Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, Menšík a výchova dětí


ikona
Dr.Z
krausšíp
Jak se žije příbuzným slavných? Je rozdíl v české a americké výchově? A kdo je nejlepším českým hoteliérem?  

Nositelé slavného jména, takové bylo téma páteční Všechnopárty, kam přišli lidé, díky jejichž příjmení si zaručeně vybavíte jejich slavnější příbuzné.

Petr Menšík, syn slavného herce a komika zavzpomínal, jak musel předstírat, že má dalších deset sourozenců, což byla jedna z mnoha dalších mystifikací Vladimíra Menšíka. Život s takovou osobností je samozřejmě protkán řadou historek a příběhů, některé vtipné, třeba jak paralyzoval tuzex ve Vršovicích. Jiné jsou naopak vážnější, mezi ty se rozhodně počítají Menšíkovy problémy s alkoholem.

Dalším hostem byl malíř Kristián Kodet. Ten více než o svém slavnějším bratrovi Jiřím Kodetovi, mluvil o otci a dědovi a o tom, kde tito sochaři brali svou inspiraci. Po menším technickém problému s knoflíkem u kalhot jsme se dozvěděli i něco o Kodetových obrazech, výstavách a co mu řekl bratr, když ho viděl po návratu z emigrace.

Mariana Prachařová, nejmladší z herecké rodiny, zatím není úplně rozhodnutá, co bude studovat a čím se bude živit. To její bratr Jakub Prachař se i přes nedokončenou DAMU uchytil celkem dobře a jak to tak vypadá, tak ani Mariana by nemusela mít potíže s uplatněním.V deseti už hrála v pohádce po boku Jiřiny Bohdalové a o dva roky později ji obsadili do seriálu Horákovi.

Na Primě se opět začalo politikou, zprávami a Odvárkou, hned na to přišla Tonya Graves, která se podělila o novinky ze svého života, přiblížila nám rozdíly mezi českými a americkými muži a čeho se ženy za mořem od svých protějšků nedočkají. Rozdíly se našly i ve výchově dětí, ta je, podle zpěvačky, ve Spojených státech příliš volná a rodiče se často bojí přitvrdit.

Druhým hostem byl nejúspěšnější český hoteliér Ivan Chadima, který pracoval v Alcronu a po emigraci do Kanady v roce 1968, začínal opět jako číšník. Do několika minut pak shrnul svou působivou kariéru. Trochu si s Krausem postěžovali na stav pohostinství v Česku a ke konci zavzpomínal na Margaret Thatcherovou a Václava Havla.

Pavla Hodková, novinářka a partnerka fotografa Jana Saudka hned po příchodu obdarovala Krause plody své novinářské ale i kuchařské práce. Rozhovor se rozjel nad tématem kojení, hlavně pak nad tím, jak dlouho kojit a kdy už je vhodné dítě takříkajíc odstavit. Řeč samozřejmě přišla i na Saudka, jeho zálety a manželské i nemanželské děti.

Páteční duel dvou českých talk shows tentokrát ovládl Karel Šíp se svou Všechnopárty. U Krause sice taky nebyla nuda, ale na příbuzné slavných to bylo málo.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace