Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: Eastwood a hovězí


ikona
JAn_G
gordon ramsey:tv-clint eastwoodreality show
Jdou dohromady kachní prsa a banán? Kde sehnat palivo na Antarktidě? A co má doma rodina Clinta Eastwooda?  

Souhrny ze zahraničních reality show na TV Zone najdete každý čtvrtek.

Outlaw Empires s01e05

Nuestra Familia („Naše rodina“), zločinecká organizace, kterou zformovala mexická komunita za mřížemi jednoho kalifornského vězení jako odpověď na Mexickou mafii, z níž se stala krvežíznivá organizace utlačující svou vlastní etnickou skupinu. Tato rivalita se přenesla i za zdi věznice, kde boje pokračovaly.

Z úst jednoho z bývalých členů, Johnnyho Martineze se dozvídáme, jak Nuestra Familia skutečně funguje. Podrobně popisuje organizovanou hierarchii, která si za vzor vzala americké námořnictvo, a především svůj vlastní vzestup a následný pád. Vzpomíná, jak to vypadalo v Salinas, mekce rodiny Nuestra, na komplikovaný vztah se svou násilnickou matkou i na moment, kdy ho jeho bratři ve zločinu požádali, aby matku zavraždil. Operace Nuestra Familia jsou dodnes zahaleny tajemstvím, přesto i tentokrát Sutter podává otevřené výpovědi a co možná nejkomplexněji se snaží zodpovědět na ožehavé otázky. (Jan_G)

Mrs. Eastwood & company s01e03

Třetí návštěva u Eastwoodů dvěma předešlým epizodám ostudu rozhodně neudělala. Naopak nás kamera vzala na tenký led opatrného filozofování, kde děvčata předvedla, že mají kromě nakupování cit i pro smysluplné argumenty. Vše se točilo okolo ultradrahé kabelky, kterou Francesca zabavila při focení s přítelem. Dina, nefalšovaně zhrozená nad tím, s čím se to její nevlastní dcera nechává fotit na ulici, okamžitě zakročila. „V Africe by za to postavili tři školy, nemůžeš se tu s tím jen tak promenádovat!“ poučovala smutná žena Clinta Eastwooda. Bylo v tom i zklamání? Možná. Jen více emocí!

Menším překvapením bylo, že celá zápletka posléze odhalila legrační fakt: skromný domek Eastwoodovic famílie je od sklepa až po půdu zaplněn zbytečnostmi! Nerozbalené vánoční dárky od Matta Damona, Dininy relikvie z těžkého dětství, dřevěné urny s popelem nebohých domácích mazlíčků – všechno muselo pryč! Pohledná Morgan s Francescou mámu konečně naučili žít jen s tím, co doopravdy potřebuje. Tomu říkáme vzájemná výpomoc. Příští týden bychom s děvčaty měli strávit v plavkách na Hawaii, tak jsme docela zvědaví. Dojde i na krev! (Davies182)

Boj za záchranu velryb s05e02

Loď, kterou nový pilot Gary Dukes, zaskakující za veterána Chrise Aultmana, spatřil na horizontu, označil za Yûshin Maru, jednu z harpunových lodí japonské flotily. Posádka Steve Irwina si však jeho odhadem nebyla jistá a po zhlédnutí záběrů z vrtulníků zjistili, že Gary ve skutečnosti narazil na jejich hlavní cíl, mateřskou loď Nisshin Maru. Při následném pátrání se však ukázalo, že jim Nisshin nepozorovaně upláchl přímo pod nosem. A aby toho nebylo málo, začal Irwina pronásledovat po zuby ozbrojený MV Shônan Maru 2. Sea Shepherd si tak poprvé mohl prohlédnout bezpečnostní opatření společnosti ICR.

Mezitím se na Irwina obrátila Brigitte Bardot s prosbou o doplnění paliva. Ve strachu z Shônan Maru 2 se kapitán Watson rozhodl k riskantnímu plánu poslat Bardot vstříc Bobu Barkerovi. S palivem vystačujícím akorát na cestu se Bardot vydala na Antarktidu, ale uvízla v ničivé arktické bouři. Jedna z vln jim nalomila levé křídlo a celá posádka se ocitla v ohrožení života. Čeká nás déjà vu ze třetí série, kdy došlo k potopení MY Ady Gil? (Jan_G)

Masterchef S03E03+04

Stejně jako minulý týden nám Master Chef naservíroval hned dvě epizody. V té první porotci ještě dojeli zbytek castingu, přičemž nějakým způsobem vyčnívali pouze vyléčená alkoholička Stacey, kterou sudí odmítli, ale po poradě své rozhodnutí změnili, bodrý tlouštík  David Martinez a namyšlený prodavač aut Rami. Pak už přišlo na řadu rozřazovací kolo, ve kterém Gordon a spol. zredukovali třicet šest kandidátů na polovinu. Bylo to maso. Konkrétně mleté hovězí, kterým se soutěžící snažili ohromit porotu. Z výraznějších adeptů vypadli pouze uplakaný voják, harmonikář Buba, namistrovaný prodavač aut a muž z manželského páru. Jinak nám všechny zajímavé osobnosti zůstaly do dalších kol. Včetně slepé Christine, která se spolu se svou asistentkou srdnatě bije dál. 

Další díl už začal klasickou soutěží s tajemnou bedýnkou, ve které soutěžící mohou použít pouze ty suroviny, které najdou pod poklopem. Nejvýraznější byly v krabici kachní prsa a banány a všichni porotci byli zvědaví, jestli obě suroviny někdo použije najednou. Samozřejmě nebyli zklamaní. Helene se při vaření podařilo zapálit své stanoviště, ale nejhorší pokrmy nakonec předvedli snědá Samantha, potetovaný Scott a namyšlený floutek bez práce Ryan, který se před porotci nechutně plazil (přičemž právě on servíroval ke kachně banány). A Samantha dokonce vypadla, protože porotci zavedli nové pravidlo, že v téhle sezoně můžou vyhodit kohokoliv a kdykoliv. Stačí špatně vařit.

Nejlepší jídlo (kachní prsa v jakési asijské úpravě) uvařila drobná Asiatka Felix, která tak byla ušetřena účasti v následující soutěži a ještě mohla rozhodnout, co budou vařit ostatní. Vybrala rizoto. Někteří soutěžící přiznali, že rizoto doposud nikdy v životě nevařili (což je u uchazeče o titul Master Chef poněkud zvláštní) a bylo to vidět. Dočkali jsme se nedovařené rýže i přeplácaných talířů plných nadbytečných surovin. Zdaleka nejhorší ale byli boreček Dave Mack, který neumyl houby a naservíroval porotcům v jídle hlínu, Helen (ta co způsobila požár), která udělala trošičku rýže a obložila ji „mušlovými košíčky“ a mladíček Tali, který naházel na talíř všechno možné a vytvořil děsivý patvar. Kvůli naprosto základní chybě nakonec vypadl Dave a ve hře tak už zbývá jenom šestnáct soutěžících. (Anarvin)

Nejsmrtelnější úlovek s08e10

Nepříznivé předpovědi počasí se pomalu ale jistě stávají skutečností a rybáři zápasí zejména s časem. Na palubě F/V Wizard klesá počet vylovených krabů, ale útěchou je pro Keitha zejména nový greenhorn, který svou prací zastiňuje i letitého deckhanda Lynna, jenž zápolí nejen s vrhem háku, ale i s uvazováním klecí. Na F/V Kodiaku to vysloveně vře. Hádka mezi Mikeem a Rainwaterem dosáhla takových rozměrů, že jim kapitán Bill dal ultimátum. Buď to urovnají, nebo poletí oba.

Smůla se lepí nejen na osobní život kapitána Elliota Neese, ale i na celou Ramblin´Rose.  Po fiasku při sezóně kraba královského nadále vytahuje prázdné klece. Posádka F/V Time Bandit nadále trpí rozbitým navijákem a kapitán Jonathan Hillstrand se rozhodl, že jim ukáže, jak se s lanem vypořádávali za starých dobrých časů. Northwestern opětovně narazil na krabí jackpot a léty trpící Edgar Hansen přišel s razantním rozhodnutím vystřídat Siga za kormidlem, což vedlo především k výborné interakci mezi oběma bratry. (Jan_G)

Za týden zdar

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace