Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Poslední vzpomínka na Spartaka


ikona
Mr. Hlad
spartacus
První trailer na dokument o zesnulém Andy Whitfieldovi je tady. A tvůrci na vás mají malou prosbu.  

Andy Whitfield měl našlápnuto k hodně zajímavé kariéře. Objevil se v hlavní roli seriálového hitu Spartakus: Krev a písek, kde ukázal, že se umí nejenom ohánět mečem, ale že má i dostatečné charisma a herecký talent na to, aby si ho všiml Hollywoodu. Dost lidí bylo přesvědčeno, že je jen otázka času, než se pořádně prosadí. Čas byl ale to jediné, co Whitfield neměl. Po první sezóně Spartaka musel totiž s hraním skončit a začal bojovat s rakovinou. Jedenáctého září 2011 bohužel prohrál.

Jeho boj s nemocí zaznamenávala více než rok dokumentaristka nominovaná na Oscara Lilibeth Foster. Její Be Here Now: The Andy Whitfield Story teď přichází s první a hodně působivou upoutávku. Tu uvede Whitfieldův kolega a budoucí syn Johna McClanea z páté Smrtonosné pasti Jai Courtney, jenž má na fanoušky Whitfielda a Spartaka má jednu prosbu. Tvůrcům totiž chybí peníze na dokončení a pokud je neseženou, celá jejich práce přijde vniveč. Diváci tak teď díky traileru dostávají možnost filmařům trochu pomoci.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace