodnutí schylovalo již delší dobu. Tvůrci totiž nechtějí seriál natahovat do nekonečna a chtějí se s diváky rozloučit na vrcholu a ne při velkém úbytku sledovanosti a nápadů. DeKnight však slibuje, že se slavným rebelem rozloučíme opravdu ve velkolepém stylu, kdy nebudou chybět ani střety několikatisícových armád a celá sezóna tak bude ještě mnohem výpravnější než ty předcházející. Vzhledem k popularitě seriálu a hlavně historickým událostem je to logické.

Spartakův nový nepřítel totiž nebude nikdo menší než Marcus Crassus, jedna z nejdůležitějších postav Spartakova příběhu. A každý, kdo aspoň trochu zná historii slavného bojovníka proti Římanům, už ví, co od tohoto nového záporáka čekat. A ví to samozřejmě i tvůrce seriálu, který slibuje hrůzu nahánějící postavu, jež je minimálně stejně nebezpečná a chytrá jako titulní hrdina. Slavného vojevůdce si pak zahraje ne příliš známý Simon Merrells. Dále se můžeme těšit také na mladého Julia Caesara v podání ještě méně známého Todda Lasance. DeKnight a spol. mají zkrátka i v poslední sezóně se Spartakem velké plány. Budeme jim držet palce, snad si Spartacus, Crixus a Gannicus naposledy zabojují v té nejlepší formě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace