Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Skandál Hry o trůny: Bushovi usekli kebuli!


ikona
st39.6
game of throneshra o trůny
George Bush si střihl cameo ve Hře o trůny! Mělo hlavu, nikoli patu. 

Na světě sice existují stovky, ne-li tisíce šťouralů, kteří projíždějí slavné filmy a seriály snímek po snímku a pokoušejí se z nich vydolovat nějaká tajemství, chyby, nebo obyčejné easter-eggy. Občas jim ale něco unikne. Tentokrát to museli dohnat až samotní producenti v audiokomentáři na Blu-ray a DVD. U jedné z epizod Hry o trůny totiž přiznali, že ve svém fantasy seriálu nechali hrát i bývalého amerického prezidenta George Bushe. Má to ale jeden háček. Objevil se tu nedobrovolně. A říct, že se do téhle role pustil bezhlavě, by ... bylo trefné.

Bush se totiž v seriálu neobjevil celý, zahrála si tu jen jeho hlava. Ta se objevila v jedné z posledních epizod první řady naražená "po boku" Seana Beana na jednom z kůlů, jež ukazoval Joffrey své partnerce. David Benioff a D.B. Weiss to komentovali v audiokomentáři docela suše. Když se hlava objevila v záběru, jeden z nich jednoduše pravil: "Poslední hlava vlevo je George Bush. Jeho hlava se objevuje v několika scénách setnutí. Není to naše volba. Prostě jsme museli použít, co zrovna bylo po ruce."

Toho se samozřejmě chytil internet a než by jeden z producentů řekl "George Bush", byla z toho aféra jak Brno. HBO se samozřejmě všem rozzuřeným příznivcům George Bushe omluvilo a producenti chvíli na to přišli s vysvětlením, že se opravdu nejedná o vyjadřování politického názoru. Vskutku jen museli vzhledem k rozpočtu použít hlavy, které se válely na skladu. Jestli ta podobající se Bushovi opravdu patří podobizně bývalého prezidenta, navíc nikdo neví jistě.

Tenhle malý vtipný skandálek skončí drobnou digitální úpravou. HBO slíbilo, že na všech dalších dolisech DVD i Blu-ray bude Bushova hlava postprodukčně odstraněna. Ujistěte se tedy, že máte doma správnou kopii. Zanedlouho by se z ní mohl stát vzácný sběratelský artikl. Na rozdíl od Bushovy hlavy. Ta se očividně válí všude, kde to jde.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace