Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Ringer: Recenze

příspěvky 1 - 6 Napsat příspěvek
Pevně věřím, že kdokoliv z redakce je dostatečně způsobilý na to, aby turecké či argentinské telenovely ohodnotil, jak si zaslouží a že jejich hodnocení by bylo definitivně nižší než 3/10. Každý máme svůj žebříček hodnot a na tom mém si Ringer víc nezaslouží. A v podstatě z tohoto důvodu zde funguje hodnocení čtenářů. A by se případní diváci mohli opřít i o něco víc než jen o negativní recenze.

S tím oduszováním Lostů opatrně... :)
8927
Pevně věřím, že kdokoliv z redakce je dostatečně způsobilý na to, aby turecké či argentinské telenovely ohodnotil, jak si zaslouží a že jejich hodnocení by bylo definitivně nižší než 3/10. Každý máme svůj žebříček hodnot a na tom mém si Ringer víc nezaslouží. A v podstatě z tohoto důvodu zde funguje hodnocení čtenářů. A by se případní diváci mohli opřít i o něco víc než jen o negativní recenze. S tím oduszováním Lostů opatrně... :)
0 0
reagovat
A já více méně souhlasím se vším, co jsi napsal. Jenom mi v kontextu hodnocení ostatních seriálů tady na TZ/MZ nesedí ten číselný verdikt. I vyloženě špatné sezóny seriálů jako např. Heroes, Lost nebo Prison Break, které člověk dokouká jenom ze setrvačnosti, tu dostávají kolem 5/10. Takže alespoň já hodnocení 3/10 chápu jako označení žumpy tuzemských večerních seriálů nebo tureckých telenovel.

Ale tak co, každý máme právo na svůj názor. Mně se seriál v rámci možností líbí a chtěl jsem to říct nahlas, aby se třeba někteří diváci podobného založení nenechali zbytečně odradit negativní recenzí.
8840
A já více méně souhlasím se vším, co jsi napsal. Jenom mi v kontextu hodnocení ostatních seriálů tady na TZ/MZ nesedí ten číselný verdikt. I vyloženě špatné sezóny seriálů jako např. Heroes, Lost nebo Prison Break, které člověk dokouká jenom ze setrvačnosti, tu dostávají kolem 5/10. Takže alespoň já hodnocení 3/10 chápu jako označení žumpy tuzemských večerních seriálů nebo tureckých telenovel. Ale tak co, každý máme právo na svůj názor. Mně se seriál v rámci možností líbí a chtěl jsem to říct nahlas, aby se třeba někteří diváci podobného založení nenechali zbytečně odradit negativní recenzí.
0 0
reagovat
Stojím si za vším, co ´sem napsal. Podle mě se na to pohodově rozhodně koukat nedá. Nebýt téhle recenze, nikdy bych to nezhlédl celé. Základní problém je premisa. A fakt, že to tvůrci chtěli natáhnou i na druhou sérii mě dosírá asi nejvíc. Zbytečně se řeší nezajímavé vedlejší linie, které lacině kradou z jiných filmů a seriálů (a tou skutečně nejlacinější jsou Nebezpečné hry s učitelem Carpenterem), místo toho, abychom se něco pořádného dověděli alespoň o motivaci postav. Ta absentuje ze všeho nejvíc a dělá z hrdinů nesympatické blbečky. Nemluvě o scénáři, který je většinou opravdu pitomý, zatraceně naivní a nejednou dělal vola ze samotného diváka. Navíc spousta replik působí nechjtěně vtipně a častokrát ´sem se musel hlasitě zasmát. A věřte mi, u seriálu, který to se svou vážností přehání stejně jako Ringer, by se tohle stávat nemělo. Ne v takové míře. Stejně tak vzhledem ke komplexnímu narativu je jasné, že seriál nebudou sledovat nově příchozí diváci někde od poloviny. Tak proč sakra každou důležitou informaci, která se odherála v předchozí epizodě, musejí v té následující zdlouhavě opakovat ve flashbacku? A takhle bych mohl pokračovat dál a dál. Takže podle mě ´sou 3/10 zasloužený.

P.s. Seriál je to sice malý, ale vzpomínám si dobře na poměrně masivní kampaň, kterou kolem toho CW dělala. A jinak True Blood alespoň nechybí nadhled.
8839
Stojím si za vším, co ´sem napsal. Podle mě se na to pohodově rozhodně koukat nedá. Nebýt téhle recenze, nikdy bych to nezhlédl celé. Základní problém je premisa. A fakt, že to tvůrci chtěli natáhnou i na druhou sérii mě dosírá asi nejvíc. Zbytečně se řeší nezajímavé vedlejší linie, které lacině kradou z jiných filmů a seriálů (a tou skutečně nejlacinější jsou Nebezpečné hry s učitelem Carpenterem), místo toho, abychom se něco pořádného dověděli alespoň o motivaci postav. Ta absentuje ze všeho nejvíc a dělá z hrdinů nesympatické blbečky. Nemluvě o scénáři, který je většinou opravdu pitomý, zatraceně naivní a nejednou dělal vola ze samotného diváka. Navíc spousta replik působí nechjtěně vtipně a častokrát ´sem se musel hlasitě zasmát. A věřte mi, u seriálu, který to se svou vážností přehání stejně jako Ringer, by se tohle stávat nemělo. Ne v takové míře. Stejně tak vzhledem ke komplexnímu narativu je jasné, že seriál nebudou sledovat nově příchozí diváci někde od poloviny. Tak proč sakra každou důležitou informaci, která se odherála v předchozí epizodě, musejí v té následující zdlouhavě opakovat ve flashbacku? A takhle bych mohl pokračovat dál a dál. Takže podle mě ´sou 3/10 zasloužený. P.s. Seriál je to sice malý, ale vzpomínám si dobře na poměrně masivní kampaň, kterou kolem toho CW dělala. A jinak True Blood alespoň nechybí nadhled.
0 0
reagovat
Nechci z toho dělat nějakej skvost (jasně, na seriály typu Dexter to nemá), ale 3/10? To mi přijde hodně mimo.

Třeba taková True Blood má rozhodně slabší chvilky a v posledních sezónách jich začíná nebezpečně přibývat.

Tohle je daleko "menší" dílko, neveze se na vlně hypu zakrývajícím skutečnou kvalitu, ale jako pohodové koukání spolehlivě funguje. I když je pravda, že formát 12x 50 minut by hlavní dějové lince asi seděl líp.
8837
Nechci z toho dělat nějakej skvost (jasně, na seriály typu Dexter to nemá), ale 3/10? To mi přijde hodně mimo. Třeba taková True Blood má rozhodně slabší chvilky a v posledních sezónách jich začíná nebezpečně přibývat. Tohle je daleko "menší" dílko, neveze se na vlně hypu zakrývajícím skutečnou kvalitu, ale jako pohodové koukání spolehlivě funguje. I když je pravda, že formát 12x 50 minut by hlavní dějové lince asi seděl líp.
0 0
reagovat
Zase to niekto berie niekto prilis vazne :)

Ako vztahovka na CW si to hanbu vobec nerobi, naopak patri k tomu najlepsiemu z jej tvorby. Respektivne patrila. Akurat fakt nie je pre kazdeho, nakolko je to primarne vztahovka a krimi linia je oproti nej predsa len mierne v uzadi.
8819
Zase to niekto berie niekto prilis vazne :) Ako vztahovka na CW si to hanbu vobec nerobi, naopak patri k tomu najlepsiemu z jej tvorby. Respektivne patrila. Akurat fakt nie je pre kazdeho, nakolko je to primarne vztahovka a krimi linia je oproti nej predsa len mierne v uzadi.
0 0
reagovat
Tak jako byla to nuda a prakticky jsem se musel až skoro nutit k dalšímu dílu = že jsem se na to vykašlal někdy kolem desátého dílu ... Když jsem si pak přečetl že to má hodně otevřený konec, tak jsem to smazal.

Ale 3/10 je něják málo .
8818
Tak jako byla to nuda a prakticky jsem se musel až skoro nutit k dalšímu dílu = že jsem se na to vykašlal někdy kolem desátého dílu ... Když jsem si pak přečetl že to má hodně otevřený konec, tak jsem to smazal. Ale 3/10 je něják málo .
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se