Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, fotbal a Líbáš jako ďábel


ikona
Dr.Z
krausšíp
Jak hrát fotbal bez občanky? Je Marie Poledňáková cool? A o čem je Tlustý prase?  

Do Všechnopárty opět zavítaly "Mladé naděje". Tentokrát to však byly talenty, které mají své největší úspěchy spíš ještě před sebou, než že by už udělaly nějakou díru do světa.

Na úvod přišla finalistka zatím posledního ročníku Česko Slovenské Superstar Gabriela Gunčíková. Popsala tvrdou realitu a vystřízlivění, které přijde po účasti v takové soutěži, jak se vůbec k hudbě dostala, jaký žánr jí nejvíce sedí a jestli se třeba můžeme těšit na další odvážné klipy. Začínající zpěvačka také myslí na zadní vrátka a chce se pustit do studia na vysoké škole.

Jako další se ukázala herečka Alena Bazalová, která má ty zadní vrátka už připravená. Prozradila, jak je placená taková zubní laborantka nebo co si říkají zubaři, když popíjejí. Nakonec se s Karlem Šípem bavili dokonce i o herectví, o studiích na DAMU a o minulých a současných angažmá. Došlo i na Tlustý prase, tedy hru, ve které můžete Alenu Bazalovou vidět.

Posledním hostem Všechnopárty byl nadějný fotbalista Nikolas Šumský. Už v jedenácti se o něj pral Inter Milán a AS Monaco. To mu ale nestačilo a v patnácti už zkoušel štěstí v Argentině. Jak funguje tým malých kluků, kteří si nerozumí? Na co si dát pozor v argentinské kuchyni? A dotáhne to Bohemka zpátky do první ligy, když má takového světoběžníka?

Na Prima Family se začalo písničkou v podání Barbory Polákové a Davida Kollera. Společně s Klusovým Pánu bohu do oken už měl Jan Kraus ve svém pořadu dva ze tří protest songů z poslední doby a nejspíš je jen otázkou času, kdy do divadla Archa zavítá Xindl X.

Poté se už na červenou pohovku posadila Marie Poledňáková a s Krausem se samozřejmě bavila o svých filmech Líbáš jako Bůh a především pak o tom posledním Líbáš jako Ďábel. Jedna dobrá zpráva přišla hned z kraje rozhovoru, třetí díl nejspíš nebude. Pak už jen následovaly klasické historky z natáčení a univerzální rady do života.

Lukáš Pavlásek, herec a hlavně stand-up komik, si zpočátku musel vyřešit, jak si vůbec sedne, kam se bude dívat a jak se s příchodem posledního hosta přesune . Pak už se ale rozpovídal a dozvěděli jsme se například, jak moc je těžké stát se neurochirurgem, obzvláště když je vám osm let a jaké jsou šance, že v devíti dostanete infarkt.

Giuseppe Maiello, antropolog, který se snažil najít nějaké rozdíly v sexualitě Slovanů a jiných národů, se kromě lidí zajímá i o upíry, odkud vlastně tento fenomén přišel a jak se v průběhu staletí vyvíjel. Podle všeho v tom hrál největší roli Hollywood a před ním ještě milenec Lorda Byrona.

Po sérii několika poměrně zábavných dílů přichází, tentokrát na obou stanicích, čistý průměr. Smíchy se po zemi válet nebudete, ale úplná nuda to taky nebyla.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace