Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp a vaření s muzikou


ikona
Dr.Z
krausšíp
Dá se vařit podle hudby? Existuje vzah mezi krásou a velikostí konta? A jak dlouho ještě bude hrát kapela Olympic?  

Všechnopárty byla tentokrát ve znamení stálic hvězdného nebe. A koho jsme v pátek viděli? Podle tématu to mohl být kdokoliv, protože kdo v českém showbyznysu není stálice, že?

První hostem byl frontman kapely Olympic Petr Janda. Dozvěděli jsme se, jaké to je hrát v jedné sestavě už 26 let, jestli proběhly nějaké ponorkové nemoci a co všechno jim na sobě po takové době vadí. Tihle rockeři byli živi převážně z koncertů, co však dělali, když neměli kde vystupovat? Na závěr padla opět jedna z klasických otázek: tak tedy jak dlouho tady ještě budou ti Olympici hrát?

Stanislav Zindulka byl jedním ze zástupců stálic toho hereckého nebe. Hodně se vzpomínalo na jeho kariéru, hlavně pak na jeho první velkou roli v seriálu Vlak dětství a naděje. V rámci toho se svěřil, proč se bál Heleny Růžičkové. Pokračovalo se vzpomínkami na přijímačky na DAMU nebo v jakých divadelních hrách ho v současnosti můžete vidět.

Jako posledního vyzpovídal Karel Šíp herce Oldřicha Vlacha. A opět se převážně vzpomínalo. Stejně jako Zindulka, se i on hlásil na DAMU a popsal, jak to vypadá, když se takový venkovský balík v rádiovce ocitne v Praze. Řeč byla i o divadle, zvláště pak o roli Hamleta, ve které si lze Vlacha představit jen stěží.

Začátek na Prima Family se nesl v duchu trochu nepovedené analogie politiků s taxikáři a fiktivního dopisu na rozloučenou, který na internetu sice koluje už roky, ale i na po desátý je to pořád docela vtipná a hlavně poučná záležitost, obzvláště pak pro rodiče před blížícím se vysvědčením.

Umělecký ředitel baletu Národního divadla Petr Zuska musel hned ze začátku krotit Krausovy choutky osahávat baletky, kde se mu zlíbí. Stále aktivní baleťák vysvětloval, jak zamaskovat pády tak, aby to nikdo nepoznal, jak ustát nehody s kostýmy, kdy už tanečník patří do starého železa nebo k čemu potřebují baleťáci suspenzor.  I tentokrát obdržel Jan Kraus dárek. Samozřejmě to byly baletní piškoty, které si taky hned vyzkoušel a předvedl pár figur.

Dalším hostem byla bankéřka z Rothschildovy banky Světlana Dankovičová. Krause nejvíce zajímaly rozdíly, tedy čím se tahle ultrakonzervativní banka liší od ostatních, v čem je lepší a jaké služby nabízí nad rámec standardu. Půvabná Slovenka nám poodhalila typologii lidí, kteří si do takové banky ukládají peníze a také jestli existuje přímá úměry mezi sex-appealem a velikostí konta.

Na závěr se v Show Jana Krause předvedl Martin Škoda. V 17 letech napsal svou první kuchařku, kde je každý recept sladěn s nějakou písničkou, což neváhal ihned předvést a za pomoci Krause a kapely připravil míchaná vajíčka po kavkazsku. Údajně výborná proti stresu a kocovině.

Tentokrát to nebylo nijak zvlášť těžké rozhodování. Jan Kraus tento duel ovládl s přehledem. Zábavní a zajímaví hosté nedali stálicím hvězdného nebe šanci.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace